Menu

Οι καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής για καλύτερο σεξ!

Οι καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής για καλύτερο σεξ!
jumbo-banner

Το σεξ έχει την εξής εκπληκτική ιδιότητα. Από τη μία μπορεί να είναι η πιο απολαυστική πράξη που θα κάνεις στη ζωή σου. Ταυτόχρονα όμως, μπορεί να μετατραπεί στην πιο αγχωτική και δυσάρεστη εμπειρία. Γιατί, δυστυχώς οι επιδόσεις (αντρών και γυναικών) μας, είναι το μόνιμο άγχος που κουβαλάει αυτό το κουτό το κεφάλι μας.

Σε κάθε περίπτωση, έτσι γεννηθήκαμε, έτσι είναι ο άνθρωπος οπότε δε θα πάμε να αλλάξουμε όλο μας το είναι. Θα προσαρμοστούμε στις συνθήκες και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι στο κρεβάτι. Χωρίς άγχος, χωρίς χαζές συμβουλές και χωρίς λόγια του αέρα. Αναρωτιέστε πώς; Η λύση είναι απλή και λέγεται γυμναστική. Ναι, καλά διάβασες. Θα πρέπει να κουραστείς αρκετά για να αφήσεις τον/την σύντροφό σου με ανοιχτό το σώμα.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες:

1. Αερόβια άσκηση για αντοχή
gumnastiki kai sex1 768x576

Αν είσαι σε κακή φυσική κατάσταση τότε το πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσεις στις νυχτερινές σου περιπτύξεις είναι ότι μετά από λίγη ώρα «μάχης» νιώθεις εξουθενωμένος. Λαχανιάζεις και θέλεις οπωσδήποτε να ξαπλώσεις. Έτσι δεν πήδηξε κανείς φίλοι μου. Αν δεν αντέχεις εσύ, αν το μάτι σου δε γυαλίζει, αν δε ζητάς συνεχώς κι άλλο τότε και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου ξενερώνει. Χαλιέται βρε αδερφέ και λέει «δεν πειράζει, θα ψάξω αλλού». Για να μην προκαλέσεις αυτή την ατάκα, τα βήματα είναι εύκολα. Τρέξιμο, σκοινάκι, κολύμπι και ποδήλατο είναι οι καλύτερες εναλλακτικές που έχεις στα χέρια σου. Ότι προτιμάς, το παίρνεις!

2. Ασκήσεις με το βάρος σου για δύναμη
gumnastiki kai sex2 750x500

Ο άντρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι στο σεξ. Δε θέλω να γίνω κυνικός αλλά αν δε σε βάλει κάτω να καταλάβεις τότε δεν υπάρχει πάρτυ. Πώς θα το κάνει όμως αν δεν έχει δύναμη. Πώς θα σε κρατήσει στα στιβαρά του χέρια δίνοντάς σου την εντύπωση πως δεν πρόκειται να σωθείς αν δε μπορεί να μεταφέρει ούτε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ; Κάπου εδώ έρχονται οι ασκήσεις με το ίδιο σου το βάρος. Γέφυρες, κάμψεις, ραχιαίοι, βαθιά καθίσματα και πολλές ακόμη. Έτσι, όχι μόνο αποκτάς δύναμη και την ικανότητα της σωστής χρησιμοποίησής της αλλά το σώμα σου μαθαίνει να ισορροπεί όπως πρέπει.

3. Βάρη για ωραίο σώμα
gumnastiki kai sex3

Έχεις βελτιώσει την αντοχή σου, έχεις βελτιώσει και τη δύναμή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί. Στο μπαράκι, πάνω στο χορό, δε θα σε ρωτήσει κανεις «Έι εσύ, είσαι μήπως δυνατός»; Θα σε κόψει με το μάτι, κι αν αρέσεις, ίσως ανακαλύψει και τα υπόλοιπα προτερήματά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα λοιπόν, είναι να βελτιώσεις το σώμα σου. Ενώ το λίπος που δε χρειάζεται, το έχεις χάσει από την αερόβια άσκηση, αν δεν κάνεις βάρη δεν πρόκειται να αποκτήσεις την εντυπωσιακή γράμμωση που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, απαραίτητοι θεωρούνται οι κοιλιακοί. Άπειροι κοιλιακοί από τη στιγμή που πρόκειται για το πλέον εντυπωσιακό σημείο του σώματός μας. Οπότε, παρόλο που η συγκεκριμένη άσκηση ανήκει στην κατηγορία νο2 θεώρησα πιο σωστό να την συμπεριλάβω εδώ, λόγω του αποτελέσματος που έχει.

4. Διατάσεις για ευλυγισία
gumnastiki kai sex4 768x576

Όπως ο άντρας πρέπει να έχει δύναμη για να καθοδηγεί τη γυναίκα, έτσι και οι γυναίκες πρέπει να έχουν την ευλυγισία που θα τους επιτρέψει να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του συντρόφου τους. Για τον λόγο αυτό, μην υποτιμάτε καθόλου τις διατάσεις πριν και μετά από κάθε προπόνηση στο γυμναστήριο. Είναι εξίσου απαραίτητες με το κυρίως πρόγραμμα. Και να θυμάστε, πέρα από ευλυγισία προσφέρουν και την αποτελεσματικότερη προστασία από τραυματισμούς. Και κανένας τραυματισμένος σε αυτόν τον κόσμο, δεν απόλαυσε το σεξ!

5. Ασκήσεις Kegel για καυτό …τελείωμα
gumnastiki kai sex5

Τι να το κάνεις το κορμί αν δεν έχεις γυμνάσει κατάλληλα και το ευαίσθητο σημείο σου; Πώς θα το καταφέρεις; Με τις λεγόμενες ασκήσεις Kegel. Μην τρομάζεις με την ονομασία. Είναι πολύ απλό. Φαντάσου πως θες να διακόψεις την ούρησή σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, χρησιμοποιείς μία ομάδα μυών. Ε, η συστολή και χαλάρωση αυτών των μυών ονομάζονται ασκήσεις Kegel και υπόσχονται πιο εύκολους κι έντονους οργασμούς για τις γυναίκες καθώς και πιο σκληρή στύση και καθυστερημένη εκσπερμάτιση. Άντε άντε, πιάσε δουλειά λέμε!

neopolis.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή