Menu

Κριοί και Αιγόκεροι γίνεστε συναισθηματικοί και ευάλωτοι ο λόγος; Η Πανσέληνος!

Κριοί και Αιγόκεροι γίνεστε συναισθηματικοί και ευάλωτοι ο λόγος; Η Πανσέληνος!
jumbo-banner

Τοξότες και Ιχθύες είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες;

Η Επίδραση της πανσελήνου ήταν θετική! Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για να πάρουμε μια ανάσα από όλα αυτά που περνάμε..ερωτικά, επαγγελματικά, φιλικά, οικογενειακά, εθνικά κτλ! Για να δούμε τι λένε τα άστρα σήμερα;

ΚΡΙOΣ: Τα συναισθήματα σου παίζουν τον κύριο λόγο σήμερα. Κινείσαι όπως νιώθεις. Το κίνητρό σου σήμερα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά ερωτικό.
Tip: Kαλό είναι που και που να αφήνεσαι στις καταστάσεις και να γίνεσαι αυθόρμητη!

ΤΑΥΡΟΣ:Η περίοδος που ακολουθεί είναι full στις δυσκολίες και ειδικότερα σήμερα. Θα αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο τον εαυτό σου. Θα κάνεις προτεραιότητες τις ανάγκες σου επιτέλους και θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τους άλλους.
Tip: Μην είσαι τόσο ευαίσθητη...σε πάει πίσω!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Όπως και να το κάνουμε σου αρέσει να είσαι μπροστά, σου αρέσει να υπερέχεις σε όλα. Γι΄αυτό και σήμερα θέλεις αναδείξεις τις ικανότητές σου. Θα οργανώσεις την ημέρα σου όπως θέλεις. Θα αποδεκτείς τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες σου!
Tip: Να είσαι διακριτική!Μην λες πολλά και κάνε πράξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις μια δυναμική προσωπικότητα! Μην αναλώνεσαι σε ανούσιες συζητήσεις και μην χαλάς την ενέργεια που σου έχει δώσει η ημέρα! Προσπάθησε επίσης να είσαι ρεαλίστρια και να κατανοείς πως έχουν τα πράγματα!
Tip:Αν σταθείς στο ύψος των περιστάσεων όπως πρέπει όλα θα πάνε όπως θέλεις!

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα μάθεις πολλά από ανθρώπους που σκέφτονται το ίδιο με εσένα. Έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν ποιο είναι το πρόβλημα και να το αντιμετωπίζουν! Κάνε και εσύ το ίδιο! Προσπάθησε να είσαι open-minded, να προσαρμοστείς στην κατάσταση πριν να είναι αργά!
Tip: Κούνα και εσύ το χεράκι σου!Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι όταν ανήκεις σε μια ομάδα λειτουργείς καλύτερα. Όμως αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η συμπεριφορά σου. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική και προσαρμόσιμη!
Tip: Η ζωή σου μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο.

ΖΥΓΟΣ: Πάντα ήθελες να αλλάξεις τον κόσμο γι΄αυτό και πάντα μοιραζόσουν τα όνειρά σου με τους φίλους σου! Σήμερα όμως δεν έχεις και τόση διάθεση για να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κάτι σε έχει απογοητεύσει!
Tip: Μην αφήσεις τίποτα αρνητικό να σε επηρεάσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις την τάση να θέλεις να προγραμματίζεις τα πάντα! Θέλεις να βρίσκεσαι πάντα στο επίκεντρο και να περνούν όλα από τα χέρια σου. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να αφεθείς και να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου.
Tip: Μπορείς να ανοιχτείς στους φίλους σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ελευθερία σου. Το ξέρουν όλοι και γι΄αυτό πάνε με τα νερά σου. Βέβαια όχι για πολύ ακόμα διότι κάποια στιγμή θα βαρεθούν. Για αναρωτήσου τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί τελικά και κάνε πίσω μερικές φορές και εσύ για να ικανοποιήσεις τους δικούς σου ανθρώπους!
Tip: Μην κρύβεσαι από τα αληθινά σου συναισθήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: H σημερινή ημέρα θα σε μπερδέψει. Προσπαθείς να φτιάξεις τη ζωή σου και να την βάλεις σε νέες βάσεις! Προσπαθείς να αλλάξεις ακόμα και το σκεπτικό σου. Είσαι σε καλό δρόμο. Όποιο εμπόδιο και αν εμφανιστεί στο δρόμο σου μην πτοηθείς..keep going!
Tip: Να είσαι προετοιμασμένη για όλα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ανακατεύεσαι πάλι εκεί που δεν πρέπει. Έχεις τώρα τελευταία αυτή την τάση και να ξέρεις πως δεν θα σου βγει σε καλό. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και απομακρύνσου από καταστάσεις που μόνο μπλεγμένη μπορείς να βγεις!
Tip: Έχεις υπερενέργεια! Ασχολήσου με κάτι άλλο πιο δημιουργικό!

ΙΧΘΥΣ: Επιτέλους άλλαξες σκεπτικό, στάση, τακτική! Από εδώ και πέρα να είσαι προετοιμασμένη για για νέες περιπέτειες. Το αξίζεις άλλωστε! Πέρασες αρκετά! Ταλαιπωρήθηκες πολύ!
Tip: Πιθανότατα να γνωρίσεις κάποιον που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν!

followme.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή