Πασίγνωστος συναπόφοιτος του Βαρουφάκη: «Έπαιξε ένα μοιραίο, πιθανώς ολέθριο ρόλο...» (Βίντεο)

Ιούλιος 16, 2015
jumbo-banner

«Θα με τρόμαζε ένα Grexit»

Με αφορμή την περιοδεία του που ξεκινά αυτή την Τετάρτη, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο κανάλι Epsilon και στην εκπομπή «Με το καλημέρα» και εξέφρασε τη δική του άποψη για τις πολιτικές εξελίξεις.

«Βεβαίως και θα με τρόμαζε ένα Grexit. Είμαι από αυτούς που θεωρούσαν ότι η Ευρώπη είναι μονόδρομος, χωρίς να θέλω να κατακρίνω και κάποιους άλλους που μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη από αυτό. Ακούω ότι σχηματίζεται και κόμμα δραχμής πλέον και κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι το περίφημο Plan B το οποίο όμως δεν είχε δηλωθεί σαν Plan B που δεν είχε δηλωθεί στους Έλληνες που έχουν δείξει πως το μεγαλύτερο μέρος θέλουν να είναι μέρος της μεγάλης οικογένειας της Ευρώπης. Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι μονόδρομος και πως αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Δεν είναι αυτός ο καλύτερος δυνατός τρόπος. Φταίνε όμως πολλά λάθη που έγιναν στο παρελθόν και την τελευταία εξαμηνία. Ανακαλώντας πράγματα τα οποία είχα πει πρόσφατα δεν ξέρω αν ήταν όντως ο Αλέξης Τσίπρας ο κύριος υπαίτιος αυτής της κατάστασης ή αν ήταν δέσμιος αριστερών εμμονών που του επέβαλαν άλλοι ή της πολιτικής του παλαιού μου συναπόφοιτου στη σχολή Μωραίτη, Γιάνη Βαρουφάκη. Ο οποίος από ότι φαίνεται έπαιξε ένα μοιραίο, πιθανώς και ολέθριο ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία.»


zappit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot