Menu

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά απαιτητική για σένα, καθώς έχεις πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσεις κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ενώ νιώθεις πως το εύρος το επιλογών σου είναι περιορισμένο και πως οι συνθήκες υπαγορεύουν τις κινήσεις στις οποίες προβαίνεις, γεγονός που σε κάνει να αντιδράς έντονα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Απριλίου. Αντίθετα του Μαρτίου είναι σε μια πολύ καλή φάση.

Αισθηματικά: Χάνεσαι ακόμη σε λεπτομέρειες, παρότι η Αφροδίτη σε φιλική θέση, δίνει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο εσύ παραμένετε εστιασμένος στους οικείους σου και νιώθεις την ανάγκη για ασφαλείς επιλογές, παρότι γνωρίζεις ότι δεν σε εκφράζουν απόλυτα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Απόφυγε παρακινδυνευμένες ενέργειες σήμερα, ενώ είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους με τους εργοδότες ή τους προϊστάμενούς σου. Παρόλα αυτά μπορείς σήμερα πιο εύκολα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, υπάρχουν κάποια σημεία που θα πρέπει να προσέξεις, κυρίως ως προς τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς κάποια στεγανά που έχεις ως προς τις απόψεις σου, δημιουργούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ βάζεις σε κίνδυνο με τη στάση που κρατάς την επίτευξη συμφωνίας.

Αισθηματικά: Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο τα πράγματα απέχουν από το να χαρακτηριστούν ρόδινα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να αποβάλλεις το άγχος από την καθημερινότητά σου, ώστε να φανείς κι εσύ περισσότερο δημιουργικός, ενώ αξίζει να έχεις κατά νου ότι τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος σε στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Έχεις προσανατολιστεί στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και αντιδράς έντονα όταν οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από σένα, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι δεν αφουγκράζεσαι και τις δικές τους ανάγκες, πράγμα που τελικά δημιουργεί προστριβές. Παράλληλα υπάρχουν ακόμη δυσκολίες στην επικοινωνία σου με το οικείο σου περιβάλλον και εσύ αποφεύγεις να δεις καθαρά τις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Είσαι αρκετά κτητικός σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αυτό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για διενέξεις, είναι προτιμότερο όμως να επιστρατεύσεις τη διπλωματία, προκειμένου να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αποβάλλοντας τη γκρίνια από τη συναισθηματική ατζέντα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η σημερινή ημέρα σου κρούει τον κώδωνα για τις οικονομικές ενέργειες που σχεδιάζεις να κάνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να προβείς σε λάθος εκτιμήσεις, αφού το πλαίσιο στα οικονομικά καθορίζεται τελικά από τρίτους αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη, ο δικός σου κυβερνήτης παραμένοντας σήμερα στο δικό σου ζώδιο σχηματίζει μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις που δείχνουν πως μέσα στην ημέρα καλείσαι να αντιμετωπίσεις πολλά μέτωπα, ωστόσο και η δική σου στάση ρίχνει λάδι στη φωτιά, καθώς δεν κάνεις ούτε βήμα πίσω στα πιστεύω σου, βεβαιώσου όμως ότι είσαι προετοιμασμένος και για τις αντιδράσεις των άλλων.

Αισθηματικά: Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ακροβατούν σήμερα σε τεντωμένο σκοινί, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως έρχεσαι αντιμέτωπος με τελεσίγραφα που προέρχονται από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και αγαπημένα σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρά το γεγονός ότι το κλίμα στην καριέρα είναι αρκετά έντονο σήμερα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυσκολίες για να σταθεροποιήσεις τα δικά σου σχέδια, πρόσεξε όμως σε οικονομικές ενέργειες που έχουν το στοιχείο της σπατάλης ή της υπερβολής.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε ταράζει κάπως, καθώς γεγονότα στην καθημερινότητά σου γίνονται η αιτία για να αγχωθείς εσύ, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως επωμίζεσαι ευθύνες άλλων και αυτό σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά μέσα στην ημέρα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα στο σπίτι και την οικογένεια που θα πρέπει να διαχειριστείς, θα πρέπει λοιπόν να οπλιστείς με περισσότερη υπομονή.

Αισθηματικά: Το πιο θετικό σενάριο θα ήταν να έβρισκες χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να αφιερώσεις στον εαυτό σου και στη φροντίδα της υγείας σου, αποβάλλοντας το στρες, ενώ η ορθόδρομη πλέον Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου φροντίζουν για την ομαλή εξέλιξη των προσωπικών σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ σήμερα, ενδεχομένως να συναντήσεις ένα έντονο κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει έντονο χαρακτήρα, για σένα δεν είναι τόσο δυσαρμονική, καθώς βρίσκεις τρόπο να επωφεληθείς ακόμη και μέσα στις δυσκολίες. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι να φανείς πιο ευέλικτος στους χειρισμούς που κάνεις για να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ανατροπές στους στόχους σου.

Αισθηματικά: Έχεις προσηλωθεί στα δικά σου προσωπικά θέματα και αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τις υποθέσεις των άλλων, ενώ σήμερα ένα πιθανό σενάριο είναι πως υπάρχουν κάποιες διενέξεις με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, παρόλα αυτά μπορείς να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις μέσα από τις δικές σου ενέργειες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Θα πρέπει σήμερα να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου, καθώς υπάρχουν απρόσμενα γεγονότα που δεν είχες προβλέψει και επηρεάζουν έμμεσα την τσέπη σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Αρκετές οι προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις σήμερα, καθώς η Σελήνη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει κάποιες δυσαρμονικές όψεις, που μαρτυρούν πως είσαι επιρρεπής σε παρορμητικές κινήσεις που τελικά βάζουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ δημιουργείς δυσμενές κλίμα στις κοινωνικές σου επαφές.

Αισθηματικά: Υιοθέτησε σήμερα μια πιο συνετή συμπεριφορά που δεν θα δίνει λαβές για κακεντρεχή σχόλια σε βάρος σου, ενώ η σημερινή ημέρα σε καλεί να αναλάβεις τις υποχρεώσεις σου, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ενώ από την άλλη υπάρχουν ανατροπές στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα είναι προτιμότερο να μην προβείς σε διαπληκτισμούς ή διενέξεις με πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου, προϊστάμενους ή εργοδότες, ενώ θυμήσου πως παρά το πιεστικό κλίμα στα οικονομικά, σήμερα μπορείς να βρεις διεξόδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις, ωστόσο σε μια τόσο απαιτητική περίοδο θα περίμενε κανείς από σένα να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που αφομοιώνεις τις πληροφορίες που σου έρχονται, αντίθετα όμως, εσύ προτιμάς να φοράς παρωπίδες και να μένεις προσκολλημένος σε πνευματικές αγκυλώσεις και εμμονές. Θετικό ρόλο όμως στην υπόθεση διαδραματίζουν οι φίλοι σου με τις απόψεις και τα νέα που σου μεταφέρουν.

Αισθηματικά: Η τύχη σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες για να ανεβείς ψυχολογικά και να εκφράσεις όσα έχεις κατά νου, ωστόσο είναι περίοδος που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς από σένα, τη στιγμή που είσαι αρκετά παρορμητικός και θυμωμένος με τις καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το πρόγραμμά σας σήμερα ανατρέπεται και εσείς καλείστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στο περιβάλλον σας, ενώ παρά τις αντιξοότητες, καταφέρνετε να πλησιάσετε πιο κοντά στις φιλοδοξίες που έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Μέσα στη σημερινή ημέρα είσαι αρκετά καχύποπτος απέναντι σε οτιδήποτε δεν ανήκει στην κοσμοθεωρία σου, ενώ η μέρα σήμερα χαρακτηρίζεται από παιχνίδια εξουσίας και επίδειξης δύναμης, στα οποία συμμετέχεις. Το σίγουρο είναι ότι αντιδράς έντονα μπροστά σε οποιαδήποτε αλλαγή και ταυτόχρονα προσπαθείς να βρείς άκρη σε μπλεγμένες καταστάσεις στα οικογενειακά.

Αισθηματικά: Βάζοντας μια τάξη στον εσωτερικό σου κόσμο μπορείς να βρεις λύσεις που κρύβονται μέσα σου, ωστόσο είσαι ιδιαίτερα ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τα συναισθήματα ζήλιας φέρνουν αντιδράσεις και προστριβές.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συζητήσεις που κάνεις με πρόσωπα κύρους ενέχουν το στοιχείο της ουτοπικότητας, ενώ από την άλλη η σημερινή ημέρα προειδοποιεί για λάθος ενέργειες σε οφειλές σου ή σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους και σχετίζονται έμμεσα και με τη δική σου τσέπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιεστική για σένα, καθώς η Σελήνη απέναντί σου σχηματίζει κάποιες δυσμενείς όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως δυσκολεύεσαι αρκετά να συντονιστείς με τα θέλω και τις ανάγκες των άλλων, ενώ εσύ από την πλευρά σου δυσχεραίνεις την εξεύρεση λύσης, κρατώντας μια απόλυτη στάση που τελικά οδηγεί σε αδιέξοδα..

Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκείνοι που σου μιλούν για σκληρές αλήθειες, ενώ ταυτόχρονα έρχονται απρόσμενες εξελίξεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Θα πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσεις τα διλήμματα που εμφανίζονται σήμερα, αλλά είναι προτιμότερο να μην πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Στα θετικά νέα της ημέρας είναι τα οικονομικά σου, όχι τόσο εκείνα που προέρχονται από τους δικούς σου κόπους, όσο εκείνα που σχετίζονται με τρίτους και ενισχύουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι, θα πρέπει όμως να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας μοιάζει να σε εξαντλεί εντελώς, ενώ εσύ κάθε άλλο θέλεις παρά να ασχοληθείς με τις βαρετές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις υποθέσεις ρουτίνας, τις οποίες σήμερα αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία. Θυμήσου όμως ταυτόχρονα πως δεν πρέπει να αμελείς και τη φροντίδα της δικής σου υγείας.

Αισθηματικά: Το γεγονός ότι σήμερα κάποιος άλλος ορίζει το δικό σου πρόγραμμα είναι αρκετό για να σε κάνει να αντιδράσεις έντονα, ενώ υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις στο κοντινό σου περιβάλλον, το οποίο επιδεινώνεται καθώς εσύ υιοθετείς κάποιες στιγμές μια προκλητική συμπεριφορά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρά τον ασύμβατο χαρακτήρα της ημέρας μπορείς να επιτύχεις πολλά σε πρακτικό επίπεδο, ωστόσο σήμερα υπάρχει η πιθανότητα εντάσεων στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, απόφυγε οικονομικές κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει καλά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, εντούτοις υπάρχουν κάποιες ανατροπές στα δημιουργικά σου σχέδια, όμως εσύ μοιάζεις προσκολλημένος στον αρχικό σχεδιασμό που είχες κάνει, παρά τα εμπόδια που συναντάς. Από την άλλη όμως επενδύεις κόπο και χρόνο για να σταθεροποιήσεις τις υποθέσεις σου, κυρίως εκείνες που έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αισθηματικά: Κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με τον/την ερωτικό/ή σύντροφο ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα γενικότερα σε προβληματίζουν σήμερα, παρότι ο Δίας απέναντί σου φέρνει μηνύματα, ειδήσεις ή συναντήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην τρέφεις αυταπάτες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ανατροπές στον ορίζοντα των οικονομικών σου σήμερα, οπότε είναι προτιμότερο να μην προβείς σε ανοίγματα, αν πρωτίστως δεν έχεις μελετήσει σε βάθος την κάθε σου κίνηση. Επιπλέον, καλείσαι να φανείς περισσότερο ρεαλιστής, αποφεύγοντας τις ουτοπίες.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή