Μήπως είσαι απλά ενθουσιασμένη και ΟΧΙ ερωτεύμενη μαζί του;

Ιανουάριος 04, 2016
jumbo-banner

5 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τη διαφορά

1. Δεν σε καλύπτει απόλυτα
Η (μαγική) στιγμή που συνειδητοποιείς πως εκείνος ΔΕΝ έχει όλα όσα θέλεις από έναν άνδρα- εντάξει, μπορεί όχι και όλα, αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και συμβιβάζεσαι με τη σχέση που έχετε.

2. Βρίσκεσαι στη θέση να αλλάξεις πράγματα που πιστεύεις
Όλες οι σχέσεις απαιτούν κάποιους συμβιβασμούς αλλά όταν πρόκειται να αλλάξεις τα πιστεύω και τις αντιλήψεις σου για κάποιον πρέπει να προσέξεις πολύ σοβαρά. Κάποιος που σε αγαπάει σε αποδέχεται για αυτό ακριβώς που είσαι.

3. Μιλάς συνεχώς για εκείνον
Είναι λογικό να θέλεις να μιλάς για τον άνθρωπο που αγαπάς, ωστόσο όταν το παρακάνεις είναι σαν να αποζητάς την επιβεβαίωση των άλλων για την επιλογή σου.

4. Γίνεσαι ίδιαιτερα αμυντική όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με κάποιον που τον γνώριζε πριν από εσένα.
Γνωρίζουμε δεκάδες ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής μας και είναι λογικό να μην μπορούμε να γνωρίζουμε όλους όσους έχουν περάσει από την ζωή του φίλου μας. Αν είσαι σε μια υγιή και ισορροπημένη σχέση μπορεί να ζηλέψεις αν δεις π.χ ότι ο φίλος σου έχει μια οικειότητα με μια παλιά του συμφοιτήτρια αλλά δεν θα νιώσεις ότι απειλείσαι όπως θα ένιωθες σε μια σχέση που δεν είναι και πολύ βαθιά.

5. Οι άνθρωποι γύρω σου, επιμένουν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη σχέση
Εντάξει, δεν είπαμε να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να φύγεις από μια σχέση αν έχουν αντιρρήσεις οι δικοί σου, ωστόσο αν παραπάνω από ένας άνθρωπος στον κύκλο σου, σου επισημάνει ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά αξίζει να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα.

cosmopolitan.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot