Menu

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 24 Αυγούστου!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 24 Αυγούστου!
jumbo-banner

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, έτσι είναι οι άνθρωποι, γιατί να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι από την στιγμή που ο άλλος δεν στο προσφέρει με την καρδιά του;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Αρκετά βοηθητική η σημερινή ημέρα είναι για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό δίνει ως ένα βαθμό πρόσφορο έδαφος για τις υποθέσεις σου, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με διαδικαστικά θέματα, νομικές υποθέσεις, επαφές με το εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Επιπλέον, μπορείς να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται μέσα από καινοτόμες ιδέες σου.

Αισθηματικά: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη κι εσύ έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο, ειδικά αν ανήκεις στους γεννημένους του Απριλίου, ενώ αν έχεις γεννηθεί γύρω το Μάρτιο, δίνεις έμφαση σε λεπτομέρειες.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ενέργειες που κάνεις ως προς τις οφειλές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Προσπαθείς να βρεις διεξόδους που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για τα δικά σου θέλω, αλλά και για των άλλων, μπορείς όμως να δεις και κάποια οικογενειακά θέματα να προχωρούν προς την πιο εποικοδομητική οδό. Σήμερα όμως, ο Ήλιος περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αισθηματικά: Η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα παραμένει έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, παρότι δεν λείπουν από μέρους σου οι ζήλιες. Η νέα θέση του Ήλιου όμως φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σας, κυρίως για τους γεννημένους τον Απρίλη.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως η τσέπη σου ενισχύεται από ενέργειες άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, σχηματίζοντας όμως θετικές όψεις, δείχνει πως βρίσκεις τελικά την υποστήριξη που είχες ανάγκη για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές δυνατότητες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεφυρώνοντας τα χάσματα που υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να περιμένεις θετική απάντηση για μια υπόθεσή σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Φίλοι φέρνουν ευχάριστα νέα που ευνοούν την τσέπη σου, ενώ γενικότερα από σήμερα νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγεις πιο σίγουρα μονοπάτια που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ρίσκου, ακόμη και στα επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Η σημερινή μέρα σε καλεί να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σου, αλλά και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που δεν έχουν διευθετηθεί εδώ και καιρό. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Αισθηματικά: Μέσα από μικρά και απλά πράγματα, σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αν συνυπολογίσουμε πως ακόμη δίνεις μεγάλο βάρος σε μια σχέση ή μια συνεργασία, καταλαβαίνεις πως σήμερα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Επίσης, μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα καταφέρνεις περίφημα σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποια εμπόδια. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να τακτοποιήσεις και οικονομικά, προσοχή όμως στις υπερβολές.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Μια ιδιαίτερα βοηθητική ημέρα για τις υποθέσεις σου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη σε μια φιλική θέση δίνει ώθηση στα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να βασιστείς και στην τύχη, που σήμερα μοιάζει να σου χαμογελά, ενώ χρησιμοποιείς και λίγη από τη «γοητεία» σου προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικά: Έρχεσαι σήμερα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν αναζητάς κάτι στα προσωπικά μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς προτάσεις για φλερτ και γνωριμίες, πρόσεξε όμως ζήλιες και κτητικότητα που μπλέκουν τα πράγματα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Έλα σήμερα πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ αν σε είχαν απασχολήσει υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία, μέσα στη σημερινή ημέρα μπορείς να βρεις διεξόδους. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Αισθηματικά: Νιώθεις πως έχεις ανάγκη τη στήριξη και ενώ σταδιακά από σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής, για την ώρα οι συνθήκες δεν ευνοούν απόλυτα τα προσωπικά σου και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, είναι ένα συχνό φαινόμενο. Επίσης, αν ανήκεις στους γεννημένους τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να δεις με αντικειμενικότητα τις επιλογές σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ παράλληλα ακολουθείς δοκιμασμένες συνταγές προκειμένου να ωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, προωθώντας τα δημιουργικά σου σχέδια και γενικότερα όσα έχεις στα σκαριά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα για υλοποίηση στόχων, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, καθώς από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικά: Η επικοινωνία είναι το κλειδί που σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω κι αν νιώθεις πως λείπει λίγο το φλερτ από την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, μέσα από τις παρέες σου διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και αυτό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οικείοι σου διαδραματίζουν έναν αρκετά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, ενώ είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις πράγματα. Μην ξεχνάς όμως ότι η πίεση στα οικονομικά παραμένει, μείνε λοιπόν μακριά από σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα κινείται σε γνώριμα πλαίσια για σένα, ωστόσο παίρνεις ικανοποίηση σήμερα από μικρά και απλά πράγματα που σε γεμίζουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα είναι μια καλή ημέρα για να σταθεροποιήσεις τις υποθέσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα ευνοεί περισσότερο εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, καθώς για τους ελεύθερους η σημερινή ημέρα δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις στα προσωπικά. Από σήμερα όμως οι φίλοι είναι πιο κοντά σου και εσύ επενδύεις σε εκείνους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σου για σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράττεις κάποια χρήματα που περίμενες ή να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να γίνει αυτό το προσεχές διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένοντας και σήμερα στο δικό σου ζώδιο, φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Φρόντισε λοιπόν να μην περιορίσεις τις επιλογές σου εξαιτίας των ανασφαλειών για το καινούριο, ωστόσο από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.

Αισθηματικά: Οι φίλοι πλέον φέρνουν σημαντικά νέα για τα προσωπικά σου, ενώ εσύ βρίσκεις μικρές αφορμές για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να κάνεις τη φωνή σου και τις επιθυμίες σου να ακουστούν.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καριέρα σου είναι πλέον η πιο σημαντική σου προτεραιότητα κι εσύ προσπαθείς να προβάλλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα. Παράλληλα όμως έχεις πλέον τη στήριξη σημαντικών προσώπων στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα σου δίνει τις ευκαιρίες να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με την εσωτερική σου φωνή, η οποία σε καθοδηγεί στα πραγματικά σου θέλω. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Αισθηματικά: Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και άκουσε όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν. Άλλωστε, βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους άλλους, ενώ σταδιακά αποδεσμεύεσαι από θεωρίες και πρακτικές που σε κρατούσαν πίσω.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα. Επίσης κάνεις συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Σήμερα εντείνεις τις προσπάθειές σου για την υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις χρόνο και κόπο σε συλλογικές προσπάθειες, ενώ από σήμερα ο Ήλιος περνά στην Παρθένο, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Μην ξεχνάς όμως και τις εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να σου τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Αισθηματικά: Και σήμερα καθοδηγείσαι πρώτα από αυτά που «πρέπει» να κάνεις και έπειτα από αυτά που θέλεις, ενώ η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι συνεργάτες σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο και σε βοηθούν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ παράλληλα μπορείς να στηρίζεσαι πλέον περισσότερο στους συνεργάτες σου για τη διευθέτηση των υποθέσεών σου.

astropedia.gr

kos patisserie

Ετικέτες

Ζώδια,
επιστροφή στην κορυφή