Menu

Κοινό λογαριασμό στο facebook: Τρυφερή ή τραγική ιδέα;

Κοινό λογαριασμό στο facebook: Τρυφερή ή τραγική ιδέα;
jumbo-banner

Ας μιλήσουμε και λίγο για τις σχέσεις του Facebook! -Είσαι και εσύ από αυτούς που χρησιμοποιούν πληθυντικό στα social media;

Αν το προφίλ σου στο facebook λέγεται Maria Panagiotis, αν έχεις κάνει like στη σελίδα «50 αποχρώσεις του γκρι» και την ίδια ώρα στη σελίδα «Πανιωνάρα έχω μέσα στην καρδιά» τότε ανήκεις στην κατηγορία των ζευγαριών που μονίμως χρησιμοποιούν πληθυντικό, που πιθανόν έχουν τατουάζ με τα αρχικά τους και που το password τους είναι κάτι σε marpangiapantamazi15.8.12. Κοινώς, είστε από αυτούς που μοιράζονται τα πάντα έτσι τουλάχιστον αναφέρει στο followme.gr. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα καλό καθώς κρύβει μία σειρά από παγίδες τις οποίες μπορεί να μη βλέπεις εντελώς ξεκάθαρα. Δηλαδή:

Είναι μπέρδεμα
Καταρχήν, το προφανές. Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ο τρόπος που θα επικοινωνείς με τους φίλους σου. Δεν θα ξέρουν ποιος ποστάρει τι, ποιος σχολιάζει, ποιος κάνει like, κ.ο.κ. ενώ στις μεταξύ σας συζητήσεις θα είναι πραγματικά δύσκολο να είναι αυθεντικοί απέναντι σου γνωρίζοντας ότι το ταίρι σου μπορεί να διαβάσει τους διαλόγους σας ανά πάσα στιγμή. Επίσης, εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να αναφέρεις στο προφίλ σου προσωπικά στοιχεία όπως τη μέρα των γενεθλίων σου, πού πήγες σχολείο, πού εργάζεσαι κλπ. Γενικά είναι μπέρδεμα!

Μάλλον σε κουτσομπολεύουν
«Φέρτε μου ένα κουβά», «υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης», «καταπίεση» είναι τα πιο αντιπροσωπευτικά σχόλια του κόσμου που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο στο ερώτημα «τι πιστεύετε για τα ζευγάρια που έχουν κοινό προφίλ στο facebook». Πολύ πιθανό λοιπόν, να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού καθώς ο υπερβολικός έρωτας είναι κάτι που ανέκαθεν ξένιζε τους πολλούς. Το να σε σχολιάζουν στο παρασκήνιο μπορεί βέβαια να μη σε ενδιαφέρει όμως σκέψου ότι ίσως σε αυτή την κατηγορία να ανήκουν και άνθρωποι από τον επαγγελματικό σου κύκλο ή πελάτες, άτομα δηλαδή τα οποία θέλεις να έχουν μια καλή εικόνα για εσένα.
Από αυτό τελικά αποκομίζουμε τι;
Α) Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη άστο να πάει άστο...
Β) Αν πάλι δεν θέλεις να το αφήσεις, πολύ απλά να μην έχει κανένας από τους 2 Facebook!

Σε ποιον μένει το facebook;
Επίσης, μην ξεχνάς ότι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά θα πρέπει μεταξύ των περιουσιακών να αποφασίσετε ποιος θα κρατήσει το facebook, αλλάζοντας το όνομα του λογαριασμού. Αν και καλύτερη ιδέα θα ήταν να το κλείσετε τελείως και να αποχωρήσετε αθόρυβα γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνετε βούκινο και να προσέξουν τον χωρισμό σας πολλοί περισσότεροι απ’ ότι θα ήθελες.

Μήπως όντως δεν σε εμπιστεύεται;
Εάν η ιδέα του λογαριασμού δεν ήταν κοινή τότε ίσως θα έπρεπε να δεις μήπως υπάρχει στο παρασκήνιο μία δόση κτητικότητας. Ίσως το ταίρι σου δεν σε εμπιστεύεται απόλυτα, ίσως θέλει να έχει κάποιο έλεγχο πάνω σου κάτι που μελλοντικά μπορεί να κλονίσει τη σχέση σας.

Και πώς θα σε φλερτάρουν;
Τέλος, μπορεί να σου φαίνεται ανούσιο αλλά πραγματικά χάνεις μια καλή ευκαιρία να σε φλερτάρουν. Το φλερτ είναι υγεία, καλοδεχούμενο και μπορεί να σου φτιάξει το κέφι οπότε μην το αποκλείεις από τη ζωή σου.

Σε κάθε περίπτωση, η ανεξαρτησία και η ελευθερία είναι από τα βασικότερα θεμέλια μιας σχέσης οπότε έχε τα υπόψη σε περίπτωση που σκέφτεσαι να είσαι η επόμενη Μαρία ή ο επόμενος Παναγιώτης.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή