Menu

Μάθε ποιον θα παντρευτείς ανάλογα με τη δουλειά που κάνεις

Μάθε ποιον θα παντρευτείς ανάλογα με τη δουλειά που κάνεις
jumbo-banner

Μια νέα έρευνα, μπορεί να προβλέψει από ποιον επαγγελματικό χώρο θα είναι ο άντρας της ζωής σου. Όχι τίποτ' άλλο, να ξέρεις τι σε περιμένει.

Αυτόν τον παράγοντα δεν τον είχαμε σκεφτεί: το επάγγελμά σου επηρεάζει και την επιλογή/τύχη σου για τη δουλειά του άντρα με τον οποίο θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.
Δεδομένου ότι θες να έχεις κάποια κοινά ενδιαφέροντα με τον άνθρωπό σου, ο ισχυρισμός ότι το επάγγελμά σου έλκει ανθρώπους από συγκεκριμένους επαγγελματικούς χώρους, δεν είναι και εντελώς αβάσιμα.

Βέβαια τα αποτελέσματα του Bloomberg Business δεν είναι τόσο αναμενόμενα: σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τη σάρωση των δεδομένων της απογραφής των ΗΠΑ το 2014 (περίπου 3.5 εκατομμύρια νοικοκυριά), προέκυψε ένας πίνακας που συνδέει την ερωτική σου ζωή με τη δουλειά. Αυτός ο πίνακας περιλαμβάνει σχεδόν κάθε επάγγελμα που μπορείς να φανταστείς, ενώ απευθύνεται και σε ομοφυλόφιλους άντρες και γυναίκες.

Επίσης, οι γυναίκες CEO's παντρεύονται επίσης κάποιον CEO, ενώ οι άντρες CEO's, παντρεύονται γραμματείς!

Στα πιο ενδιαφέροντα των αποτελεσμάτων, πέρα από τους πλέον συνηθισμένους γάμους ανάμεσα σε δασκάλους, είναι ότι οι υψηλόμισθες γυναίκες (γιατροί, δικηγόροι κλπ) τα βρίσκουν περισσότερο με όσους κυμαίνονται στο ίδιο οικονομικό πλαίσιο. Από την άλλη μεριά, οι γυναίκες μέσου ή χαμηλότερου εισοδήματος, παντρεύονται άντρες (ή και γυναίκες) που βγάζουν περισσότερα χρήματα απ' αυτές. Επίσης, οι γυναίκες CEO's παντρεύονται επίσης κάποιον CEO, ενώ οι άντρες CEO's, παντρεύονται γραμματείς!

Πάμε να δούμε πώς λειτουργεί

Αντί να ψάχνεις όλα τα επαγγέλματα και να βγάλεις τα μάτια σου (όπως έκανα εγώ), μπορείς απλά να γράψεις τι δουλειά κάνεις στο πεδίο αναζήτησης σύμφωνα με το ladylike.gr.

Το αποτέλεσμά μου ήταν αυτό:
apotel

Όπου ροζ είναι οι γυναίκες και μπλε οι άντρες. Όσο πιο χοντρή η γραμμή τόσο περισσότερες οι πιθανότητες, άρα εγώ σαν editor γυναίκα, πιθανότατα να παντρευτώ κάποιον manager. Βέβαια δεν είναι απίθανο να μου κάνει το κλικ και κάποιος προγραμματιστής λογισμικού, ή και κάποιος ή και κάποια συνάδελφος συντάκτης/τρια.

Barwoman/Barista/Σερβιτόρα
Εξαιρετικά τα νέα για σένα φίλη μου. Σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα, το πιθανότερο είναι πως θα παντρευτείς έναν φορτηγατζή. Λιγότερο πιθανό είναι να παντρευτείς κάποιον πωλητή, κάποιον διευθυντή από οποιονδήποτε κλάδο ή και έναν ξυλουργό! Οι σερβιτόρες βέβαια, το πιθανότερο να παντρευτούν έναν μάγειρα!

Ψυχολόγος
Αν βάζεις τους ανθρώπους να σου μιλούν με τις ώρες σ' έναν καναπέ και σε πληρώνουν γι΄αυτό, τότε πρέπει να ξέρεις πως το πιθανότερο είναι να παντρευτείς κάποιον συνάδελφό σου ψυχολόγο. Φυσικά έχεις πάντα τις πιθανότητες με το μέρος σου αν σου αρέσει κάποιος διευθυντής, ή δικαστής/δικηγόρος. Αν αποφασίσεις να το γυρίσεις, οι δασκάλες είναι μια συμβατή επιλογή.

Κομμώτριες και αισθητικοί
Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να παντρευτούν άνδρες οδηγούς φορτηγών (aka νταλικέρηδες), αλλά και διευθυντές, εργάτες, ξυλουργούς και επιστάτες.

Σχεδιάστρια μόδας
Αν σου αρέσει να σχεδιάζεις τα δικά σου ρούχα, τότε το πιθανότερο είναι να σε ενθουσιάσει κάποιος άντρας με εξουσία, κάποιος διευθυντής. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να ερωτευτείς κάποιον άντρα σχεδιαστή, αλλά και μια νομοθέτρια ή γενική διευθύντρια.

Σεφ
Αν είσαι επαγγελματίας σεφ, τότε μάλλον θα παντρευτείς κάποιον άντρα σεφ, ή μια γυναίκα οικιακή βοηθό.

Γραμματέας
Η μοίρα των περισσότερων γραμματέων απ' ότι φαίνεται είναι να παντρεύονται τ' αφεντικά (τους). Για εκείνες με περισσότερη φαντασία, το γράφημα δείχνει φορτηγατζή, θυρωρό ή καθαριστή κτιρίου, νομοθέτη, αλλά και υπεύθυνο πωλήσεων.

Ηθοποιός
Φυσικά και θα παντρευτείς κάποιον συνάδελφό σου. Δηλαδή σχεδόν δε δέχομαι τις εναλλακτικές. Σε περίπτωση που επιμένεις, να σου πω ότι φυσικά έχεις πάντα την επιλογή κάποιου διευθυντή ή αν θες άτομο του ίδιου φύλου, ξανασκέψου την επιλογή της σχεδιάστριας.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή