Menu

Προβλήματα που μόνο όσες έχουν μακριά μαλλιά θα καταλάβουν!

Προβλήματα που μόνο όσες έχουν μακριά μαλλιά θα καταλάβουν!
jumbo-banner
Τα μακριά μαλλιά είναι πολύ όμορφα αλλά και sexy σε μια γυναίκα, ασχέτως που πολλές φορές είναι βασανιστικά και κουραστικά για την περιποίηση τους αλλά και για την εμφάνιση τους.

Αν δεν μπορείς άλλο μιας και μπήκε το καλοκαίρι και θέλεις να ξενοιάσεις μπορείς να μπεις στον επαγγελματικό μας οδηγό εδώ και να βρεις το κομμωτήριο που σε "εκφράζει" να πιάσεις το τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού και ΒΙΟΥΑΛΑ υποδέξου το καλοκαίρι χωρίς "αγγαρείες"!

Για τις υπόλοιπες λοιπόν τις μακρομαλλούσσες που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το μάκρος ακολουθήστε μερικές συμβουλές καλοκαιρινές!

1.Αν λοιπόν και εσύ ανήκεις στην κατηγορία της Ραπουνζελ σίγουρα θα έχεις φύγει από το σπίτι χωρίς το λαστιχάκι σου! (Ουφ και κάνει και ζέστη)
Ένας στυλός αλλά και ένα μολύβι θα σε βοηθήσει για να περάσεις κάποιες ώρες χωρίς να σε ενοχλούν!

2. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι μαύρο λαστιχάκι που έχεις περασμένο στον καρπό είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ταιριάζει φοβερά με ό, τι βραχιόλια και να βάλεις. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

3.Με την ίδια λογική του από πάνω, το λαστιχάκι το έχεις όλο το καλοκαίρι στον καρπό σου (όταν πηγαίνεις θάλασσα) και μετά από ένα διάστημα αντιλαμβάνεσαι πως έχεις μια άσπρη γραμμή. Γιατί φυσικά δεν μπορούσες να το αποχωριστείς! Tragic!

4. Κυκλοφορείς με τα μαλλιά μονίμως πιασμένα σε κοτσίδα και έτσι α) έχεις ένα μόνιμο πονοκέφαλο και β) απορείς γιατί δεν τα κόβεις επιτέλους αφού έτσι και αλλιώς δεν τα έχεις ποτέ ελεύθερα. Τουλάχιστον φέτος είναι στην μόδα οι φιόγκοι που προσωπικά ΛΑΤΡΕΥΩ δοκίμασε τους και θα καταλάβεις τι εννοώ...
hair bow under a bun-6167
5. Καθαρίζεις την μπανιέρα σου και έρχεται η ώρα να μαζέψεις τα μαλλιά σου που είναι εγκλωβισμένα στο σιφόνι. ΕΛΕΟΣ. Και ναι πιάνεις να τις βγάλεις και αφού το κάνεις βλέπεις πως ακόμα το νερό δεν πάει κάτω και συνεχίζεις με το μαγικό ΤΟΥΜΠΟΦΛΟ!

 6. Χρειάζεσαι τουλάχιστον μισή ώρα με σαράντα λεπτά για να λουστείς ΣΩΣΤΑ και τουλάχιστον μία ώρα για να στεγνώσεις/ ισιώσεις τη χαίτη. Φυσικά κάθε μα κάθε φορά θα έχεις αφήσει ένα σημείο στο κεφάλι σου που δεν έχει στεγνώσει καλά ή δεν θα έχεις ξεπλύνει τις σαπουνάδες.
 
7. Τούφες σου ανεμίζουν στις γωνίες του σπιτιού. Δίπλα στον καναπέ, στο κρεβάτι στην κουζίνα ΠΑΝΤΟΥ. Σε αυτές τι περιπτώσεις λόγο πείρας μπορώ να σου πω πως μόνο κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει!
49a03fff6c2287f250c206f03c5a0cc8
8. Κάθε φορά που πας να τυλίξεις ή να βγάλεις το κασκόλ από το λαιμό σου κοντεύεις να πνιγείς από τα μαλλιά που έχουν μπλεχτεί με αυτό. Και κάθε φορά σκέφτεσαι μήπως να καταργήσεις το κασκόλ και απλά να τυλίγεις τα μαλλιά γύρω από το λαιμό σου.
 
9. Το καλοκαίρι αν κάνεις το λάθος να ξαπλώσεις με τα μαλλιά ελεύθερα και όχι πιασμένα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεταχτείς αγχωμένη γιατί νιώθεις πως κάποιος σε πνίγει. Να μην συζητήσω για το πόσο ζεσταίνεσαι. Και ζέστη + Ιδρώτας δεν θέλεις να ξέρεις το αποτέλεσμα!!
 
10. Έχεις καταλήξει να παίρνεις σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκα πιο γρήγορα από το mini market στην γωνία και πλέον αγοράζεις επαγγελματικές συσκευασίες κομμωτηρίου γιατί πολύ απλά δεν γίνεται διαφορετικά!
 
11. Καλοκαίρι και Μακριά μαλλιά = Εφιάλτης!
Αν κάνεις βουτιά στην θάλασσα και καλά θα κάνεις να τα έχεις πιασμένα και να τα ξανά λύσεις όταν πας στο σπίτι για μπάνιο μια και καλή. Αν θέλεις να τα λύσεις στην παραλία μετά την βουτιά σου εύχομαι καλή τύχη με τις τρίχες που θα προσπαθήσεις να βγάλεις από πάνω σου γιατί με το αλάτι και το νερό θα έχουν γίνει ένα με εσένα!
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή