Menu

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου: Ο έρωτας θέλει τόλμη!

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου: Ο έρωτας θέλει τόλμη!
jumbo-banner
Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 5 Δεκεμβρίου. Αφήνει πίσω της την τάση για αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις και φέρνει έντονο πάθος και εντάσεις από το συναισθηματικό και παθιασμένο ζώδιου του Σκορπιού.

Από αυτή την θέση δίνεται μεγαλύτερη σημασία στην σαρκική έκφραση του έρωτα και αυτό βάζει φωτιά σε πολλές κρεβατοκάμαρες. Από την άλλη πλευρά όμως, το βάθος που θέλει ο Σκορπιός στα συναισθήματα δεν μπορεί να το δώσει η τρυφερή και ευαίσθητη φύση της Αφροδίτης κι αυτό φέρνει εντάσεις και έντονη ζήλια, καθώς πρέπει συνεχώς να αποδεικνύονται τα αυτονόητα. Οι σχέσεις που ξεκινούν αυτή την περίοδο είναι σχέσεις με βάθος αλλά και με πολλές εντάσεις. Χρειάζεται ψυχραιμία και από τους δύο συντρόφους για να μπορέσουν να κρατήσουν στον χρόνο.

Η Νέα Σελήνη του μήνα ελαφρύνει κάπως το κλίμα αφού φέρνει την ανάγκη για ανανέωση και περιπέτεια, ενώ η Πανσέληνος στις 25 Δεκεμβρίου δείχνει ποια σημεία της σχέσης πρέπει να τα αποδεχτούμε ως έχουν.

Η πιο δυνατή και σημαντική όψη του μήνα είναι το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 11 Δεκεμβρίου. Είναι μια θετική όψη που κάνει τα πάντα στα ερωτικά να φαίνονται ρόδινα. Αν αυτό αληθεύει ή απλά εθελοτυφλείς, εξαρτάται από τον προσωπικό γενέθλιο χάρτη σου. Άλλη μία όψη, μικρότερης δυναμικής αλλά εξίσου σημαντική, είναι το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 24 Δεκεμβρίου που έρχεται να ενδυναμώσει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και να τις κάνει να περάσουν σε ένα επόμενο επίπεδο.

Στις 31 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και φέρνει αισιοδοξία και τρέλλα στα ερωτικά του 2016.

Ας δούμε πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά θέματα των ζωδίων αυτό τον μήνα.
Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Οι πρώτες πέντε μέρες του μήνα συνεχίζουν στο ίδιο κλίμα του Νοεμβρίου με τα ερωτικά σου να περνάνε μια περίοδο ηρεμίας και χάριτος. Το κλίμα αλλάζει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό αφού από αυτή την θέση σε κάνει να αναζητάς την βαθύτερη αλήθεια του άλλου. Οτιδήποτε επιφανειακό και ανούσιο σε αφήνει αδιάφορο και γι' αυτό δεν αποκλείεται να τελειώσουν τέτοιου είδους σχέσεις στην ζωή σου κοντά στις 19 Δεκεμβρίου. Όσο αναζητάς το βάθος τόσο πιο έντονα νοιώθεις και την ανάγκη σου να είσαι ελεύθερος με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

Αν είσαι σε σχέση, τότε θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος, τότε ο άνθρωπος που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ένα άτομο ανεξάρτητο και αρκετά έξω από τα δικά σου δεδομένα. Ταυτόχρονα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια μέρα σου δείχνει προς τα που πρέπει να κινηθείς αν εμπιστευτείς όμως το ένστικτό σου. Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα φέρνει μια οριστική λύση σε ένα οικογενειακό σου θέμα που δημιουργούσε κάποιες εντάσεις τον τελευταίο καιρό. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την ημέρα των Χριστουγέννων, σου υπόσχεται μια όμορφη ερωτική καθημερινότητα για το επόμενο διάστημα.

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα κινείσαι μέσα σε ορθολογικά πλαίσια. Δεν ξελογιάζεσαι εύκολα και προσπαθείς να δείξεις χαρακτήρα. Η Αφροδίτη όμως δεν θα σου κάνει την χάρη να το κρατήσει για πολύ αυτό αφού περνάει απέναντί σου στον Σκορπιό. Από εκεί έρχεται να σου θυμίσει πως ο έρωτας θέλει δύο και σε ωθεί να δεσμευτείς με έναν άνθρωπο που δείχνει διατεθειμένος να ''κάνει χωριό'' μαζί σου.

Αν είσαι ήδη σε σχέση, περνάς μια όμορφη περίοδο με το ταίρι σου και βιώνεις την συντροφικότητα. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα συνδυάζει αρμονικά την κοινωνική σου ζωή με την ερωτική στις 11 του μήνα που σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη μπορεί να σου φανερώσει μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα στην σχέση σου ή έναν καινούριο σύντροφο αν είσαι ελεύθερος. Κοντά στα Χριστούγεννα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ευνοϊκό για εσένα αφού μπορεί να σου φέρει μεγάλη χαρά και ευτυχία. Επιπλέον, η Πανσέληνος στον Καρκίνο σου δείχνει τον τρόπο να επικοινωνήσεις το συναίσθημά σου χωρίς να φέρεις εντάσεις.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Όσο η Αφροδίτη μένει στον Ζυγό, πετάς στα σύννεφα. Όμως στις 5 του μήνα που περνάει στον Σκορπιό έρχεται για να σε προσγειώσει λιγάκι. Είναι σημαντικό να δεις πια με τα μάτια της λογικής. Δεν επηρεάζεσαι τόσο εύκολα από το συναίσθημά σου αλλά κοιτάς λίγο βαθύτερα για να δεις τι πραγματικά νοιώθεις κι εσύ αλλά κι ο άλλος. Σε πρακτικό επίπεδο, είσαι πιο κουμπωμένος και δεν παρασύρεσαι από λόγια αλλά θέλεις πράξεις για να αντιληφθείς ότι ο άλλος σε θέλει πραγματικά.

Αν είσαι ελεύθερος, έχε το μάτια σου ανοιχτά στον χώρο εργασίας γιατί μπορεί να έρθει μια αναπάντεχη γνωριμία κοντά στις 19 Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στον Τοξότη κι αυτό ευνοεί τα ερωτικά σου και ειδικά αν μια σχέση αρχίζει αυτή την περίοδο. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στην ζωή σου ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που να σε εντυπωσιάσει. Η Πανσέληνος από την άλλη σου δείχνει τι είναι σημαντικό για εσένα και δεν θέλεις να το χάσεις με τίποτα. Σε αυτό σε βοηθάει το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία που σου δείχνει πως μπορείς να βασιστείς σε κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22  Ιουλίου
Είσαι από τους πιο ευνοημένους του μήνα. Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα και σε κάνει να χαμογελάς άνευ λόγου και αιτίας. Αν είσαι μόνος, κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, ετοιμάσου για πολλά καυτά βράδια. Η Νέα Σελήνη έρχεται στον τομέα των επαγγελματικών σου κι αυτό φέρνει κάποια ενδιαφέροντα νέα από εκεί που σε ανανεώνουν. Με αυτή την όμορφη διάθεση να συνδυάζεται με το υπέροχο για εσένα τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το ταίρι σου αυτές τις μέρες είναι η καλύτερη ιδέα για να απολαύσεις αυτή την όμορφη περίοδο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει κάποιες εντάσεις μέσα σου και σε κάνει να αναρωτιέσαι για τις επιλογές σου. Η δική σου κυκλοθυμία είναι το πρόβλημα και όχι ο άλλος. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που σε ωθεί να πεις μεγάλες κουβέντες ακόμα κι αν δεν τις εννοείς. Γι' αυτό τα Χριστούγεννα, μην παρασυρθείς από το κλίμα των ημερών και πες λίγα λόγια και καλά.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Ο μήνας ξεκινά και μετά τις πέντε πρώτες μέρες σε βρίσκει σε μια νοσταλγική διάθεση. Αναζητάς την ασφάλεια και δεν έχεις όρεξη για περιπέτειες. Αν είσαι σε σχέση, περνάς χρόνο με το ταίρι σου χωρίς να μοιράζεσαι μαζί του κάτι το ιδιαίτερο αλλά αυτό σου είναι αρκετό. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεση σου για περιπέτειες και νέες γνωριμίες είναι κάπως περιορισμένη. Παρ' όλα αυτά μην απορήσεις αν έρθει ένα καινούριο πρόσωπο στην ζωή σου κοντά στις 19 του μήνα που σχετίζεται με την οικογένειά σου και έχει κάποιο ζήτημα με το εξωτερικό.

Η Νέα Σελήνη σε ευνοεί και σε κάνει πιο ανοιχτό σε κάτι νέο και μαζί με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου φανερώνει πιο βαθιά πράγματα για την σχέση σου και για τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο έρχεται για να σου θυμίσει ότι  όλα όσα έχεις μέσα σου δεν μπορείς να τα κρατάς για πάντα. Μίλα ανοιχτά και ψύχραιμα για να μεταδώσεις το μήνυμα που θέλεις στον άλλον. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σε ωθεί να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις για να αισθανθείς ασφάλεια.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Αυτό τον μήνα αναζητάς μια πνευματική σύνδεση με τον άλλον. Θέλεις έναν άνθρωπο που να μιλάει στο μυαλό σου και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία έρχεται μέσα από τα αδέρφια σου ή μέσα από κάποιο ταξίδι. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σου δείχνει τον τρόπο που κατανοείς εσύ την οικογένεια. Αν ο άλλος ταιριάζει σε αυτό το πλάνο τότε καλώς, αν όχι τότε μπορεί να πάρεις την απόφαση να φύγεις κοντά στις 17 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει ακόμα πιο έντονα αυτή την κατάσταση. Η Πανσέληνος στις 25 Δεκεμβρίουσε συνδυασμό με την πολύ ευνοϊκή για εσένα όψη εξαγώνου Αφροδίτης-Δία από το ζώδιό σου, έρχονται για να σου δείξουν σε τι πρέπει να δώσεις βάση. Τα λόγια σου μετράνε περισσότερο από ό,τι νομίζεις και επηρεάζουν πολύ τον άλλον.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Κρατάς για λίγο ακόμα την γοητεία σου και την ζωντάνια σου, όσο η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου τις πέντε πρώτες μέρες του μήνα. Έπειτα από το ζώδιο του Σκορπιού σε φέρνει σε μια πιο εσωστρεφή φάση. Προέχει για εσένα η ασφάλεια μέσα σε μια σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, το διεκδικείς αυτό πολύ έντονα. Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς ένα άτομο που θα στο εμπνεύσει. Η σταθερότητα παίζει τώρα σημαντικό ρόλο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έρχεται για να φέρει το θέμα της επικοινωνίας σου στο προσκήνιο. Όσο και να προσπαθείς να καμουφλάρεις τις λέξεις για να κρατήσεις τις ισορροπίες θα είναι σχεδόν αδύνατο.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια μέρα μπορεί να σου φέρει ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις ή μια γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Κοντά στις 19 Δεκεμβρίου κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος ή ένα θέμα που δεν είχε λυθεί όταν έπρεπε έρχεται στο προσκήνιο για να ταράξει κάπως το τοπίο. Η Πανσέληνος όμως σε συνδυασμό με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία έρχονται για να φέρουν τις λύσεις σε όλα αυτά. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας σε τραβάνε και σου δείχνουν πως το συναίσθημά σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εσένα. Εμπιστέψου το ένστικτό σου.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Είσαι ο πιο ευνοημένος της διέλευσης αυτής! Η γοητεία σου, που έτσι κι αλλιώς είναι έντονη, φωτίζεται ακόμα περισσότερο και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν είσαι ήδη σε σχέση, το ταίρι σου κρέμεται από το στόμα σου και προσπαθεί να πραγματοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις παραπάνω από μία επιλογές. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα έρχεται με την διάθεση να σε κάνει να δεις και λίγο πιο βαθιά τα παραπάνω. Σε ωθεί να εξετάσεις τι είναι αυτό που τελικά σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής στον έρωτα.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια μέρα σου δίνει την διάθεση να παλέψεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μην παραιτηθείς όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζεις. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων σε συνδυασμό με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σου χαρίζουν μια πνευματική αναγέννηση. Για την ακρίβεια σε φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο που μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Αυτό είναι ιδιαίτερο ευνοϊκο για τους αδέσμευτους αφού τους φέρνει μια σημαντική γνωριμία.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Είσαι πιο κουμπωμένος αυτό τον μήνα. Δεν δείχνεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν κάνεις κάποια σχέση αυτό τον μήνα, θα την κρατήσεις κρυφή για ένα μικρό χρονικό διάστημα έως ότου δεις πως θα ξελιχθεί. Η Νέα Σελήνη όμως στο ζώδιό σου δεν στο επιτρέπει για πολύ αυτό. Σε αναγκάζει να φανερωθείς και να δείξεις τι πραγματικά θέλεις και κυρίως ποιον.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει μια γνωριμία πολύ σημαντική για τους αδέσμευτους μέσω της οικογένειάς σας. Μια σημαντική ημερομηνία για τα ερωτικά σου είναι στις 19 Δεκεμβρίου όπου απρόσμενα γεγονότα σε ωθούν να αλλάξεις γραμμή πλεύσης. Το προς τα που θα πας έρχεται να απαντηθεί από την όψη εξαγώνου Αφροδίτης-Δία αλλά και την Πανσέληνο των Χριστουγέννων, όπου βλέπεις πια πιο ξεκάθαρα τι αναζητάς και τι είναι άλλος αλλά και μέχρι που μπορείς να ελπίζεις.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Προχωράς την σχέση σου με αργά βήματα, ειδικά αν είναι κάτι καινούριο. Είναι σημαντικό για εσένα να εξετάσεις την πνευματική επικοινωνία με τον άλλον κι αν μοιράζεστε κοινα ιδανικά στην ζωή. Δεν αποκλείεται να δεις κάποιο φίλο με διαφορετικό μάτι αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που είχες ξεχάσει. Έτσι, σε αναγκάζει να ασχοληθείς με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια μέρα από την άλλη σε αναγκάζει να μιλήσεις για αυτά σου τα συναισθήματα και να ανοιχτείς.

Ο άνθρωπος που θα σε ακούσει εκείνη την ημέρα είναι ένα άτομο που θα κρατήσεις ψηλά στην καρδιά σου για καιρό. Η Πανσέληνος την ημέρα των Χριστουγέννων ταράζει αρκετά το τοπίο στην σχέση σου αφού σε ωθεί να πάρεις μια τελεσίδικη απόφαση. Θα το πάρεις το κορίτσι ή όχι; Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σε βοηθάει να απαντήσεις σε αυτό. Αν είσαι με έναν άνθρωπο που μπορείς να επικοινωνήσεις πνευματικά και ουσιαστικά τότε ξέρεις πολύ καλά πως να προχωρήσεις.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Αυτή την περίοδο σε τραβάνε άτομα καταξιωμένα και πιθανώς μεγαλύτερα από εσένα. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που φαίνεται σταθερό και επιτυχημένο είναι για εσένα ο πιο πιθανός σύντροφος.  Έχεις πολλές επιλογές αυτή την περίοδο αφού περνάς χρόνο με κόσμο και βλέπεις πως μπορείς να γοητεύσεις τα πλήθη. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα στον Τοξότη έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κοινωνική σου υπόσταση και να σου φέρει μια γνωριμία πού σημαντική ίσως και μέσω διαδυκτίου. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια ημέρα σου υπενθυμίζει πως οι σχέσεις χρειάζονται τόση ελευθερία και ανεξαρτησία όσο και ασφάλεια. Μην αμελήσεις, λοιπόν, παράπονα του συντρόφου σου εκείνη την ημέρα.

Σημαντική επίσης ημερομηνία είναι κοντά στις 19 Δεκεμβρίου όπου καλό είναι να προσέξεις τα λόγια σου και να μην αναμοχλεύσεις θέματα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος την ημέρα των Χριστουγέννων σε βοηθάει να φέρεις σε ισορροπία την καθημερινότητα και την ρουτίνα με το ταίρι σου. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την προηγούμενη ημέρα σου δείχνει την βαθιά αλήθεια στην σχέση σου, τι αναζητάς εσύ και τι ο άνθρωπός σου και κατα πόσο μπορείς αυτά να τα ισορροπήσεις.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Είναι μία πολύ ευνοϊκή διέλευση αυτή για εσένα. Αν είσαι σε σχέση, περνάς χρόνο με τον άνθρωπό σου και βλέπεις πραγματικά την επικοινωνία σας να αλλάζει επίπεδο και να γίνεται πιο ουσιαστική και πνευματική. Αν είσαι αδέσμευτος, τότε θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο ελεύθερο που μπορεί να σου δείξει έναν καινούριο τρόπο ζωής. Είναι σημαντικό για εσένα να διατηρείς την ανεξαρτησία σου αυτή την περίοδο και το διεκδικείς αυτό μέσα στην σχέση σου. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα έρχεται με τις καλύτερες προθέσεις να συμπληρώσει σε όλο αυτό την ανάγκη σου για μονιμοποίηση της σχέσης σου.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα από το ζώδιό σου την ίδια ημέρα ενισχύει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για μια ειλικρινή σχέση που θα έχει διάρκεια στον χρόνο. Η Πανσέληνος στις 25 Δεκεμβρίου λαμβάνει χώρο σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου για τα ερωτικά σου που σε κάνει να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η σχέση αλλά και πόσο μπορεί να σε εξελίξει εσένα προσωπικά μέσα σου ο έρωτας. Σημαντική εύνοια φέρνει και το εξάγωνο Αφροδίτης- Δία την προηγούμενη μέρα σε αυτό το κομμάτι αφού φανερώνει ακόμα πιο έντονα την ανάγκη σου για δέσμευση και συντροφικότητα.

astropedia.gr
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή