Ζώδια: Ποιος θα δυσκολευτεί και ποιος θα χαρεί αυτή την εβδομάδα;

Ιανουάριος 18, 2016
jumbo-banner

Περίεργη εβδομάδα μας ξημέρωσε! Άλλα ζώδια ευνοούνται και άλλα θα τα περάσουν δύσκολα με άγχη, κόντρες και αναποδιές. Τι ζώδιο είσαι είπαμε;

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ. Το ξέρω πως μερικές φορές οι συνάδελφοι σου σε φτάνουν στ’ άκρα, αλλά συγκράτησε λίγο τα νευρά σου, κι απόφευγε εντάσεις και ασυμφωνίες γιατί είναι εύκολο αυτή τη βδομάδα να τερματιστούν συνεργασίες. Το άγχος δυσκολεύει και τις προσωπικές σου σχέσεις, και οι καυγάδες και οι εντάσεις με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλες αφού δεν δείχνει να σε κατανοεί. Χαλάρωσε λίγο, και μην φέρνεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι.

Followme tip: Οι ελεύθεροι, σταματήστε για λίγο να ψάχνεστε γιατί εξαιτίας έλλειψης αποτελεσμάτων, σας βλέπω να πέφτετε σε κατάθλιψη!

Ταύρος
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη για μερικές ακόμη μέρες, η επόμενη εβδομάδα φέρνει για εσένα Ταύρε, επαγγελματική άνοδο αφού βλέπεις τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και επιτέλους σου έρχονται και τα πολυπόθητα κέρδη. Είσαι από τους τυχερούς της βδομάδας που έρχεται, σε όλους τους τομείς, και κυρίως στα αισθηματικά, αφού οι αδέσμευτοι μπορεί να βρείτε τον έρωτα και οι δεσμευμένοι να τον ανανεώσετε.

Followme tip: Νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά, αγάπη, έρωτας και πάθος… αυτά φέρνει η νέα βδομάδα! Να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο!

Δίδυμοι
Δύσκολη η βδομάδα για σένα καλέ μου Δίδυμε. Οι πλανήτες έχουν βαλθεί να σε κάνουν άνω-κάτω γι’ αυτό προτείνω να μην πάρεις αποφάσεις και ν’ αφήσεις την θύελλα να περάσει. Μην εμπιστεύεσαι όποιον να ‘ναι γιατί οι λάθος επιλογές σου μπορεί να φέρουν το τέλος μια εποχής σε μια συνεργασία ή μια σχέση. Μην λες μεγάλες κουβέντες και στις συζητήσεις σου, προσπάθησε να μην τσιγκλάς τον συνομιλητή σου για καυγά. Είναι εύκολο να στρέψεις ακόμα και συμμάχους εναντίων σου.

Followme tip: Και θυμήσου! Τα προβλήματα σου στα ερωτικά, δεν θα φτιάξουν ως δια μαγείας…

Καρκίνος
Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τα πράγματα για σένα, γλυκό Καρκινάκι, κι έρχεται και η Πανσέληνος την Κυριακή στον Λέοντα να σε αποτελειώσει. Βάλε φρένο στον ενθουσιασμό σου, όσον αφορά νέες γνωριμίες, και προσπάθησε να αξιολογήσεις καλύτερα κινήσεις και λόγια για να προφυλαχτείς. Δώσε βάση στην υγεία σου και την εξωτερική σου εμφάνιση που μπορεί να έχεις παραμελήσει.

Followme tip: Κυνήγησε τα επαγγελματικά σου και μη περιμένεις να σου πέσουν ευκαιρίες στα πόδια, και διόρθωσε λάθη του παρελθόντος, αν θες να έχεις ένα μέλλον, επαγγελματικά τουλάχιστον, πιο πετυχημένο.

Λέων
Η Πανσέληνος της Κυριακής θα είναι γεμάτη αρνητισμό για εσάς τα Λιονταράκια. Πρέπει να αρχίσετε να δίνεται παραπάνω φροντίδα στον εαυτό σας και να προσέξετε την υγεία σας, ενώ καλό θα ήταν να σταματήσετε να ξοδεύετε άσκοπα που σας βγάζουν εκτός χρηματικής πορείας. Μην αγνοείτε νομικά ζητήματα και υποχρεώσεις, γιατί θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ, και προσπάθησε να μην αφήσεις την τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, να σου στερήσουν και τα τελευταία δείγματα καλής διάθεσης που έχεις.

Followme tip: Χρειάζεται υπομονή, αλλά τα προβλήματα μόνο έτσι θα ξεπεραστούν.

Παρθένος
Η βδομάδα που έρχεται είναι γεμάτη εμπόδια που εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις. Οι γύρω σου προσπαθούν να σε καθοδηγήσουν στα επαγγελματικά σου, αλλά μη τους αφήσεις. Καλό θα ήταν να πάρεις επιτέλους τη ζωή σου στα χέρια σου. Με καθαρή σκέψη και διαφάνεια, θα αντιμετωπίσεις τα προβλήματα σου. Απέφυγε τις υπόγειες και κρυφές ενέργειες που οδηγούν σε λάθη.

Followme tip: Μην αφήσεις την στασιμότητα των επαγγελματικών σου να μπλεχτεί με τα συναισθηματικά σου, γιατί τότε είναι που θα ζήσεις καθυστερήσεις και αναποδιές!

Ζυγός
Ο ανάδρομος Ερμής σε επηρεάζει πολύ αρνητικά όλη τη βδομάδα, Ζυγέ μου, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών. Λάθη του παρελθόντος που νόμιζες πως είχαν ξεχαστεί, έρχονται στην επιφάνεια και σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, και σε ταράζουν περισσότερο απ’ ότι πίστευες. Η καθημερινότητα σου θα είναι γεμάτη με ακούσιες αλλαγές αλλά και ρήξεις συμφωνιών. Προσοχή μην αφήσεις τον αρνητισμό αυτό, να επηρεάσει και την ερωτική σου ζωή, ανοίγοντας μέτωπα και διαμάχες που μπορούν να οδηγήσουν σε ολοκληρωτική ρήξη με το έτερον ήμισυ σου.

Followme tip: Ψάξε μέσα σου για υπομονή... Ανάδρομος είναι θα περάσει...

Σκορπιός
Ήρθε η ώρα για σένα Σκορπιέ μου, να βάλεις στην άκρη τα «μη» που σε κρατούσαν όμηρο και να έρθουν σε προτεραιότητα τα «θέλω» σου. Σου αξίζει ευτυχία και πρέπει να την νιώσεις, έστω κι αν ο ανάδρομος Ερμής πάει να σε πιέσει ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Άφησε πίσω σου το παρελθόν και χάραξε νέα πορεία. Από το Σάββατο κι έπειτα, που η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, η τύχη δουλεύει για σένα.

Followme tip: Χαμογέλα! Η Πανσέληνος στον Λέοντα, φέρνει τη σταθερότητα στα οικονομικά που έψαχνες καιρό.

Τοξότης
Κουραστική η εβδομάδα που έρχεται, Τοξότη μου. Ο ανάδρομος Ερμής σου φωνάζει πως θα πρέπει να είσαι προσεχτικός στις κινήσεις σου. Πολλές φορές θα νιώσεις πως θα χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, και οι ανασφάλειες σου θα τονιστούν. Εξαιτίας της οικονομικής σου δυσχερής κατάστασης, ίσως νιώσεις ακόμα περισσότερη πίεση, που θα σου βγει και σε συναισθηματικό επίπεδο. Πολλές φορές θα αισθανθείς πως δεν καλύπτεσαι συναισθηματικά.

Followme tip: Να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και φύλαξε τις δυνάμεις σου, μα κυρίως, σκέψου ώριμα και πράξε ώριμα.

Αιγόκερως
Είναι μια βδομάδα που θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου, Αιγόκερε μου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε φέρνει σε ρήξη με τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Ξεσπάς τα νεύρα σου παντού και χωρίς λόγο, και κυρίως σε άτομα που δεν σου φταίνε σε τίποτα, κι αυτό θα σε φέρει σύντομα σε δύσκολη θέση, και θα μετανιώσεις πολύ αυτή τη συμπεριφορά που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα.

Followme tip: Πρέπει να αποβάλεις τη νευρικότητα, αν θες να κυλήσει ομαλά η βδομάδα σου.

Υδροχόος
Θα είναι μια περίεργη βδομάδα για εσάς τους Υδροχόους αυτή που ξεκινά, αφού τα γεγονότα έρχονται να σας μπερδέψουν για τα καλά. Από τη μία έρχονται ευκαιρίες σε όλους τους τομείς να σου δώσουν λίγη πολυπόθητη χαρά, κι από την άλλη οι δυσάρεστες εξελίξεις εκεί που δεν το περιμένεις, σου τραβάν το χαλί κάτω από τα πόδια. Πρέπει να είσαι προσεχτικός στις αποφάσεις σου όσον αφορά τα προσωπικά σου.

Followme tip: Αν δεν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου, μην αναλαμβάνεις ευθύνες- κυρίως στα επαγγελματικά σου.

Ιχθύες
Αγαπητέ Ιχθύ, ξεκινά μια ιδιαίτερα δύσκολη βδομάδα για σένα αφού κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι από εκείνους που αποφασίζουν για σένα, χωρίς εσένα. Σταμάτησε τους. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Μην αφήνεις την τύχη να σε κυβερνά, και κανόνισε να προετοιμαστείς για τις αλλαγές που έρχονται, και στα προσωπικά μα και στα επαγγελματικά σου.

Followme tip: Ξέχνα τα λάθη του παρελθόντος και κοίτα μπροστά. Μόνο έτσι θα περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος.

followme.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot