Menu

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 3 Αυγούστου!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 3 Αυγούστου!
jumbo-banner

Μπορούμε να πούμε πως από εχθές απολαμβάνουμε στιγμές δροσιάς, αφού μετά από έναν καύσωνα ξαφνικά αεράκι!
Πάμε να δούμε τα ζώδια τι μας επιφυλάσσουν σήμερα...


ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής και προτιμάς την απομόνωση, αντί να σπαταλάς πολύτιμη ενέργεια με την κουραστική πολυκοσμία. Αντίθετα, βρίσκεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου για να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, φρόντισε όμως να δώσεις βάση και στις ανάγκες του οργανισμού και της υγείας σου γενικότερα.

Αισθηματικά: Αν επιδιώκεις να ζητήσεις βοήθεια για να ρυθμίσεις πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι που σε φορτίζουν, η σημερινή ημέρα έχει το ανάλογο κλίμα για να το κάνεις, ενώ προσπαθείς να βρίσκεσαι ανάμεσα σε λίγα και καλά, αγαπημένα πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν απόλυτα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις φέρνουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, γενικότερα όμως μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν όταν συναντάς δυσκολίες, φρόντισε όμως να διατηρείς σαφή τα όριά σας στις συνεργασίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου και γενικότερα το κλίμα σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδια και τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Επιπλέον, επενδύεις σήμερα ενέργεια και χρόνο σε συλλογικές προσπάθειες ώστε να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα καθώς μέσα από την ομάδα καταφέρνεις πιο πολλά. Θα πρέπει όμως να είσαι συνεπής και με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικά: Οι φίλοι είναι εκεί για να στηρίξουν τις προσπάθειές σου στα προσωπικά, παρότι υπάρχουν κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στη συναισθηματική σου ζωή και νιώθεις πολλές φορές ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κρατά κάποιες αποστάσεις από σένα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προσπαθείς να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες στα οικονομικά, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και αυτό φέρνει κάποιες προστριβές στη δουλειά, ωστόσο κινητοποιείσαι προς νέους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και φέρνει την κοινωνική σου ζωή στο προσκήνιο, παράλληλα όμως εμφανίζονται και κάποιες υποχρεώσεις, γενικότερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να επενδύσεις στην εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω στους άλλους, θα πρέπει όμως να είσαι πιο διαλλακτικός και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά.

Αισθηματικά: Πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, μαζί με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, όμως δείχνεις έντονη επικριτικότητα με κάποια πρόσωπα, ενώ από την άλλη δυσκολεύεσαι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στο συναισθηματικό σου κόσμο, αφήνοντας χώρο και για κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κινήσεις που κάνεις σήμερα στη δουλειά, έχουν θετικό αποτέλεσμα στον τομέα της καριέρας, αλλά και στο πορτοφόλι σου, το οποίο αυτή την περίοδο έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά εξόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πιο εξωστρεφή διάθεση και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, καθώς η Σελήνη παραμένει σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου έτσι ευκαιρίες, αλλά και τη δυνατότητα να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ειδικά αν πρόκειται για νομικά ή διαδικαστικά, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με εξωτερικό.

Αισθηματικά: Έχεις περισσότερο δυναμισμό και ετοιμότητα να κινήσεις εσύ τα νήματα, παρότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στις αισθηματικές υποθέσεις που δεν έχουν διευθετηθεί. Επίσης, κάποιες ενέργειες αγαπημένων σου προσώπων, είναι πιθανό να σε εκθέσουν προς τα έξω, φρόντισε λοιπόν να έχεις πιο σαφή όρια.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το κλίμα σήμερα είναι αρκετά ευνοϊκό για το κομμάτι της δουλειάς σου, θα πρέπει βέβαια να κάνεις προσπάθεια για να μείνεις πιο προσγειωμένος στην πραγματικότητα, καθώς ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα σήμερα και δεν τα πας καλά με πρακτικές λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Μετά τις προηγούμενες ημέρες όπου οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σε απασχόλησαν πιο έντονα, σήμερα προσπαθείς να αφουγκραστείς και να βάλεις σε τάξη μέσα σου όλες τις πληροφορίες και τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών. Παράλληλα όμως επιδιώκεις να έχεις εσύ τα ηνία των εξελίξεων και αυτό δεν σε εμποδίζει από το να δράσεις ακόμη και σε ένα πιο κρυφό ή μυστικό επίπεδο.

Αισθηματικά: Ο συναισθηματισμός είναι ιδιαίτερα έντονος σήμερα σήμερα και έρχεσαι σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου, αλλά και κάποιες ανασφάλειες που έχεις, ωστόσο είναι προτιμότερο να χαρίζεις την εμπιστοσύνη σου σε πρόσωπα που έχουν αποδείξει την στήριξή τους στο πρόσωπό σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις στο οικείο περιβάλλον φέρνουν εκνευρισμό, παρόλα αυτά σήμερα μπορείς με άνεση να βρεις λύσεις σε οικονομικές σου υποχρεώσεις ή υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα το πορτοφόλι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει και σήμερα απέναντί σου, κρατώντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Έτσι λοιπόν, οι άλλοι είναι εκείνοι που με τα ζητήματα που τους απασχολούν διαμορφώνουν το κλίμα, όμως αυτό δεν μοιάζει να σε ενοχλεί. Άλλωστε μπορείς να στηριχτείς σε σημαντικά πρόσωπα που είναι δίπλα σου.

Αισθηματικά: Οι σχέσεις και τα ερωτικά σου είναι ο τομέας που εστιάζεις την προσοχή σου και η μέρα σήμερα σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσα από τη βοήθεια προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε όμως να μην πεις κάποια απερισκεψία που θα πληγώσει την άλλη πλευρά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συνεργάτες σήμερα δίνουν διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν, όμως η διαχείριση των οικονομικών σου θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μια πιο ρεαλιστική και προσγειωμένη βάση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου σε υποθέσεις της καθημερινότητας και στις υποχρεώσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Έτσι λοιπόν ρίχνεις το βάρος των ενεργειών σου εκεί και προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα η μέρα σήμερα σε καλεί να αφιερώσεις και τη δέουσα σημασία στην υγεία σου και την φροντίδα της.

Αισθηματικά: Η προσκόλλησή σου σε κάποια στεγανά φέρνει εκνευρισμό και εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Άφησε λοιπόν την επικριτικότητα στην άκρη και έλα πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν το πρόγραμμα είναι γεμάτο.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου ακόμη δεν έχουν σταθεροποιηθεί, εντούτοις είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα και μπορείς να πάρεις κάποιου είδους ανταμοιβή ή αναγνώριση για όσα κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα σχέδιά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβρη, καθώς το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε κινητοποιεί σε δράση και φέρνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, φρόντισε όμως να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σου κι εσύ έρχεσαι πιο κοντά τους, ενώ η ερωτική σου διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη. Μπορείς μάλιστα να βρεις χρόνο μέσα στην ημέρα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις σταδιακά μπαίνουν σε μια σειρά χάρη στις προσπάθειες που καταβάλεις στο εργασιακό περιβάλλον, όμως κάποιος φορές είσαι ιδιαίτερα αντιδραστικός με τους συνεργάτες και αυτό φέρνει προστριβές. Φρόντισε να είσαι σε όλα τυπικός λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Και σήμερα η προσοχή σου στρέφεται στις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία, ενώ έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αναζητάς λοιπόν να βρεις τα κίνητρα και τις σκέψεις πίσω από τον τρόπο που λειτουργούν, ώστε να γεφυρώσεις τα χάσματα που τυχόν υπάρχουν. Ωστόσο κάποιες φορές το άγχος σε φρενάρει από το να εκφραστείς άνετα.

Αισθηματικά: Το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς μοιάζει σήμερα αναγκαίο για σένα και αυτός είναι ο λόγος που προσανατολίζεσαι σε γνώριμες καταστάσεις όπου ξέρεις τι να περιμένεις, γενικότερα όμως είναι μια βοηθητική περίοδος για να τρέξεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι στόχοι σου παραμένουν ασαφείς και αυτό πολλές φορές σε αποπροσανατολίζει, φέρνοντας έτσι μπερδεμένες καταστάσεις στις οικονομικές σου υποχρεώσεις και τις οφειλές, προσπάθησε λοιπόν να έχεις περισσότερο ρεαλισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Ιανουάριο, καθώς η Σελήνη παραμένει σε μια πιο φιλική θέση για σένα. Σήμερα μάλιστα επενδύεις στην επικοινωνία και μπορείς με περισσότερη άνεση να κάνεις επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, ενώ παράλληλα παίζουν πολύ βοηθητικό ρόλο τα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου.

Αισθηματικά: Παίρνεις μια θετική απάντηση σε ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει, ενώ η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να γεφυρώσεις τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εξαιτίας κάποιων εντάσεων ή προστριβών το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι φιλοδοξίες σου ακόμη δεν είναι εντελώς ξεκάθαρες μέσα σου και αυτό σχετίζεται και με κάποιες αυταπάτες που τρέφεις για τον τομέα της καριέρας σου, ωστόσο οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, σήμερα σου δίνουν κατευθυντήριες γραμμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές δυνατότητες να υλοποιήσεις πράγματα που έχεις στο μυαλό, ενώ γενικότερα μπορείς να βρεις πιο εύκολα λύσεις σε πρακτικά ζητήματα. Επίσης, μένοντας σταθερός σε κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει, μπορείς πιο εύκολα να ρυθμίσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου, φρόντισε όμως να είσαι πιο τυπικός με ό,τι έχεις αναλάβει.

Αισθηματικά: Σε γενικές γραμμές, στηρίζεσαι στην επικοινωνία και στη συζήτηση για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο, οι υποχρεώσεις φέρνουν κάποιες προστριβές με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες σήμερα για έσοδα ή γενικότερα για καλύτερες προοπτικές για τα οικονομικά σου, καθώς οι κόποι που καταβάλεις δείχνουν να αναγνωρίζονται σε ηθικό ή υλικό επίπεδο. Παρόλα αυτά εσύ θα πρέπει να συμβαδίζεις με το ισχύον πλαίσιο και όχι να το παρακάμπτεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες τις προηγούμενες ημέρες, ενώ παράλληλα, σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Άρη και τον Κρόνο, σε κινητοποιεί σε δράση. Μπορείς λοιπόν σήμερα να κάνεις το νέο ξεκίνημα που είχες κατά νου έχοντας στο μυαλό και την ανάδρομη Αφροδίτη όμως, ενώ επίσης εστιάζεις και στην υλοποίηση των δημιουργικών σου σχεδίων.

Αισθηματικά: Ακόμη δυσκολεύεσαι να διαχωρίσεις τις ανάγκες σου από τις ανάγκες του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ γενικότερα τα όρια είναι κάπως ασαφή αυτή την περίοδο και αυτό δίνει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις με το ταίρι ή τα αγαπημένα σου άτομα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάποιες απερίσκεπτες ενέργειες σου κοστίζουν σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο η σημερινή ημέρα δίνει κάποιες λύσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο, που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου για να αυξήσεις τις προοπτικές εσόδων.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή