Menu

Ζώδια: Πως θα πάνε τα ερωτικά της εβδομάδας; (14/09-20/09)

Ζώδια: Πως θα πάνε τα ερωτικά της εβδομάδας; (14/09-20/09)
jumbo-banner

Κριός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση: Κάνε έρωτα, όχι πόλεμο! Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν εντάσεις και διαφωνίες με το άλλο σου μισό, κυρίως αν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και επιχειρήσεις να εκβιάσεις καταστάσεις για να περάσει το δικό σου. Μια ασυμφωνία μπορεί να λυθεί μέσα από ήρεμο διάλογο. Αν από την άλλη σε ενοχλεί κάτι, μίλα με ειλικρίνεια και απέφυγε ειρωνικά σχόλια και επικρίσεις που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Χωρίς σχέση:
Το σεξαπίλ, η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου είναι ενισχυμένα, κάνοντας σε ακαταμάχητη προς το αντίθετο φύλο. Ξέρεις τι θέλεις και δεν φοβάσαι να το διεκδικήσεις! Αν έχεις βάλει ήδη κάποιον στο μάτι, τώρα είναι η στιγμή που αναλαμβάνεις δράση και διεκδικείς την προσοχή σου. Από την άλλη αν είσαι τελείως μόνη σου, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα νέο παθιασμένο έρωτα, που στην κυριολεξία θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Ταύρος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση: Αναδύονται κάποια προβλήματα που πίστευες πως είχες λύσεις, αλλά στην ουσία απλά είχες μπαλώσει. Η σχέση σου περνάει από μεταμόρφωση και πολλά χρειάζονται να αλλάξουν. Βρίσκεις νέους τρόπους επικοινωνίας, σταματάς να δέχεσαι συμπεριφορές που σε θλίβουν ακόμη κι αν αυτό σε φέρει σε ρήξη με το άλλο σου μισό ή φέρει το τέλος αυτής της σχέσης. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και να εξετάσεις αν αυτή η σχέση καλύπτει τις ανάγκες και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Χωρίς σχέση:
Ψάχνεις βαθιά μέσα στην ψυχή σου να βρεις τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά και να απολαύσεις μια νέα αγάπη. Οι ψευδαισθήσεις διαλύονται και αποδέχεσαι πως δεν μπορείς να ελπίζεις σε τελειωμένες καταστάσεις. Βάζεις τέλος σε καταστάσεις που σε περιορίζουν και ανοίγεις τα φτερά σου προς νέες άγνωστες κατευθύνσεις, που αρχικά σε φοβίζουν, αλλά θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις την πολυπόθητη σχέση που τόσο επιζητάς.

Δίδυμος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα
Σε σχέση: Ίσως αισθάνεσαι πως το ταίρι σου προσπαθεί να σου αποκρύψει κάποιες πληροφορίες ή δεν σου μιλάει ευθέως για όσα θέλει να σου πει, βέβαια, μπορεί εσύ να είσαι αυτή που προσπαθείς να περάσεις κάποια μηνύματα με πλάγιο τρόπο και αποφεύγεις ένα ξεκαθάρισμα. Η καλή επικοινωνία είναι σημαντικός παράγοντας για να λειτουργήσει σωστά η σχέση σου. Μην μένεις στην επιφάνεια, μπες στην ουσία, συζήτα για αυτά που θες, μόνο έτσι θα δεις βελτίωση.

Χωρίς σχέση: Ευχάριστες συνομιλίες, νέες επαφές και ερωτικές επικοινωνίες αναζωογονούν το ερωτικό σκηνικό. Ερωτικά μηνυματάκια και τηλεφωνικά φλερτ είναι στο μενού της εβδομάδας, ενώ οι ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε εξιτάρει νοητικά και σεξουαλικά να συμβεί μέσα από κάποιο κοινωνικό δίκτυο. Μπορεί να μην θες να μπεις ακόμη σε μια σοβαρή δέσμευση και να απολαύσεις τον ελεύθερο έρωτα. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, ευνοείται η εκκίνηση επικοινωνίας ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για εκείνον.

Καρκίνος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός χτυπάνε κόκκινο, και βρίσκεσαι εκ νέου παθιασμένη με το άλλο σου μισό! Ερωτικά παιχνίδια θα σας φέρουν πιο κοντά και θα κάνουν τις νύχτες σας πιο ευχάριστες και θερμές. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας αισθάνεσαι την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό να αγγίζει κάθε πτυχή της σχέσης σου και να την δυναμώνει! Από την άλλη, ο σύντροφός σου δεν χάνει στιγμή να σου δείξει τα συναισθήματα του και να καθησυχάσει φόβους και ανασφάλειες σου. Αυτή η σχέση σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Χωρίς σχέση:
Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται όμορφες ερωτικές νύχτες θα σου επιτρέψουν να γιατρέψεις τον έρωτα με έρωτα και να αποτραβηχτείς από μια παλιά ερωτική ιστορία που σου κόστισε . Μπορεί ακόμη να μην είσαι έτοιμη για σχέση αλλά σίγουρα είσαι σε διάθεση να ζήσεις στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης. Μια εφήμερη σχέση με αρχικό κίνητρο να ξεπεράσεις μια παλιά αγάπη ή ένα φλερτ που έμεινε λειψό, μπορεί να καταλήξει σε παθιασμένο έρωτα και να βρεθείς ερωτευμένη από κει που δε το περίμενες.

Λέων
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση: Μια εξαιρετική περίοδος όπου η σχέση σου με το άλλο σου μισό θα αναθερμανθεί και θα βγάλει στην επιφάνεια τα δυνατά σημεία της! Αναπτύσσεται μια καλύτερη επικοινωνία με το άλλο σου μισό, παράλληλα αυτή η εβδομάδα δίνει γόνιμο έδαφος για να αισθανθείς την συντροφικότητα, την αρμονία και την ισοτιμία στη σχέση σου! Θα επιδοθείτε σε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα εστιάσετε σε όσα σας ενώνουν, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές παρέα ως φίλοι αλλά και εραστές!

Χωρίς σχέση: Η κοινωνική ζωή σου θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα, ενώ στις παρέες σου και στις φιλικές συναναστροφές σου, ίσως αναπτυχθούν ερωτικοί πόθοι που θα προσπερνούν τη λογική και θα χαρακτηρίζονται από μια ενστικτώδη ένταση! Δεν αποκλείεται να δεις με ερωτικό μάτι μια φιλία ή να αλλάξεις γνώμη για ένα πρόσωπο που είχες γνωρίσει παλιότερα σε φιλικό κύκλο. Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος, μπορεί ένα φιλικό άτομο να σε βοηθήσει να τον πλησιάσεις και να τον γνωρίσεις.

Παρθένος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δαχτυλίδι
Σε σχέση: Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη σχέση σου και αυτή η εβδομάδα συντελεί θετικά σε ένα νέο ξεκίνημα ικανό να μεταμορφώσει ριζικά τον έρωτα και τα συναισθήματα σου. Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα έχεις την τάση να δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στα θέλω του συντρόφου σου και να ακούς την γνώμη σου. Μια εξαιρετική εβδομάδα που μπορεί να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητας, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, να αρραβωνιαστείς θα, να παντρευτείς ή να αποκτήσεις παιδί.

Χωρίς σχέση: Η αγάπη ανοίγει τα πανιά της αυτή την εβδομάδα! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας στον οποίο δεν θα μπορείς να αντισταθείς, θα σε αλλάξει ριζικά και θα αποτελέσει μια νέα περίοδο για την αισθηματική σου ζωή, όπου θα βρεθείς έπειτα από καιρό μοναξιάς, σε μια δέσμευση που θα σε καλύπτει από όλες τις απόψεις. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου, δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει την πόρτα μια σχέση από το παρελθόν και να σε φέρει σε δίλλημα.

Ζυγός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Γυναίκα
Σε σχέση: Ήρθε η στιγμή να λογαριαστείς ανοιχτά με το σύντροφο σου και να διεκδικήσεις χωρίς να φόβο και αναστολές τη συντροφικότητα, την συνεργασία και τη στήριξη του. Αναλαμβάνεις τα ηνία της σχέσης σου και παίρνεις πρωτοβουλίες σημαντικές που θα ενισχύσουν το δεσμό σου και θα σε φέρουν πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Διεκδικείς αυτά που θες με την γοητεία και την διπλωματία σου κάνεις το ταίρι σου να μην μπορεί να σου χαλάσει κανένα χατίρι.

Χωρίς σχέση: Θα σου είναι πολύ σημαντικό να δείξεις προς τα έξω ότι είσαι καλά και θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με την εμφάνισή σου, τα κολακευτικά λόγια για το παρουσιαστικό σου δε θα λείψουν! Η γοητεία, το σεξαπίλ και η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σου συμβάλλουν στην προσέλκυση νέων θαυμαστών! Θα βρεθείς να φλερτάρεις και να γίνεσαι αντικείμενο διεκδίκησης κάτι καθόλου αφύσικο για σένα, ενώ μια νέα γνωριμία από γυναικείο πρόσωπο, φιλικό ή συγγενικό, θα σε ενθουσιάσει και θα αποτελέσει ένα νέο κεφάλαιο για την αισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση: Πολυάσχολη με μια ατζέντα γεμάτη ραντεβού, εργασίες και υποχρεώσεις , μπορεί μα μην έχεις όσο χρόνο θα ήθελες για να αφιερώσεις στο άλλο σου μισό, όμως προς τα μέσα της εβδομάδας θα βρεις τις ιδανικές ισορροπίες για να φροντίσεις και λίγο τη σχέση σου, που έχει βαλτώσει και χρειάζεται μια ανανέωση. Επαναξιολογήσεις και αναθεωρήσεις στο δεσμό σου θα συμβάλλουν θετικά στην τόνωση του ερωτικού στοιχείου και κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα παρθούν θα αποδειχθούν ευνοϊκές για την πορεία σας.

Χωρίς σχέση: Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα αποσπάσουν την προσοχή σου από τον αισθηματικό τομέα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δε θα υπάρξουν κάποια ευχάριστα γεγονότα και ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να σταθεροποιήσεις μια γνωριμία που έκανες πρόσφατα. Ένα νέο φλερτ μπορεί να προκύψει στον επαγγελματικό σου συνάδελφο, με κάποιο συνάδελφο ή ανώτερο, όμως εσύ θα πρέπει να τηρήσεις τα προσχήματα και αν μην δώσεις τροφή για σχόλια στο περιβάλλον. Σε βάθος χρόνου θα καταλάβεις αν αξίζει να επενδύσεις περισσότερα.

Τοξότης
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση: Τα Άνθη αποτελούν θετικό οιωνό για την αισθηματική σου ζωή, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, αφού θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Λόγια αγάπης, τρυφερές εξομολογήσεις και ρομαντικές έξοδοι, ζεσταίνουν το κλίμα ανάμεσα σας και φέρνουν εξυγίανση συναισθηματική, σωματική αλλά και ψυχική! Ένα δωράκι από το έτερο ήμισυ που θα σου δώσει χαρά, δεν αποκλείεται!

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ερωτικές προσεγγίσεις, φλερτ, ρομαντικά ειδύλλια και φυσικά τη δημιουργία μιας πολύ αξιόλογης σχέσης !Νιώθεις έντονα την επιθυμία να ζήσεις ένα ρομάντζο που θα σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση, κι αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να το πραγματοποιήσεις. Ο έρωτας ανθίζει και δίνει μια ανάλαφρη συνάμα ενθουσιώδη νότα στην ζωή σου. Αν θελήσεις να ρίξεις τα βέλη προς διάφορες κατευθύνσεις ή να δημιουργήσεις μια σχέση, θα είναι αποκλειστικά δική σου επιλογή.

Αιγόκερως
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση: Ο Ιππέας δρομολογεί μια νέα αρχή στο δεσμό σου και μιλά για αποφάσεις και πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν άρδην το ερωτικό σκηνικό! Θα βρίσκεσαι σε μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, ενώ το ταίρι σου μπορεί να σε εκπλήξει με κάποιες αλλαγές που θα κάνει και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο δεσμό σας. Είτε ρυθμίζει έτσι το πρόγραμμα του ώστε να μπορεί να σου αφιερώσει περισσότερο χρόνο ή απλώς βλέπεις πως διορθώνει κάποια θέματα που σε είχαν δυσαρεστήσει παλιότερα!

Χωρίς σχέση: Αυτή η εβδομάδα δίνει το πράσινο φως για ένα φλερτ ή ένα νέο έρωτα! Το πρόσωπο που θα σκλαβώσει την καρδιά σου, θα είναι καταξιωμένο ή θα χαίρει αναγνώρισης. Ο έρωτας ίσως κάνει την εμφάνιση του στο χώρο της εργασίας σου ή σε κάποια κοντινή μετακίνηση που θα κάνεις. Η δημιουργία μιας νέας σχέσης που θα προσδώσει δράση και ενθουσιασμό στη ζωή σου θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την αυτοπεποίθηση σου, καθώς οι πολλή δουλειά τελευταία σε χει ρίξει λίγο ψυχολογικά.

Υδροχόος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άνδρας
Σε σχέση: Θα δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο άλλο σου μισό και στη σχέση σας. Μπορεί να έχετε διαφορές και παράπονα όμως αυτή την εβδομάδα προσπαθείς για νέες ισορροπίες και βρίσκεις την χρυσή τομή μεταξύ των αναγκών σου και των δικών του. Κάποια λάθη του παρελθόντος ίσως φέρουν το σύντροφο σου σε δύσκολη θέση. Βέβαια η δική σου στήριξη και κατανόηση είναι αυτή που θα ενισχύσει τα ψυχικά του αποθέματα και συνάμα θα ισχυροποιήσει το δεσμό σας.

Χωρίς σχέση: Ετοιμάσου για εξελίξεις που θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένη. Κάποιο άτομο πρόκειται να σε γοητεύσει και να σου πάρει τα μυαλά! Η κάρτα του Άνδρα μιλά για την εμφάνιση ενός δυναμικού προσώπου, που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου και θα θέλει να κρατά τα ηνία της σχέσης! Αυτή η γνωριμία μπορεί να γίνει μέσω κάποιου φιλικού προσώπου του αντίθετου φύλου ή σε χώρο δουλειάς. Συμβουλή: Μην αφήσεις τη γνώμη τρίτων προσώπων να επηρεάσουν τις επιλογές σου, κινήσου όπως εσύ αισθάνεσαι.

Ιχθύες
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφο σου που θα σου δίνουν την αίσθηση ότι μαθαίνετε περισσότερο ο ένας για τον άλλο και ανοίγεστε σε πράγματα που ενδυναμώνουν τα συναισθήματα σας! Πιθανόν να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι –ακόμη και στο εξωτερικό- θα δώσει την ευκαιρία να περάσετε χρόνο αποκλειστικά οι δύο σας και να ζήσετε έναν ονειρεμένο έρωτα! Σε περίπτωση που έχεις σχέση με χιλιομετρική απόσταση, το Πλοίο μιλά για την άφιξη του αγαπημένου σου, ίσως όμως και την δική σου μετεγκατάσταση προς το μέρος του!

Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα ξεκινά θετικά και αισιόδοξα, η ανάγκη σου να ζήσεις νέες περιπέτειες στον έρωτα θα είναι έντονη! Η κάρτα του Πλοίου ευνοεί νέες γνωριμίες και ταξίδια, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Ο έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνιση του σε κάποια μετακίνηση ή το πρόσωπο αυτό να έχει ξένη καταγωγή ή να σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Αν έχεις κάνει ήδη μια γνωριμία με πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, δεν αποκλείεται να κάνεις ένα συναισθηματικό ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει πλήρως!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή