Menu

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με τα ζώδια της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου
jumbo-banner

ΚΡΙΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο το στοιχείο της υπερβολής δε λείπει από τον τρόπο που λειτουργείς. Επιπλέον έχεις πολλά δημιουργικά σχέδια στα σκαριά και προσπαθείς να τα επικοινωνήσεις στο περιβάλλον σου, εντούτοις είναι πιθανό πως δε βρίσκεις στο περιβάλλον σου τη συμπαράσταση που περίμενες.

Αισθηματικά: Μολονότι έχεις σήμερα κάποια διλήμματα ανάμεσα σε ασφαλείς επιλογές και σε αυτά που θέλεις πραγματικά να κάνεις παρότι περιέχουν ρίσκο, γενικότερα όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δοθέντος πως θα περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη από μέρους σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο μπορείς να προωθήσεις αυτά που σχεδιάζεις, ακόμη κι αν υπάρχουν εμπόδια οικονομικής φύσεως, ενώ οι του Απριλίου μπορούν να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους βάζοντας τάξη στις οφειλές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά:Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, κυρίως εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολεύεσαι να έρθεις σε επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αφού υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις. Επιπλέον, υπάρχουν έντονες διενέξεις με το κοντινό σου περιβάλλον, στοιχείο που σε φορτίζει.

Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, ενώ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο, καθώς υπάρχουν εντάσεις και μικροκαβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ του Μαΐου καλούνται να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Το επαγγελματικό περιβάλλον σου είναι ο τομέας που εστιάζεις τις ενέργειές σου, ενώ καλείσαι να δείξεις περισσότερη διπλωματία με πελάτες, υφιστάμενους ή προμηθευτές. Επιπλέον, κάποια συμφωνία οικονομικής φύσεως ενδεχομένως να μην προχωρά όπως θα ήθελες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε ένα ζώδιο φιλικό για το ζώδιό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρότι παρασύρεσαι σε υπερβολές. Επιπλέον είναι πιθανό πως σήμερα υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και αυτό δημιουργεί κάποιες διενέξεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Θα πρέπει λοιπόν να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα με τον περίγυρό σου.

Αισθηματικά: Προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάνεις αρκετά έξοδα για λόγους αναψυχής ή διασκέδασης, παρά το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η καθημερινότητα σε εξαντλεί με τους έντονους ρυθμούς της, καθώς δε βρίσκεις αρκετό χρόνο να ξεκουραστείς.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εφόσον τα οικονομικά σου δεν έχουν σταθεροποιηθεί, είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη φειδώ με τα χρήματα που ξοδεύεις, ενώ θα πρέπει να εξετάζεις σε βάθος τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, δίχως να παρασύρεσαι από τον εγωισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά:Νιώθεις σήμερα την ανάγκη για ασφαλείς και σίγουρες επιλογές, ενώ σήμερα οι υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο η σημασία που δίνεις σε πρόσωπα ή καταστάσεις απέχει αρκετά από την πραγματική και αυτό σε εμποδίζει από το να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικά: Το άτομο που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως να πιέζεται από την ανάγκη σου για σιγουριά, ενώ εσύ απαιτείς την αποκλειστική του προσοχή. Άσε λοιπόν περισσότερο χώρο για πρωτοβουλίες και στην άλλη πλευρά, φρόντισε όμως ταυτόχρονα να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι πολύ βοηθητική για να κλείσεις συμφωνίες και να ωφεληθείς στα οικονομικά, φρόντισε όμως να έχεις εξετάσει τις μεταβλητές και όχι να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά:Σήμερα είναι προτιμότερο να συγκρατηθείς περισσότερο στα λεγόμενά σου, ενώ παράλληλα υπάρχουν κάποιες προστριβές στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή στο σπίτι, κυρίως με νεαρά πρόσωπα αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Γενικότερα όμως, ακόμη κι αν νιώθεις πως πιέζεσαι από τη στασιμότητα, μπορείς να αδράξεις ευκαιρίες.

Αισθηματικά: Η σημερινή είναι μια ημέρα επαφών και αυτό σημαίνει ότι έχεις ανάγκη να βγεις, να δεις κόσμο και να κάνεις συζητήσεις, ωστόσο οι παρασκηνιακές κινήσεις δίνουν λαβές για σχόλια, ενώ κι εσύ αυτό το διάστημα είσαι ανασφαλής για το πιο βήμα πρέπει να κάνεις μετά. Επίσης είναι έντονες και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η διαίσθησή σου μπορεί να σε βγάλει από αδιέξοδα πάνω στα οικονομικά, γενικότερα όμως η παρουσία του Άρη στον τομέα των οικονομικών σου δείχνει πως οι αυταπάτες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:Και σήμερα κινείσαι σε γνώριμα μονοπάτια έχοντας ως πρώτη σου προτεραιότητα να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες, παρότι προτιμάς την πεπατημένη οδό και όχι τα αμφίβολα ρίσκα. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που η επικριτικότητα σου απομακρύνει πολλούς από τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν, δείξε λοιπόν περισσότερη κατανόηση στις υποθέσεις των άλλων.

Αισθηματικά: Υπάρχει μια διάσταση απόψεων με το φιλικό σου περιβάλλον, παρότι σε ένα ευρύτερο πλαίσιο οι φίλοι σου διαδραματίζουν επικουρικό ρόλο στις προσπάθειές σου, ενώ η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σου δείξει πώς να κινηθείς στα προσωπικά.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Προτίμησε να αποφύγεις να κοινολογήσεις τα σχέδιά σου αν δεν έχουν ήδη επιτευχθεί, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σήμερα αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Είναι όμως πολύ πιθανό τα σενάρια που καταστρώνεις σήμερα ως προς τα εισοδήματά σου, να μην έχουν το επιθυμητό αντίκρισμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά:Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε δράση, ωστόσο φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι καλά μελετημένες από πριν, αν θέλεις να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, είναι πιθανό να χρειάζεται περισσότερος ρεαλισμός στους στόχους που θέτεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη, μπορείς όμως να βρεις λύσεις επιστρατεύοντας τη διαίσθησή σου για τις υποθέσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικά: Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ειδικά για τους γεννημένους τον Οκτώβριο, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Γενικότερα όμως οι φίλοι είναι δίπλα σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Δε χρειάζεται να υιοθετείς επιτηδευμένες συμπεριφορές για να ωφεληθείς με πρόσωπα κύρους, αφού ενδέχεται οι υπερβολές να γυρίσουν μπούμερανγκ, ενώ για τα οικονομικά σου επιβάλλεται περισσότερη προσοχή, καθώς είναι διάστημα με έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά:Και σήμερα οι τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι έντονες και προσπαθείς να ξεφύγεις από την πεζή ρουτίνα, αφού έχεις ανάγκη από ξεκούραση, παρότι ο Άρης από μια θέση βοηθητική για το ζώδιό σου φροντίζει να σε κινητοποιεί, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο. Βρες λοιπόν τις ισορροπίες και μην αμελείς τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, αλλά αντίθετα, οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικά: Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βοηθούν και στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ εσύ βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ναι μεν έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα, αλλά δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία στην ελευθερία των κινήσεών σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Άσε στην άκρη τα ρίσκα και προετοίμασε τα επόμενα βήματά σου, χωρίς όμως να βιάζεσαι, καθώς οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει, έστω κι αν υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά:Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να αναπτύξεις δράση και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, παρότι θα πρέπει να υπολογίσεις με περισσότερες λεπτομέρειες κάποιες πρακτικές μεταβλητές που παίζουν ρόλο. Επίσης, είναι περίοδος που προετοιμάζεις πολλά και σημαντικά, φρόντισε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος για να αποφύγεις μπλεξίματα.

Αισθηματικά: Οι φίλοι σου πρωταγωνιστούν σήμερα στην έκβαση της ημέρας, ωστόσο κι εσύ από την πλευρά σου δείχνεις έντονη καχυποψία σε όσα έχουν να σου πουν και προτιμάς να κρατάς κάποιες αποστάσεις. Θα πρέπει όμως παράλληλα να προσέξεις πού δείχνεις την εμπιστοσύνη σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με τη δική σου τσέπη είναι ένα θέμα που σε απασχολεί έντονα, ενώ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Επίσης καταστρώνεις μακρόπνοα σχέδια και στόχους για το προσεχές μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά:Η Σελήνη παραμένει σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς σε διεξόδους αν έχεις κάποια πολύ σημαντικά θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά: Αποδέξου προσκλήσεις και διεύρυνε τον κύκλο των επαφών σου, δίχως όμως να παραμελείς να δείχνεις και την ανάλογη προσοχή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης το κλίμα στο σπίτι ή την οικογένεια ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Σήμερα, θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε εργοδότες ή προϊστάμενους, ωστόσο θα πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχουν και οι συνεργάτες σου, οι οποίοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Ωφελείσαι όμως από οικονομικά τρίτων που σε αφορούν έμμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως γεννηθεί τον Φεβρουάριο, είναι καλύτερα να αποφύγεις να κάνεις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Αισθηματικά: Τα προσωπικά είναι ο τομέας στον οποίο έχεις επενδύσει πολλά και μέσα από τις επικοινωνίες που έχεις, μηνύματα, επαφές, συζητήσεις, προσεγγίζεις περισσότερο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως έχεις περάσει σε μια περίοδο όπου είσαι πιο επιλεκτικός ως προς τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Επιστρατεύεις τη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ δυσκολεύεσαι αρκετά με τις απαιτήσεις που έχουν πρόσωπα κύρους από το πρόσωπό σου. Η λύση όμως είναι να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά:Σήμερα ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αυτό σε δυσκολεύει να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που οι υποθέσεις ρουτίνας τραβούν την προσοχή σου. Από την πλευρά σου εσύ δείχνοντας τυπικότητα με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που εκκρεμούν, δείξε όμως περισσότερη ευελιξία.

Αισθηματικά: Δώσε χώρο έκφρασης στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην αφήνεις δηκτικές συμπεριφορές να επηρεάζουν δυσμενώς την προσωπική σου ζωή. Άλλωστε δεν ωφελεί να σκέφτεσαι το παρελθόν, αν πρόκειται για πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις.

Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οφειλές σου και οι οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, παρότι τα εισοδήματά σου είναι αρκετά πιεσμένα, ενδεχομένως και λόγω κάποιων περιττών εξόδων που κάνεις.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή