Menu

Η Warner Bros αποκάλυψε όλες τις DC ταινίες της μέχρι το 2020!

Η Warner Bros αποκάλυψε όλες τις DC ταινίες της μέχρι το 2020!
jumbo-banner
Κατά τη διάρκεια της Time Warner Investor Day, ο γενικός διευθυντής της Warner Bros, Kevin Tsujihara προχώρησε στην ανακοίνωση όλου του κινηματογραφικού ημερολογίου της εταιρίας όσον αφορά τις ταινίες της DC, αλλά και τις ταινίες των σειρών Lego και Fantastic Beasts and Where to Find Them (Harry Potter spin-off) μέχρι το 2020.

Πάμε να τις δούμε και μετά να μάθουμε τις λεπτομέρειες που προστέθηκαν στα όσα ήδη ξέραμε…
 
2016
Batman v Superman: Dawn of Justice (25 Μαρτίου)
Suicide Squad (5 Αυγούστου)
Lego Ninjago (23 Σεπτεμβρίου)
Fantastic Beasts and Where to Find Them (18 Νοεμβρίου)
 
2017
Lego Batman (26 Μαΐου)
Wonder Woman (23 Ιουνίου)
The Justice League Part One (12 Νοεμβρίου)
 
2018
The Flash (23 Μαρτίου)
Aquaman (27 Ιουλίου)
Lego Movie 2 (25 Μαΐου)
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 (δεν ανακοινώθηκε)
 
2019:
Shazam (5 Απριλίου)
The Justice League Part Two (14 Ιουνίου)
 
2020:
Cyborg (3 Απριλίου)
Green Lantern (19 Ιουνίου)
 
Τι μάθαμε λοιπόν, έχουμε και λέμε. Τα παίρνουμε με χρονολογική σειρά και ξεκινάμε με το Suicide Squad, τη κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ της DC που χρόνια προσπαθεί να υλοποιήσει η Warner, που τώρα φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ με τον David Ayer που κατέθεσε πριν λίγο καιρό το σενάριο να αναλαμβάνει και ως σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ryan Gosling, Will Smith, Tom Hardy και Margot Robbie έχουν ήδη λάβει προτάσεις για διάφορους ρόλους στη ταινία.
Συνεχίζουμε με το Fantastic Beasts and Where to Find Them, το spin-off του Harry Potter, με τον Tsujihara να επιβεβαιώνει ότι η τριλογία είναι μόνο ο αρχικός στόχος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν το franchise ακόμα περισσότερο.

Συνεχίζουμε με το Lego Batman, το οποίο μέχρι στιγμής υπήρχε μόνο ως φήμη, με τη ταινία να δείχνει ότι η Warner είναι αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα δικαιώματα των Lego συνδυάζοντας τα με εκείνα της DC.

Συνεχίζουμε με την Justice League, τη μεγάλη ensemble ταινία της DC, όπου και εδώ έχουμε επιβεβαίωση των φημών του σπασίματός της σε δύο μέρη, όχι όμως με το παραδοσιακό τρόπο και τη γνωστή δικαιολογία της υπερβολικά μεγάλης ιστορίας που πρέπει να σπάσει, αλλά για να προστεθούν τα νέα μέλη που θα γνωρίσουμε στο ενδιάμεσο. Το μόνο που έγινε γνωστό για το δεύτερο μέρος είναι ότι θα το σκηνοθετήσει και πάλι ο Zack Snyder με τον Darkseid να είναι πιθανότατα ο κεντρικός κακός.

Και ερχόμαστε σε αυτό το “ενδιάμεσο” στο 2018, όπου έχουμε τη πρώτη μεγάλη έκπληξη με την ανακοίνωση μιας solo ταινίας για τον Flash, μια περίεργη επιλογή αφού ο ήρωας ήδη έχει τη δικιά του τηλεοπτική σειρά. Ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί θα είναι ο Ezra Miller (We Need to Talk About Kevin, The Perks of Being a Wallflower).
Συνεχίζουμε με το Aquaman, για το οποίο απλά επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Jason Momoa στο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Περνάμε στο 2019, όταν και θα κάνει πρεμιέρα το Shazam με τον Dwayne Johnson να επιβεβαιώνεται ότι θα έχει το ρόλο του Black Adam.
Φτάνουμε στο 2020, όπου μας περιμένουν και οι μεγαλύτερες εκπλήξεις, με τη πρώτη να τιτλοφορείται reboot του Green Lantern, με την DC να πετάει στα σκουπίδια την αθλιότητα του 2011 (και καλά κάνει), αλλά και μια new entry με τον ήρωα Cyborg να παίρνει τη δικιά του solo ταινία.

Πέραν των προαναφερόμενων, η DC στο δελτίο τύπου που απέστειλε ανέφερε ότι για το ίδιο χρονικό διάστημα, έχει προγραμματισμένες και νέες ταινίες για του Batman και Superman, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Όλα τα παραπάνω σίγουρα το επόμενο διάστημα θα προκαλέσουν χιονοστιβάδα φημών και περεταίρω ανακοινώσεων. Μέχρι τότε…
 
Αλέξανδρος Κυριαζής artsandthecity.gr
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή