Menu

Κυριακάτικες προβλέψεις για τα 12 ζώδια! -Εσύ τι ζώδια είσαι;

Κυριακάτικες προβλέψεις για τα 12 ζώδια! -Εσύ τι ζώδια είσαι;
jumbo-banner

Το κάθε ζώδιο είναι μοναδικό, κάποια είναι απρόβλεπτα και κάποια άλλα όχι… κάποιοι ευνοούνται αυτόν τον καιρό κάποια αδικούνται…

Εσύ σε ποια από αυτά ανήκεις;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας, ωστόσο υπάρχει έντονα μια σύγχυση στον αέρα για το τι πρέπει να γίνει και με ποια σειρά. Παρόλα αυτά, μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσης αρκετά αποδοτικά, αρκεί να έχεις κατά νου πως η ορθή επικοινωνία με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν καθώς και η αντικειμενική θεώρηση των καταστάσεων, είναι τα στοιχεία εκείνα που πρέπει σήμερα να αυξήσεις.

Αισθηματικά: Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, όχι τόσο σε συναισθηματικά θέματα, όσο σε απλά καθημερινά πράγματα, στα οποία εκείνοι δυσκολεύονται, ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες και να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το τοπίο στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι αρκετά θολό και δυσκολεύεσαι σήμερα να συνεννοηθείς με υφιστάμενους αλλά και συναδέλφους. Ωστόσο η ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για οικονομικά ζητήματα δοθέντος ότι θα κάνεις ορθή διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός σήμερα, αλλά οι στόχοι σου πρέπει να εξεταστούν αντικειμενικά για το κατά πόσο έχουν ρεαλιστική βάση. Παράλληλα όμως, μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου με άνεση σήμερα, αρκεί να φανείς ευέλικτος μπροστά σε εμπόδια που τυχόν συναντήσεις. Επιπλέον, αν είσαι γονιός σήμερα επικοινωνείς πιο άνετα με τα παιδιά σου.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα δίνει πολλές ευκαιρίες σε συναισθηματικό επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν πολλές παγίδες που πρέπει να αποφύγεις, κυρίως επειδή παρασύρεσαι από ανεδαφικές επιδιώξεις. Το σίγουρο είναι πάντως ότι προσεγγίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με απλότητα και σαφήνεια, μπορείς να καταφέρεις πολλά, αλλά και να έχεις ευχάριστη αντιμετώπιση.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχει έντονα η τάση από μέρους σου για σπατάλες προκειμένου να ικανοποιήσεις εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις στη δουλειά συνεχίζεται αμείωτο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα περιέχει έντονα το στοιχείο της σύγχυσης στην ατμόσφαιρα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Μαΐου. Το βλέμμα σου σήμερα τραβούν οικογενειακές υποθέσεις και τα συγγενικά σου πρόσωπα, όμως δεν ξέρεις απόλυτα προς τα πού να βαδίσεις αφού κάθε επιλογή φέρει και ένα τίμημα. Επιπλέον, έχε κατά νου πως τρέφοντας αυταπάτες οδηγείσαι σε λάθη που τελικά σε φορτίζουν περισσότερο.

Αισθηματικά: Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν δίνει αρκετά πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς, εντούτοις μπορείς να βρεις την συναισθηματική ασφάλεια που έχεις ανάγκη στα δικά σου πρόσωπα, μακριά από τις εφήμερες ή τις επιφανειακές σχέσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι σε μια περίοδο που τρέχεις για τα δημιουργικά σου σχέδια πυρετωδώς, ωστόσο υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί εντελώς και αυτό αποτελεί τροχοπέδη στις επιδιώξεις σου. Επίσης, εξέτασε προσεκτικά τις επαφές σου με προϊστάμενους στη δουλειά, ώστε να αποφύγετε παρανοήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η δική σου οπτική απέχει κάπως από την πραγματικότητα, είτε αυτό λειτουργεί λυτρωτικά, είτε αυτό δημιουργεί αυταπάτες που δεν έχουν ρεαλιστική βάση. Παρόλα αυτά η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, προσπάθησε όμως να είσαι τυπικός και να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικά: Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ με τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα που είναι τονισμένα σήμερα, μπορείς να πείσεις και τους πιο δύσπιστους, έχοντας ταυτόχρονα φίλους στο πλευρό σου. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις όμως είναι η παρασκηνιακή δράση που μπορεί να σε εκθέσει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα ανασφάλειας σε εμποδίζει να ανοίξεις τα φτερά σου πλήρως και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες, δεν είναι λίγες όμως οι φορές που η παρορμητικότητά σου σε ωθεί σε δράση τη λάθος στιγμή.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσεως, εντούτοις δεν μοιράζονται όλοι την δική σου οπτική γωνία και αυτό μοιάζει να σε ενοχλεί. Πάντως, αν δεν μπορείς να βρεις συμβιβαστική λύση, είτε θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, είτε θα πρέπει να επωμιστείς εσύ το βάρος των υποθέσεών σου. Ο λόγος σου πάντως είναι μαχητικός και μπορείς να βρεις ισχυρούς συμμάχους.

Αισθηματικά: Σήμερα οι προτεραιότητές σου είναι άλλες σε σχέση με τα προσωπικά, αφήνοντας έτσι τα ζητήματα καρδιάς σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά αν είσαι δεσμευμένος βαδίζεις σε ένα πιο σταθερό έδαφος και μπορείς να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σε απασχολούν έντονα σήμερα, αλλά μέσα από την καριέρα σου, μπορείς να αυξήσεις ικανοποιητικά το περιεχόμενό του, βελτιώνοντας παράλληλα τις σχέσεις σου με προϊστάμενους. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις όμως είναι το θολό τοπίο στις οφειλές σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο κρατώντας τα δικά σου θέλω στο προσκήνιο, ωστόσο υπάρχουν κάποια «πρέπει» που δεν σε αφήνουν να δράσεις απόλυτα ελεύθερα όπως θα ήθελες, αλλά καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες οδούς. Ο ισχυρός σου σύμμαχος πάντως είναι η αισιοδοξία που βλέπεις τα πράγματα, ενώ το πείσμα είναι εκείνο που πολλές φορές σε εγκλωβίζει και δεν σε αφήνει να δεις πιο πλατιά τα πράγματα.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη να ζήσεις ένα παραμύθι σήμερα και αυτό είναι ρομαντικό μέχρι εκεί που δεν δημιουργείς αυταπάτες και φρούδες ελπίδες στα ερωτικά σου. Δες με απλότητα και ειλικρίνεια τις καταστάσεις και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στο επαγγελματικό κομμάτι υπάρχει μια πίεση από τους ανωτέρους σου και αυτό δεν συνάδει με το δικό σου πρόγραμμα, ωστόσο καλείσαι να ακολουθήσεις. Παράλληλα, τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή καθώς τα έξοδα τρέχουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να αποφύγεις την πολυκοσμία, ωστόσο συναντάς κάποια εμπόδια σε διαδικαστικά θέματα και σου είναι δύσκολο να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε ένα πραγματοποιήσιμο πρόγραμμα. Θυμήσου όμως πως μπορείς μόνος σου να κάνεις τα βήματα που θέλεις αφού οι μπαταρίες σου είναι «φορτισμένες» και περιμένουν τη στιγμή που θα τις χρησιμοποιήσεις.

Αισθηματικά: Αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει θα προτιμούσες να ξεκουραστείς από το να αναλωθείς σε κοινωνικές επαφές, καθώς υπάρχει έντονα η τάση εξάντλησης. Παράλληλα έχεις ανάγκη από ουσία και βάθος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως πολλές φορές παρασύρεσαι σε παρορμήσεις και επιπολαιότητες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μέσα στον ορίζοντα της ημέρας είναι πολύ πιθανό να εισπράξεις κάποιου είδους ενίσχυση ή βοήθεια στα οικονομικά, από κάποια πηγή ξένη προς τα δικά σου εισοδήματα, ενώ ταυτόχρονα στο εργασιακό περιβάλλον η σύγχυση κυριαρχεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια φιλικότερη θέση προς το δικό σου ζώδιο, δημιουργώντας έτσι πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται αρκετά. Μολονότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν, εσύ παραμένεις σκεπτικός και αρκετά καχύποπτος απέναντι στις επιδιώξεις τους και προσπαθείς να βρεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους.

Αισθηματικά: Οι φίλοι και η συμμετοχή σου σε παρέες σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, ενώ αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του Οκτώβρη πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες ανάκαμψης στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έχεις ουτοπικές απαιτήσεις από τις περιστάσεις, ενώ υπάρχει μια σύγχυση ως προς τα οικονομικά, κυρίως εκείνα που σχετίζονται με τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, κρατώντας έτσι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως με άνεση, παρότι το τοπίο στο σπίτι ή την οικογένεια διέπεται από ασάφεια και αυταπάτες.

Αισθηματικά: Θέλεις να κάνεις πολλά σήμερα και να κινήσεις τις υποθέσεις στα ερωτικά σου, ωστόσο υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δεν σε αφήνουν να εκφραστείς πλήρως. Ωστόσο μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα που χρειάζονται τη βοήθειά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Βλέπεις τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας ως προκλήσεις και όχι ως αγγαρεία, στοιχείο που μπορεί να αναδειχτεί ουσιαστικό για τις σχέσεις σου στο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και να ενισχύσει το πορτοφόλι, ενώ ταυτόχρονα η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου παρέχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε σχέδια και επιδιώξεις καθώς η Σελήνη σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, δίνουν άνεση και στρωμένους οδούς για να βαδίσεις. Παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις και τα θέματα που έχεις να ρυθμίσεις είναι πολλά και δεν σου αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου προσωπικά θέλω.

Αισθηματικά: Βλέπεις σημαντικές αλλαγές που έρχονται και παρόλη την κούραση είσαι αρκετά αισιόδοξος σήμερα. Επίσης, μπορείς με ευκολία να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου άτομα, να θυμάσαι όμως να αφουγκράζεσαι και τις δικές τους ανάγκες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Άδραξε τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά θέματα, προσέχοντας όμως να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου, αλλά να τηρήσεις παράλληλα τις προθεσμίες που σου έχουν δοθεί για να είσαι εντός πλαισίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός με το περιβάλλον σου σήμερα, καθώς υπάρχει η τάση για μυστικοπάθεια και δεύτερες σκέψεις. Επιπλέον συναντάς κάποια εμπόδια στην προώθηση των σχεδίων σου και αυτό σε φορτίζει, προσπάθησε λοιπόν να φανείς ευέλικτος στις δυσκολίες, αλλά και διαλλακτικός με εκείνους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στους οικείους σου, ενώ θα πρέπει να καλλιεργήσεις περισσότερο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Γεγονός είναι πάντως πως είσαι αρκετά κλεισμένος στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και οι άλλοι δυσκολεύονται να σε προσεγγίσουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οφειλές αλλά και οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα, ενώ παράλληλα οικονομικά τρίτων που αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι, σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική βοήθεια, πρόσεξε όμως το κάθε σου βήμα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει απέναντί σου, φέρνοντας έτσι τους άλλους και τα θέλω τους στο τιμόνι των εξελίξεων. Ωστόσο εσύ από την πλευρά σου αποφεύγεις να δεις την πραγματικότητα ως έχει και βλέπεις τις καταστάσεις μέσα από το δικό σου φίλτρο, στοιχείο που σε παρασύρει σε παγίδες. Επιπλέον, πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος χρειάζονται την βοήθειά σου, γεγονός που σε αναγκάζει να αφήσεις τις δικές σου υποχρεώσεις ένα βήμα πίσω.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι εκείνη που μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν, σε μια περίοδο όπου είσαι αρκετά εσωστρεφής. Μπορείς να δεχτείς κόσμο στο σπίτι, να κάνεις συζητήσεις και επαφές, αλλά κυρίως, να ακούσεις με προσοχή όσα έχει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα έξοδα από τις οφειλές τρέχουν, ενώ υπάρχουν πολλά απρόσμενα γεγονότα που αφορούν τα εισοδήματά σου. Μπορείς όμως σταδιακά να χτίσεις κάτι πολύ γερό σε επαγγελματικό επίπεδο.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή