Menu

Μετά το πρώτο ραντεβού: Τηλέφωνο, μήνυμα ή αναμονή;

Μετά το πρώτο ραντεβού: Τηλέφωνο, μήνυμα ή αναμονή;
jumbo-banner

Είχες ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού; Μήπως περιμένεις δίπλα στο τηλέφωνο και αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις;

Δεν είναι απίστευτο το αίσθημα ύστερα από ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού; Είναι ωραίο να επιστρέφεις σπίτι και να νιώθεις πως ξεχειλίζεις από ρομαντισμό.
Τι γίνεται όμως μετά; Το πιθανότερο είναι να αναρωτιέσαι αν πέρασε και εκείνος όμορφα. Επίσης θα αναρωτιέσαι αν είναι πολύ νωρίς για να τηλεφωνήσεις; Να του στείλω μήνυμα; Να περιμένω για να με πάρει αυτός; Μην σε πιάνει άγχος. Ορίστε το σχέδιο.

Ψυχραιμία
streess

Το πιο σημαντικό πράγμα για να θυμάσαι μετά από το πρώτο ραντεβού είναι πως πρέπει να είστε ψύχραιμη. Δεν μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο τη στιγμή που θα ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού σου. Δεν μπορείς να κοιτάς το τηλέφωνό σου κάθε πέντε λεπτά περιμένοντας να σου τηλεφωνήσει ή να σου στείλει μήνυμα.

Το πιθανότερο είναι πως αν πέρασες εσύ καλά, το ίδιο θα πέρασε και αυτός. Πέρασε όμορφα, ξέρει πως πέρασες και εσύ όμορφα, και θέλει να πάει τα πράγματα αργά. Επίσης θέλει να σιγουρευτεί πως δεν πρόκειται να κολλήσεις πάνω του ή να γίνεις ενοχλητική. Να είσαι ψύχραιμη και χαλαρή. Τώρα στο επόμενο βήμα.

Μήνυμα
texting 1825965b

Να στείλεις ή να μη στείλεις; Οι άντρες σιχαίνονται τα μηνύματα. Αν βγεις ραντεβού μαζί του και δεν σου στείλει μήνυμα για μια δυο μέρες, μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό.

Ορίστε τι πρέπει να κάνεις. Μετά το ραντεβού, περίμενε μισή ώρα μέχρι να φτάσει σπίτι του και να τακτοποιηθεί. Ύστερα, στείλε του ένα απλό μήνυμα που να λέει «Πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα, σε ευχαριστώ».
Αν απαντήσει, έχεις το πράσινο φως. Αν όχι, τότε θα πρέπει να περιμένεις. Ίσως τον πήρε ο ύπνος, ίσως να αποδέχτηκε το ευχαριστώ χωρίς να νιώσει την ανάγκη να απαντήσει, ή ίσως κανονίζει την επόμενή του κίνηση.

Περίμενε να σου τηλεφωνήσει
woman waiting 2

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κάθεσαι δίπλα στο τηλέφωνο και να περιμένεις από έναν άντρα να σου τηλεφωνήσει. Τα νεύρα πολλαπλασιάζονται. Τις προάλλες έδωσα τον αριθμό μου σε έναν σερβιτόρο σε ένα μπαρ, και είπαμε να πάμε μαζί για ταινία μετά τις διακοπές του Πάσχα. Ακόμα δεν μου έχει τηλεφωνήσει, ούτε έχει στείλει κάποιο μήνυμα.

Ένα από τα τρία πράγματα που μπορούν να συμβούν εδώ είναι: Είτε ξενέρωσε από την μεθυσμένη φίλη μου που ήταν μαζί μου στο μπαρ, την οποία έπρεπε να κουβαλήσω μέχρι το σπίτι της, ενώ εγώ δεν είχα πιει καθόλου. Είτε έχασε τον αριθμό μου. (συμβαίνει) Είτε περιμένει για μετά το Πάσχα για να με πάρει.
Τώρα αν εγώ είχα τον αριθμό του, σίγουρα θα έβρισκα έναν λόγο για να του στείλω μήνυμα και να περιμένω την απάντηση. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν τον έχω, πρέπει να καθίσω και να ελπίζω για το καλύτερο.

Αυτή είναι πάρα πολύ καλή συμβουλή. Αν δεν τηλεφωνήσει, και τον συνάντησες εκεί που δουλεύει, δώσε του τρεις εβδομάδες περιθώριο και ύστερα πήγαινε ξανά από εκεί για να τον δεις. Θα του υπενθυμίσει πως ενδιαφέρεσαι ακόμα και ίσως ανακαλύψεις πως όντως έχασε τον αριθμό σου.

Τηλεφώνησέ του
internatuional calling

Αν έχεις τον αριθμό του, μπορείς να του τηλεφωνήσεις μόνο αν έχεις ήδη τα εισιτήρια για ένα γεγονός και θέλεις να τον καλέσεις. Δεν μπορείς να τηλεφωνήσεις μετά το πρώτο ραντεβού. Κάλεσέ το μετά το δεύτερο, έτσι ώστε να μην νιώσει πως τον πιέζεις.

Φυσικά, για να τον καλέσεις, θα πρέπει να έχεις κάποιο λόγο. Το «Γεια, ήθελα απλά να σε πάρω και να μιλήσουμε», δεν είναι λόγος.
Αν σε καλέσει πρώτος και εσύ έχεις δουλειά, τότε μπορείς να τον πάρεις εσύ. Αν σε πάρει και δεν προλάβεις να απαντήσεις, πάλι μπορείς να τον καλέσεις. Με άλλα λόγια, μπορείς να του τηλεφωνήσεις μόνο αν σε πάρει εκείνος πρώτα και για κάποιο λόγο έχασες την κλήση.

Τα πρώτα ραντεβού είναι αρκετά δύσκολα, όμως η αγωνία δίπλα από το τηλέφωνο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Η μητέρα μου πάντα έλεγε «Ποτέ μην τηλεφωνείς σε έναν άντρα, άσε εκείνον να σε πάρει», Θέλω να ακολουθώ αυτόν τον κανόνα, αλλά είμαι πολύ ανυπόμονη και θέλω να ξέρω αν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού ή αν πρέπει να αρχίσω ξανά το ψάξιμο. Αν είσαι σαν εμένα, τότε στείλε του μήνυμα για να τον ευχαριστήσεις και περίμενε το τηλεφώνημά του.

Ένας καλός κανόνας είναι πως μετά το πρώτο ραντεβού, αν δεν επικοινωνήσετε μέσα σε τρεις μέρες, μπορείς να κάνεις την προσπάθεια να μιλήσεις μαζί του και να δεις αν θέλει να βγείτε ξανά.Μετά το πρώτο ραντεβού, περίμενε να χτυπήσει το τηλέφωνο τουλάχιστον τρεις φορές προτού απαντήσεις και αν σου στείλει μήνυμα, απάντησέ του μετά από μισή ώρα. Αυτό θα δείξει πως ενδιαφέρεσαι αλλά όχι πως βρίσκεσαι στο έλεός του.

astro-live.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή