Menu

Πρωτοχρονιά - Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 1/1/2016

Πρωτοχρονιά - Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 1/1/2016
jumbo-banner

Τι κέφια έχουν σήμερα, Πρωτοχρονία, το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια αναλυτικά για σήμερα Παρασκευή, 1/1/2016. 

Κριός: Αυτήν την Πρωτοχρονιά μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και μόνο με αυτό θα πρέπει να ασχολείσαι.

Ταύρος: Αυτήν την Πρωτοχρονιά δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Δίδυμοι: Αυτήν την Πρωτοχρονιά άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Και να θυμάσαι αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Καρκίνος: Φίλε Καρκίνε αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Επέλεξε να μείνεις μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό ψυχικά.

Αισθηματικές: Προγραμμάτισε να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφο σου, γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις το έχεις ανάγκη. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μπορείς αν θέλεις να βρεις κάποιον να πλαγιάσει δίπλα σου, αν κυνηγήσεις λίγο την τύχη σου.

Λέων: Αυτήν την Πρωτοχρονιά αγαπητέ Λέοντα μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις σε κάποιες υποθέσεις σου. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν, γι αυτό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις.

Παρθένος: Φίλε Παρθένε οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.

Ζυγός: Αγαπητέ Ζυγέ κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν θα σε κάνουν αυτήν την Πρωτοχρονιά να νιώσεις απογοητευμένος. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή το άγχος και την ένταση γιατί θα έχεις και σε αυτόν τον τομέα άσχημες εξελίξεις. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και πάρε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου.

Σκορπιός: Αυτήν την Πρωτοχρονιά, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ γνωρίζεις και είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Τοξότης: Φίλε Τοξότη αυτήν την Πρωτοχρονιά θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου.

Διαβάστε τα πάντα για όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr

Αιγόκερως: Αγαπητέ Αιγόκερε μια πολύ καλή ημέρα θα είναι αυτή η Παρασκευή για το ζώδιο σου. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Υδροχόος: Αγαπητέ Υδροχόε, ιδανικές είναι οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα την σημερινή Παρασκευή για εσένα. Τις χειροπέδες που σου έχουν βάλει είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια γεγονότα που θα σου συμβούν στο άμεσο μέλλον. Όμως θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν με την ανοργανωσιά τους και της αφερεγγυότητα τους σε δυσμενή κατάσταση. Αυξημένη προσοχή λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Ιχθείς: Φίλε Ιχθύ αυτήν την Πρωτοχρονιά θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δεν θα έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οφείλεις όμως να ξεκουραστείς, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι γιατί η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορεί να σου προσφέρει σπουδαίες λύσεις.

tlife.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή