Menu

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;
jumbo-banner
Μια εβδομάδα πιο κοντά στα Χριστούγεννα! Πώς μας επηρεάζουν οι πλανήτες; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά μας;

Κριός
Τη σκέψη σου απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και τη μεταβολή της προσωπικής σου στάσης, προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου, λοιπόν, για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα δράσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν ωριμότερη και πιο κατασταλαγμένη. Ο Δίας, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ξεκίνημα της εβδομάδας από το ζώδιο του Λέοντα, καθώς και η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τετάρτη, σε βάζουν σε μπελάδες σχετικούς με τα επαγγελματικά, αλλά ο καλός προγραμματισμός σου θα σε γλιτώσει “αναίμακτα” από την ταλαιπωρία και τα βάσανα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα περάσεις κάποια σκαμπανεβάσματα, που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν από την Πέμπτη και μετά, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το ζώδιό σου και εφόσον οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα έχουν τελικώς θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι single, μπαίνεις σε μία διαδικασία να αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου, βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις.
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά, μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Η Τρίτη και η Πέμπτη είναι δύο καλές ημέρες για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ζητήματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν επίσης, αλλά καλό είναι να αφήσεις την διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.

Ταύρος
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σου χτυπούν την πόρτα, διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σου. Θα έρθεις αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα, αν αξίζει να τιθασεύσεις την κατάσταση ή πρέπει να ενδώσεις σε κάποια από τα πάθη σου, ώστε να επαναφέρεις τις σωστές ισορροπίες στα πράγματα. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις μόνη σου, χωρίς την επιρροή των γύρω σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι την Τετάρτη, θα παίξει θετικό ρόλο, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν η επιλογή σου δεν είναι η ιδανική, οι επιπτώσεις δεν θα είναι δραματικές.
Αισθηματικές
Με την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε διακατέχει το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να θέλεις να περνάει συνέχεια το δικό σου και να σεβαστείς τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι single, σε περιμένουν θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, που αργότερα θα αποδειχθεί σταθμός στη ζωή σου.
Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να μιλήσεις και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Βέβαια, πρέπει να ξέρεις ότι οι μέρες από την Τετάρτη και μετά, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και να σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητική, είναι επικίνδυνες (περισσότερο προς τους άλλους, παρά για σένα) και οφείλεις να είσαι πολύ προσεχτική στα λόγια και στις ενέργειές σου. Στα οικονομικά, πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδά σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να βρεθείς χρεωμένη.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό σε εξωτερικές επιρροές απ’ ό,τι παλαιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για εσένα. Πράγματα που, είτε από ξεροκεφαλιά είτε από απλή συνήθεια, αδυνατούσες να αφομοιώσεις πριν, πλέον σου γίνονται εύκολα κατανοητά σηματοδοτώντας πρόοδο σε πολλούς τομείς. Η παραμονή του κυβερνήτη σου Ερμή στον Τοξότη, αλλά και του Άρη στον Υδροχόο, ανοίγουν δυναμικά νέους δρόμους επικοινωνίας στον ερωτικό τομέα, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταφέρεις επιτέλους να γεφυρώσεις χάσματα που σε κρατούσαν σε απόσταση από το ερωτικό σου αντικείμενο. Εκμεταλλεύσου το!
Αισθηματικές
Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα στον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσένα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια θα έχεις ευκαιρίες για να βιώσεις έναν μεγάλο έρωτα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και αρχίζεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι παν μέτρον άριστον…
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστες και θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτική σε κάθε βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε νέα ανοίγματα και συμφωνίες. Θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδά σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εύκολη και χαλαρή και αυτό θα το διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα της, με τον Δία να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα και να σε επηρεάζει αρνητικά. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν όλα σου τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά, και εσύ πρέπει να μείνεις πιστή στα όνειρά σου και στις σκέψεις σου για να μην πάρεις λάθος μονοπάτι. Τα επαγγελματικά είναι το μείζον θέμα και μία σημαντική σου υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου. Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς τις εργασιακές σου σχέσεις για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες ή έστω για να τα ισορροπήσεις κάπως.
Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στα μέσα της εβδομάδας θα εισέλθει στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε έντονα ξεσπάσματα ζήλιας απέναντι στον σύντροφό σου και να δημιουργήσεις διαμάχες μεταξύ σας, μόνο και μόνο από τις φοβίες και την ανασφάλεια σου. Σταμάτα άμεσα αυτήν την συμπεριφορά και μην αφήσεις τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου να σε καταβάλουν, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη μαζί του. Η καχυποψία που σε διακρίνει, θα βλάψει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει το πλανητικό σκηνικό από την Πέμπτη και μετά, θα σε κάνουν πιο κοινωνική και θα φέρουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σου.
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελος σου αν σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν και εξελίσσονται. Επίσης καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα βιώνεις έναν εσωτερικό διχασμό ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα άλλαξαν τις απόψεις σου για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου για να κατασταλάξει. Προσοχή στους ευέξαπτους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Μην τους ερεθίζεις για κανέναν λόγο, γιατί ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα αντιδράσουν και τι εμπόδια είναι ικανοί να βάλουν στο δρόμο σου. Η διπλωματία θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη κάτι τέτοιες στιγμές.
Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, με τον Δία να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου θα επιφέρει μία κρίση στη σχέση σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα με την συμπεριφορά σου, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με το ταίρι σου. Συζήτησε με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που έχετε για να βρείτε μαζί τις λύσεις. Οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ξαφνικές γνωριμίες δημιουργούνται το Σαββατοκύριακο, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί ιδιαίτερα, αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό.
Επαγγελματικές
Η Αφροδίτη μέχρι την Τετάρτη στον Τοξότη σε βοηθά ουσιαστικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς τώρα να ενεργοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και, με τους κατάλληλους χειρισμούς, να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Μην εμπλέκεις σε παρασκηνιακές κουβέντες που αφορούν σε άτομα που δεν είναι παρόντα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς και να κατηγορηθείς για τα πράγματα που είπες εν βρασμώ ψυχής. Τα έσοδα σου πρόκειται να αυξηθούν. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι!

Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα τα οικονομικά είναι πρώτα στην λίστα των προτεραιοτήτων σου, όχι μόνο σε σχέση με τα έσοδα από τη δουλειά, αλλά και όσον αφορά σε αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις που ήδη έχεις κάνει ή οικονομικές συμφωνίες που σκέφτεσαι να συνάψεις. Ο Ερμής από τον Τοξότη, καθώς και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από την Τετάρτη και μετά, θα σε βοηθήσουν αρκετά να θέσεις τους όρους που έχεις κατά νου και να πάρεις τις πιο ορθές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σου. Κάποιες πιέσεις που πιθανόν να δεχτείς, καλό είναι να τις προσπεράσεις, γιατί δεν θα είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα όσο και αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται πιθανό.
Αισθηματικές
Η Σελήνη στο ζώδιό σου από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά καθώς και οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη, τον Πλούτωνα και τον Δία καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα σε φέρουν πολύ κοντά στον σύντροφό σου. Θα εκπλαγείς με τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με τις οποίες θα σου εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Παρά τις δυσκολίες που περνάς σε άλλους τομείς της ζωής σου, ευτυχώς βρίσκεις καταφύγιο στην αγκαλιά του και αισθάνεσαι ότι τον έχεις στήριγμα. Αν είσαι μόνη, θα αρχίσεις να μπαίνεις σιγά-σιγά σε μία νέα φάση στη ζωή σου όπου θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για τα συναισθηματικά σου και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα έρθεις και πιο κοντά με ανθρώπους που μέχρι τώρα απέρριπτες.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχουν ήδη αρχίσει και φτιάχνουν τα πράγματα και θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά. Μια νέα υπόθεση που θα έρθει στο φως, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θα θελήσεις να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί της. Πρόσεξε μόνο να έχεις τελειώσει με τις ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητές σου πριν το κάνεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κινηθείς πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα μαλακώσουν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα, που περιμένεις και έχουν καθυστερήσει.

Ζυγός
Οι πλανητικές κινήσεις της εβδομάδας έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σου. Σε κάνουν υπερβολικά αυθόρμητο σε όλες τις εκδηλώσεις της προσωπικότητάς σου, γεγονός που έχει αμφιλεγόμενη σημασία. Από τη μια, δηλαδή, πυροδοτούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν εύκολα, από την άλλη όμως, γίνεσαι ευθύς και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις που για καιρό έμεναν άλυτες. Αν κινηθείς με μέτρο, ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω, θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα στο σημείο που εσύ θέλεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σε διαπροσωπικές σου σχέσεις που περνούν κρίση.
Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα προβληματιστείς έντονα γύρω από την πορεία της σχέσης σου και θα αμφιταλαντευτείς ανάμεσα σε αυτά που προστάζει η καρδιά σου και σε αυτά που σε συμβουλεύει η λογική σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια για τον σύντροφό σου και καλό θα είναι να ρίξεις τον εγωισμό σου και να συζητήσεις τις έννοιες σου μαζί του. Αν είσαι single, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τις θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσουν οι πλανήτες μεταξύ τους, μην καθίσεις λεπτό μόνη σου και βγες έξω να διασκεδάσεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου θα προσελκύσει πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν.
Επαγγελματικές
Η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Δία στον Λέοντα από τη Δευτέρα και μετά. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, μόνο αν είσαι λογική και δίκαιη. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν με τους συναδέλφους σου, καλό είναι να τις χειριστείς με περισσότερη ηρεμία και διαλλακτικότητα και όσο κι αν διαφωνείς, μην εκφράσεις τις απόψεις σου ανοιχτά, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί τώρα με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Οι ευθύνες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά σου γι’ αυτή την εβδομάδα είναι περισσότερες απ’ ό,τι συνήθως και ιδιαίτερα πιεστικές. Θα παρατηρήσεις, λοιπόν, πως δεν θα έχεις την ελευθερία που θα θέλεις και αυτό σίγουρα θα σε ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου θα αναπτερωθεί, ωστόσο, γιατί χάρη στη νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από την Τετάρτη και μετά, ένα σχέδιο που είχες θέσει σε κίνηση καιρό πριν, επιτέλους θ’ αποδώσει καρπούς. Η υπομονή και η πίστη σου επιβραβεύονται και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι στο μέλλον, κάθε φορά που θ’ αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου.
Αισθηματικές
Διανύεις μια καλή εβδομάδα στα ερωτικά σου, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και να ευνοεί τις επικοινωνίες, προκειμένου να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το σύντροφό σου, χωρίς ενδοιασμούς. Εκφράσου με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσεις. Ίσως μάλιστα το Σαββατοκύριακο να βρεθεί η ευκαιρία για μια μικρή απόδραση και να περάσετε όμορφα μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Αν είσαι single θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να σταματήσεις τις εφήμερες σχέσεις. Η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, καθώς και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας, ευνοούν τη σύναψη σχέσεων και τα φλερτ.
Επαγγελματικές
Επένδυσε στους οραματισμούς σου και εμπιστεύσου τη διορατικότητα σου. Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο θα σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα, ενώ θα ανανεωθείς σε μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν για να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Μην φοβηθείς να εφαρμόσεις κάθε πρωτότυπη ιδέα σου και δεν θα χάσεις. Υπάρχουν προοπτικές για άνοδο ή ακόμα και για να πάρεις κάποια αύξηση. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσεις να αποταμιεύσεις το περίσσευμά σου. Με συνετή διαχείριση του εισοδήματός σου, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα για το μέλλον.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα πασχίζεις να φανείς αντάξια των προσδοκιών που εσύ η ίδια έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Με τον κυβερνήτη σου Δία να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέρα από το ζώδιο του Λέοντα, θα κουραστείς αρκετά, αλλά θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι η σκέψη πως φέρνοντας σε πέρας τον αγώνα σου, θα αποδείξεις την αξία σου στον ίδιο σου τον εαυτό. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε βοηθήσουν σημαντικά για να ανακαλύψεις νέες μεθόδους και καινούριους δρόμους, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και να τα κάνεις πραγματικότητα. Μη βιαστείς να κρίνεις και να κατακρίνεις λοιπόν, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι βοηθοί σου στο μέλλον. Από την Τετάρτη και μετά, που η Αφροδίτη θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου για να εισέλθει στον Αιγόκερω, πρέπει να έχεις την προσοχή σου τεταμένη, ιδιαίτερα σε μετακινήσεις που θα θελήσεις να κάνεις, γιατί η αισιόδοξή σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες, με άσχημα ξεμπερδέματα.
Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις και σκηνές ζήλιας από τον σύντροφό σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει υπόνοιες ότι του λες ψέματα… Πρόσεξε και μην μπλέκεσαι σε διπλές καταστάσεις, γιατί δύσκολα θα μείνει κάτι κρυφό, με τον κυβερνήτη σου σε ανάδρομη τροχιά. Αν είσαι μόνη θα κάνεις μια καινούρια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση, που θα σε απογειώσει! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σταθερό στη θέση του, για να μελετήσεις καλύτερα τις συμπεριφορές σου και να μην παρασυρθείς από τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαι τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλεις. Εξέτασε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, να δεις ποια από όλες σε συμφέρει καλύτερα και μετά αποφασίζεις. Άλλωστε δεν σε βιάζει κανένας και τα πράγματα στις δουλειές είναι πολύ αμφίρροπα. Στον οικονομικό τομέα προσπάθησε να περιορίσεις στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κράτησε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείς.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και να σε ευνοεί, θα λειτουργήσει διαφωτιστικά για εσένα, όσο κι αν αυτό φαντάζει παράξενο. Σύντομα το θολό τοπίο των επαγγελματικών, αλλά και των αισθηματικών σου ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει κι επιτέλους, θα αντικρίσεις την κατάσταση ως έχει και τους υπαίτιους μιας πρόσφατης περιπέτειάς σου χωρίς προσωπεία. Μην αφήσεις να σε πιάσουν οι συναισθηματισμοί σου και δεν τους βάλεις στη θέση τους, γιατί πολύ γρήγορα θα τους ξαναβρείς μπροστά σου.
Αισθηματικές
Καλά θα είναι να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς σου στο σπίτι και στον σύντροφό σου, γιατί κι αν αυτός από την μεριά του κάνει το ίδιο πράγμα, τότε πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στον χωρισμό. Φρόντισε να αφήνεις κατά μέρος τις έννοιες της επαγγελματικής σου ζωής και να ασχοληθείς με την οικογένειά σου. Αν είσαι single, με ιδιαίτερη άνεση θα εκφράσεις τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο, κατακτώντας αρκετούς εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου και θα νιώσεις πολύ καλά. Οι πλανητικές όψεις στο τέλος της εβδομάδας γλυκαίνουν κατά πολύ τις επαφές σου και ευνοούν αισθηματικά ξεκινήματα.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, επένδυσε περισσότερο χρόνο και χρήμα πάνω στις γνώσεις που έχεις για το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια θα έχει τώρα αρνητικά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερες προσπάθειες για να κλείσεις ορισμένες συμφωνίες που θα σου αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη, αλλά δεν πρέπει να παραπονιέσαι, γιατί τουλάχιστον δεν θα δουλεύεις τσάμπα! Στον οικονομικό τομέα, περιόρισε τα έξοδά σου στο ελάχιστο και μην παρασύρεσαι αγοράζοντας προϊόντα, που δεν σου είναι και τόσο απαραίτητα.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να εξετάζεις με ιδιαίτερη προσοχή πού πρέπει να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Αυτήν την εβδομάδα ενδέχεται να σου παρουσιαστούν παραπλανητικά σημάδια, όπως δήθεν έμπιστοι άνθρωποι και επιχειρηματικές ευκαιρίες, που οφείλεις να αναγνωρίσεις εγκαίρως και φυσικά να τα προσπεράσεις. Μη φοβηθείς να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά κάποιες φορές στην προσφορά των άλλων κρύβεται αυτή η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Έχε το νου σου!
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αντί να γκρινιάζεις στον σύντροφό σου και να δημιουργείς άσχημο κλίμα στη σχέση σου, προτίμησε να ασχοληθείς με τα προβλήματα του, να του συμπαρασταθείς και να του δώσεις λύσεις. Το ταίρι σου θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με τη δουλειά του και θα είναι πολύ αγχωμένο, γι’ αυτό θα χρειαστεί την στήριξη σου. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη single, το Σαββατοκύριακο ανοίγει ένας νέος κύκλος στην ζωή σου (αν βέβαια το θέλεις και εσύ) όπου θα έρθεις πολύ κοντά και διαφορετικά με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.
Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με τους συνεργάτες σου, για να έχεις τη βοήθειά τους και να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Μην εμμένεις σε κακές στιγμές του παρελθόντος και προσπάθησε από εδώ και στο εξής να συνεργαστείς μαζί τους όσο καλύτερα μπορείς, για δικό σου όφελος. Στον οικονομικό τομέα, αν χειριστείς τα χρήματά σου με σύνεση, θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Μην ρισκάρεις σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί θα έχεις σημαντικές απώλειες. Δραστηριοποιήσου περισσότερο σε υποθέσεις που ξέρεις ότι έχουν βέβαιο κέρδος και μην γίνεσαι πλεονέκτης.

Ιχθείς
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην παρασυρθείς από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Είναι γνωστό ότι όταν σε πιάνει η τελειομανία σου πολύ δύσκολα την ελέγχεις. Όμως, στην παρούσα φάση πρέπει να την τιθασεύσεις, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω από την Τετάρτη, διαφορετικά θα έχεις ανεπιθύμητους μπελάδες με τον περίγυρο σου. Το γενικότερο πλάνο είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει και όχι τα επιμέρους στοιχεία του. Ένα-ένα, τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν σταδιακά και μεθοδικά στο επιθυμητό σημείο. Η βιασύνη είναι κάτι που καλό θα είναι να αποφύγεις, καθώς πέρα από επιπόλαια λάθη θα έχει και ψυχικό κόστος.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφό σου, με αφορμή κάποιες εξόδους σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γιατί νιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες από την Παρασκευή και μετά, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί τα καλύτερα έρχονται την Κυριακή, που η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, χαρίζοντας σου μία ακαταμάχητη γοητεία, που είναι ικανή να κατακτήσει τους πάντες!
Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα μόνο αν κινηθείς με διπλωματία θα μπορέσεις να έχεις όλα αυτά που επιθυμείς. Στον επαγγελματικό τομέα, κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα με τους συνεργάτες σου με διάλογο. Την Πέμπτη, η Σελήνη από τον Λέοντα πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Τοξότη επηρεάζοντάς σε θετικά και θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου και να πετύχεις τις συμφωνίες που θέλεις. Δούλεψε σκληρά αυτή τη μέρα και άσε τη δημιουργικότητα σου έκδηλη να κερδίσει ακόμη και τους πιο σκληρούς ανταγωνιστές σου. Οικονομικά, μείνε συνετή και εγκρατής στα έξοδά σου και μην απλώνεις το χέρι σου περισσότερο από εκεί που φτάνει.

tlife.gr
kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή