Menu

Ποια είναι τα πιο stylish ζώδια και ποια δεν "το' χουν" καθόλου!

Ποια είναι τα πιο stylish ζώδια και ποια δεν "το' χουν" καθόλου!
jumbo-banner
Δες σε ποια κατηγορία ανήκεις αν έχεις γούστο ή όχι!
Κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο προσέγγισης στα ρούχα και το είδος εμφάνισης, που συνειδητά θέλει να προβάλλει και που νιώθει άνετα με αυτό!Κριός
Οι Κριοί διαλέγουν αυθόρμητα τα ρούχα τους γι' αυτό και οι αγορές τους δεν είναι οι πιο σωστές. Το κόκκινο είναι το αγαπημένο χρώμα τους. Άνδρες και γυναίκες αυ-τού του ζωδίου ντύνονται συντηρητικά με χρώματα όπου δεν ταιριάζουν και πολύ. Ίσως γιατί ζητούν να ξεχωρίζουν με αυτό τον τρόπο. Η γυναίκα Κριός είναι εντυπωσιακή με τα φανταχτερά ρούχα που φορά και τις πιο πολλές φορές τονίζουν τις καμπύλες της.
Ταύρος
Ζητούν και βρίσκουν, ο άνδρας και η γυναίκα του ζωδίου αυτού την ποιότητα και την κλάση όμως θα 'θελαν πολύ να είναι κάποιου επώνυμου οίκου. Κινούνται στα πλαίσια της μόδας και προτιμούν σκέτα κομμάτια και όχι ταγέρ ή σύνολα.
Δίδυμοι
Θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν και να προβάλλεται η πολύπλευρη προσωπικότητα τους. Οι άνδρες αναζητούν πάντα την ποιότητα, οι δε γυναίκες ζητούν την κομψότητα ακόμα κι αν δεν είναι το ρούχο ποιοτικά άριστο. Έχουν άριστη ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας και εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά τους θα αγοράσουν τα πιο καινούρια μοντελάκια.
Καρκίνος
Έχοντας πολύ ρομαντισμό και συντηρητισμό φορά ρούχα των παλαιότερων εποχών, όμως πολύ αισθηματισμός της Καρκίνου αντανακλάται πάνω στο ντύσιμο της. Ο άνδρας προσαρμόζεται στη μόδα αλλά δεν είναι φίλος του σπορ ντυσίματος. Τείνει προς το συντηρητικό ντύσιμο ακόμα και μέσα στο σπίτι σπανίως θα τους δεις να φοράνε φόρμα.
Λέων
Η κομψότητα χαρακτηρίζει τους Λέοντες και τις Λέαινες. Οι γυναίκες γνωρίζουν πώς θα ντυθούν και θα λάμψουν στις συγκεντρώσεις. Προτιμούν και τα δύο σπορ και κλασικό. Ακολουθούν τη μόδα λογικά με μικρές προσαρμογές. Όπως οι γυναίκες έτσι και οι άνδρες έχουν το προσωπικό τους στιλ, στο σπίτι τους παραμένουν κομψοί και καλοντυμένοι.
Παρθένος
Προσέχουν το ντύσιμο τους και είναι πεντακάθαροι. Προτιμούν τις τάσεις της μόδας. Χρώματα γκρι, σκούρο μπλε, μαύρο, καφέ. Γενικότερα η κομψότητα και στα δύο φύλα είναι χαρακτηριστική.
Ζυγός
Καλοραμμένα και άριστη ποιότητα ρούχα χαρακτηρίζουν τους Ζυγούς. Η γκαρνταρόμπα τους έχει μεγάλη ποικιλία. Το ντύσιμο τους είναι κομψό και σπανίως σπορ. Έστω κι αν η μόδα επιβάλλει κάποια ντυσίματα αυτοί θα ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο και θα ντυθούν όπως νομίζουν ότι τους πάει.
Σκορπιός
Η γυναίκα αυτή ακολουθεί τη μόδα από την εφηβεία της. Με το πέρασμα του χρόνου γίνεται πιο απαιτητική. Στο ντύσιμο της θέλει να έχει τη διαφορά από τις άλλες, γι' αυτό μπορεί να συνδυάσει τη μόδα της χρονιάς με εκείνη της προηγούμενης. Αισθησιακή γυναίκα που πάντα μαγνητίζει έστω μ' ένα πουκαμισάκι κι ένα τζιν. Ο άνδρας Σκορπιός δεν ασχολείται με τη μόδα καθόλου, γι' αυτόν μετρούν τα εσώρουχα και όχι τα έξω (στην προκειμένη περίπτωση) ρούχα. Γι’ αυτό φτάνει να κυκλοφορεί ακόμα και με ασιδέρωτο πουκάμισο.
Τοξότης
Ο άνδρας είναι πάντα καλοντυμένος και ευπαρουσίαστος, ντύνεται ανάλογα με την ψυχική και σωματική του διάθεση. Μέσα από το ντύσιμό του προβάλλεται η δυνατή προσωπικότητα του αλλά και η ανεμελιά του. Η γυναίκα προτιμά άνετα και κομψά ρούχα, η διάθεση αντανακλάται γενικά στο ντύσιμό της που είναι πολύ προσωπικό.
Αιγόκερως
Η γυναίκα ντύνεται κλασικά με σπορ στιλ. Οργανωμένη στα ρούχα της, χωρίς ακραίους συνδυασμούς δείχνει κομψή, αγαπά τις απαλές αποχρώσεις, το καλοκαίρι ντύνεται με παστέλ χρώματα το χειμώνα με ελαφρές σκούρες αποχρώσεις. Ο άνδρας πάντα συνδυάζει χρώματα ακόμα και στο σπίτι ή στον κήπο, του αρέσουν τα λινά πουκάμισα με ακριβά υφασμάτινα παντελόνια.
Υδροχόος
Οι ακραίοι της μόδας πειραματίζονται με αυτήν και κάνουν συνδυασμούς περίεργους. Έχουν την 6η αίσθηση στη μόδα μπορεί να ντύνονται φέτος με τη μόδα που θα βγει του χρόνου. Ντύνονται για τον εαυτό τους, γι' αυτό τις πιο πολλές φορές καταλαβαίνουν οι άλλοι τη διάθεσή τους.
Ιχθύες
Οι γυναίκες ντύνονται ή τουλάχιστον προσπαθούν να παρουσιαστούν με ρούχα παλαιοτέρων εποχών, δημιουργώντας ατμόσφαιρα και γοητεία με την παρουσία τους, αυτό που θα 'θελαν όμως γίνεται. Γι’ αυτό φοράει ρούχο εξάπτουν τη φαντασία προκαλώντας τη γυναικεία φύση της. Οι άνδρες προσέχουν το ντύσιμό τους, το έμφυτο τους στην αρμονία των συνδυασμών μεταφέρεται και στο ντύσιμο τους.
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή