Menu

Ερωτικές προβλέψεις από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου!

Ερωτικές προβλέψεις από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου!
jumbo-banner

Κριός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φεγγάρι
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή προλέγει έντονες συγκινήσεις και αυξημένο ρομαντισμό! Ο δεσμός σου βρίσκεται σε φάση θετικής αναδημιουργίας, τα συναισθήματα ισχυροποιούνται και έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Εκδηλώνεις όσα αισθάνεσαι και βρίσκεις την επιθυμητή ανταπόκριση από το άλλο σου μισό. Φλερτ, ρομαντικές εξορμήσεις, διασκεδάσεις δίνουν νέα πνοή στη σχέση σου και σε θέλουν να νιώθεις πιο πλήρης και ευτυχισμένη από ποτέ. Προς το τέλος της εβδομάδας δε θα λείψουν συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας.

Χωρίς σχέση καταστάσεις. Η γοητεία σου που εκπέμπεις είναι αυξημένη και προσελκύει αρκετούς θαυμαστές, εσύ όμως δεν θα ενδιαφερθείς για επιδερμικές ή επιπόλαιες καταστάσεις, αλλά θα αναζητήσεις άτομα που θα έχουν βάθος συναισθημάτων και μπορούν να ανοίξουν την καρδιά σου. Είναι πολλές οι πιθανότητες να δημιουργήσεις μια νέα πολλά υποσχόμενη σχέση ή να έρθεις αντιμέτωπη με ένα ανεκπλήρωτο έρωτα από το παρελθόν που θα σε κάνει να νιώσεις ερωτευμένη όπως την πρώτη φορά!


Ταύρος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση: Η ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και αφοσίωση ενώ δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέση σου. Ευχάριστα γεγονότα θα τονώνουν την ελπίδα σου και σε θέλουν να ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αυτή η εβδομάδα σε θέλει να απολαμβάνεις ήρεμες στιγμές με το άλλο σου μισό, να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας και να βρίσκετε νέους τρόπους να ενδυναμώσετε το δεσμό σας. Οι εξελίξεις αναπτερώνουν το ηθικό και την ελπίδα σου!

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα απολαμβάνεις μια αναπάντεχη εύνοια της τύχης σε θέματα έρωτα και σεξ! Αισθηματικές επιτυχίες και ερωτικές περιπέτειες θα σου προσφέρουν απλόχερα την ευκαιρία να ζήσεις έναν δυνατό έρωτα και να ικανοποιήσεις κάθε αδηφάγα ερωτική επιθυμία! Ο έρωτας ίσως μπει στη ζωή σου τελείως αιφνιδιαστικά και σε οδηγήσει στην εκπλήρωση ανεκπλήρωτων επιθυμιών! Τώρα είναι η περίοδος που μπορεί να συναντηθείς με τον άνδρα των ονείρων σου και να ξεκινήσεις μια σχέση που θα σε ταξιδέψει σε νέους προορισμούς.


Δίδυμος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Οι ηδονές της σάρκας και ο αισθησιασμός θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα στο ερωτικό σκηνικό και το σεξ θα πάρει μια άλλη διάσταση! Η ατμόσφαιρα χρωματίζεται με ερωτισμό και αχαλίνωτο πάθος που θα σε οδηγήσει στην εκπλήρωση των πιο τρελών επιθυμιών και φαντασιώσεων σου. Μια νέα αρχή με το έτερο ήμισυ θα έχει κάποιες εντάσεις και ανησυχίες, όμως θα εξελιχθεί θετικά και θα συντελέσει στην ωρίμανση της άποψης σου για τον έρωτα, τις σχέσεις και την αγάπη.

Χωρίς σχέση: Μια νέα σελίδα ανοίγει στον τομέα των σχέσεων και του έρωτα, που σου υπόσχεται τρυφερότητα, ερωτισμό και καλοπέραση! Η σεξουαλική έλξη θα παίξει σημαντικό, αν όχι πρωτεύοντα ρόλο στην επιλογή του προσώπου, καθώς η ικανοποίηση των σεξουαλικών ενστίκτων σου θα σου είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή την εβδομάδα. Το νέο πρόσωπο θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα περί έρωτα και θα σε κάνει αλλάξεις τις απόψεις σου για την δέσμευση και την αγάπη. Θα αφεθείς στην αγκαλιά του έρωτα και θα φροντίσεις να μην χάσεις ούτε μια στιγμή πάθους.


Καρκίνος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση: Το ταίρι σου μπορεί να είναι πιο πολύ εστιασμένο σε θέματα καριέρας ή οικογενειακά ζητήματα, και εσύ να νιώθεις κάπως παραγκωνισμένοι και απομακρυσμένοι από εκείνον. Μην κρατάς μέσα σου πράγματα που θα επιτείνουν την συναισθηματική απόσταση και θα φέρουν ψυχρότητα, αλλά μίλα του ξεκάθαρα για τα αισθήματα και τις ανησυχίες σου. Σιγά σιγά, καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, θα επανακτήσεις την αίσθηση του δεσίματος μαζί του και θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις που θα σε καθησυχάσουν.

Χωρίς σχέση: Αυτό το διάστημα ίσως να προσπαθείς να ξεχάσεις και να σπάσεις τους δεσμούς με το παρελθόν σου, όμως ακόμη πονάς και ραγίζει η καρδιά σου. Η θύμηση ενός προσώπου σε εμποδίζει να χαράξεις ένα νέο δρόμο παρά το γεγονός ότι ένα μέρος του εαυτού σου θέλει να απαλλαχτεί από την ερωτική νοσταλγία και να ψάξει μια νέα αγκαλιά. Ή ίσως χώρισες πρόσφατα και σου είναι δύσκολο να αντικρίσεις το μέλλον με αισιοδοξία. Κρίνεται απαραίτητο να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να μην αφήσεις το παρελθόν να επηρεάζει το παρόν σου.


Λέων
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δένδρο
Σε σχέση: Αυτά που βιώνει μέσα στην ψυχή του ο αγαπημένος σου έρχονται να συνταυτιστούν με τα δικά σου ανείπωτα συναισθήματα και να σας ενώσουν τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Αυτή την εβδομάδα εστιάζεις στο δεσμό σου και στο σύντροφό σου και αρπάζεις κάθε ευκαιρία για να δεθείτε πιο πολύ. Η κατανόηση που θα δείξεις σε πολλά και η διάθεσή σου να ακούσεις αυτά που πραγματικά θέλει να σου πει ο σύντροφός σου, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ο έρωτας όσο περνά ο καιρός μετατρέπεται σε μια βαθιά αγάπη!

Χωρίς σχέση: Επανεξετάζεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής και προσπαθείς να θεραπεύσεις πληγές που σε κάνουν καχύποπτη απέναντι σε μια νέα αγάπη. Οι κινήσεις ενός ατόμου δε σε αφήνουν καθόλου αδιάφορη, αλλά αφήνεις το χρόνο να κυλά βασανιστικά αργά. Κοιτάζεις κάθε λεπτομέρεια και εξετάζεις εξονυχιστικά και σχολαστικά αν αξίζει ο κόπος να ασχοληθείς μαζί του. Ίσως θα ήταν καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφεθείς στις εξελίξεις, χωρίς να βασανίζεις το μυαλό σου με το τι γίνεται, τι θα μπορούσε να γίνει ή τι μπορεί να μην γίνει.

Παρθένος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση: Χαρμόσυνα γεγονότα και ευχάριστες εξελίξεις δίνουν νέα πνοή στον έρωτα και φέρνουν ολική ανανέωση στο δεσμό σου! Μπορεί να επισημοποιήσεις ή να ανανεώσεις τη σχέση σου, να αποκτήσεις παιδί ή να γίνεις πιο αυθόρμητη απέναντι στο άλλο σου μισό. Το ερωτικό βαρόμετρο θα είναι στα ύψη, χάρη στην ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση του συντρόφου σου που σε παρασύρει σε στιγμές πάθους. Ο έρωτας βιώνεται δυνατά, αμοιβαία και με ενθουσιασμό. Εκπλήξεις και μετακινήσεις θα συμβάλλουν στο να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα.

Χωρίς σχέση: Η κάρτα του Παιδιού προμηνύει ικανοποίηση και χαρά στον ερωτικό τομέα. Ετοιμάσου να εκπληρώσεις ένα διακαή σου πόθο, να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα ή να ξεκινήσεις φλερτ με αυτόν που έχεις βάλει εδώ και καιρό στόχο! Μπαίνεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι που θα απογειώσει την καθημερινότητα σου και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ σου. Κερδίζεις την προσοχή του ατόμου που έχεις βάλει στο μάτι ή γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο που σε ενθουσιάζει και ξεκινάς μια πολύ δημιουργική σχέση!

Ζυγός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι είναι ο Ήλιος
Σε σχέση: Με χαρούμενη διάθεση και αναπτερωμένο ηθικό, προσεγγίζεις με μεγαλύτερη άνεση το σύντροφο σου και βελτιώνεις την επικοινωνία σας, λύνεις παρεξηγήσεις, συμφιλιώνεσαι και αποχαιρετάς μια κακή περίοδο στα αισθηματικά σου. Κοντινές διαδρομές, ευχάριστες διασκεδάσεις και ρομαντικά ραντεβού θα αποτελέσουν τονωτικές ενέσεις για τον έρωτα σας και να σας φέρουν πιο κοντά σε νοητικό αλλά και ψυχικό επίπεδο.

Χωρίς σχέση: Ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται στον αισθηματικό τομέα μέσα από νέες γνωριμίες αλλά και αναθέρμανση των παλιών. Βγάζεις προς τα έξω το σεξαπίλ και την αυτοπεποίθησή σου, προσελκύοντας με άνεση νέους θαυμαστές και φλερτ. Υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση, να κάνεις τα πρώτα βήματα για να γνωριστείς καλύτερα με το άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου ή να αναθερμάνεις μια παλιά ανολοκλήρωτη ερωτική γνωριμία.


Σκορπιός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση: Ίσως αντιληφθείς πως ο σύντροφος σου, δε σου αποκαλύπτει κάποιες σκέψεις του και αυτό αποτελέσει αιτία για να μπεις στο ρόλο του ντέντεκτιβ και του ανακριτή. Απέφυγε να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα και αποδέξου πως ο αγαπημένος σου θέλει το χρόνο του για να σου μιλήσει για θέματα που ακόμη κ ο ίδιος δε μπορεί να προσδιορίσει με σαφήνεια. Επίσης σημαντικό είναι να αποφύγεις να εκμυστηρευτείς θέματα που αφορούν τη σχέση σου σε άλλους, γιατί μπορεί να υπάρξουν κακοπροαίρετα σχόλια, κουτσομπολιά και επιρροές που θα φέρουν άσχημες αλλαγές στο δεσμό σου.

Χωρίς σχέση: Χωρίς να το καταλάβεις, ίσως οδηγηθείς στη σύναψη μιας νέας σχέσης με ένα πανέξυπνο άτομο, που θα σου προσφέρει όσα ζητάς. Θα διακρίνεις από την πρώτη ματιά τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον του στο νέο σου ταίρι, αλλά θα πρέπει να είσαι λίγο προσγειωμένη και προσεκτική, γιατί μπορεί να μην ξέρεις όλη την αλήθεια για τη ζωή του και να πληγωθείς. Τέλος καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες για τα ερωτικά σε γνωστούς και φίλους, γιατί είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο να προσπαθήσει να βάλει τρικλοποδιά στη νέα σου σχέση.

Τοξότης
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση: Εκδρομές, έξοδοι και ρομαντικά τετ α ετ αναζωπυρώνουν τον έρωτα για τον αγαπημένο σου αυτή την εβδομάδα και κάνουν το κλίμα πιο χαλαρό και θετικό μεταξύ σας. Ρομαντικές συζητήσεις και εξομολογήσεις θα σε κάνουν να χοροπηδήσεις από τη χαρά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις περισσότερες κοινές εξόδους και συναντήσεις με το ταίρι σου παρέα με φίλους και γνωστούς. Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε αποτελεσματικότερα τα θέλω σας και να καταλάβετε ο ένας τον άλλο, τερματίζοντας παρεξηγήσεις και ασάφειες.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα η καρδιά σου ανθίζει από ευτυχία και λάμπεις από χαρά! Είσαι πιο επικοινωνιακή και εξωστρεφής, βγαίνεις συχνότερα παρέα με φίλους ή γνωστούς, φλερτάρεις και μιλάς με διάφορα πρόσωπα! Κάποιες κοντινές μετακινήσεις ή συνομιλίες με πρόσωπα που διαμένουν μακριά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των συναισθηματικών σου. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να γνωρίσεις ένα έρωτα που θα σε εξιτάρει πάνω από όλα νοητικά και θα διεγείρει την φαντασία σου.

Αιγόκερως
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση: Σου είναι αρκετά σημαντικό αυτή την περίοδο να καταλάβεις καλύτερα το σύντροφό σου, τι σκέφτεται, τι αισθάνεται και πως βλέπει τη σχέση σας. Οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες σου ωστόσο, προς τα μέσα της εβδομάδας, θα γίνουν παρελθόν, αφού κάποιες εκμυστηρεύσεις είτε από τον σύντροφό σου είτε από άτομα κοντινά σας που σχετίζονται με το δεσμό σου, θα σε ανακουφίσουν την ψυχή σου. Με κατανόηση, υπομονή και επιμονή, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που μπαίνουν στην μέση και να ισχυροποιήσεις το δέσιμο της ένωσής σας.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα εξετάσεις αυστηρά τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της ερωτικής ζωής σου, ούτως ώστε από δω και στο εξής να ακολουθήσεις το δρόμο που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και αξίες σου. Οι επιπόλαιες και χαλαρές καταστάσεις σε έχουν κουράσει, εσύ ξέρεις τι θέλεις και θα εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτό. Τώρα μπορεί να εισέλθει στη ζωή σου ένας πανέξυπνος αλλά μυστικοπαθής σύντροφος που θα σε κάνει να αλλάξεις τις απόψεις σου για τον έρωτα και τις σχέσεις.

Υδροχόος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση: Περίπλοκη και αντίξοη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα αναφορικά με το δεσμό σου, εντάσεις και συγκρούσεις μπορεί να προκληθούν και φέρουν στην επιφάνεια διαφορές και προβλήματα. Συγκεκριμένα, θέματα οικονομικής διαχείρισης και επικοινωνίας θα αποτελέσουν αιτία για να ακροβατεί η σχέση σε τεντωμένο σκηνή, ενώ η σεξουαλική ζωή θα είναι κατά κάποιο τρόπο καταπονημένη εξαιτίας των οικονομικών ανησυχιών του συντρόφου και τις λεκτικές διαμάχες μεταξύ σας για ανούσια θέματα.

Χωρίς σχέση: Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ποικίλες και συναρπαστικές εμπειρίες στον σεξουαλικό τομέα ,χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς. Ενώ αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο πρόσωπο, η βοήθεια μιας φίλης, είτε για το πλησίασμα του ατόμου που θες είτε για την εξομολόγηση των συναισθημάτων σου για εκείνον, θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σε βοηθήσει να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο του ερωτικού παιχνιδιού.

Ιχθύες
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση: Μετά τις καταιγίδες της προηγούμενης περιόδου, βγαίνει το ουράνιο τόξο στη σχέση σου και φωτίζονται λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν. Θα αντιληφθείς πως μερικές φορές μεγαλοποιείς τα πράγματα και ότι οι ανησυχίες σου δεν έχουν λογική. Καταφέρνεις να νικήσεις κάποιους φόβους σου και να προσεγγίσεις διαφορετικά τη σχέση σου με θετικό αντίκτυπο! Η φλόγα του έρωτα φουντώνει, η επικοινωνία βελτιώνεται και βρίσκεις τρόπους για να φέρεις ανανέωση στα συναισθήματα σας και να νιώσετε ερωτευμένοι όπως στην αρχή!

Χωρίς σχέση: Το Κλειδί φέρνει εύνοια στο φλερτ και στις αισθηματικές γνωριμίες και δείχνει ότι επικοινωνιακά η διπλωματία θα ανοίξει τις πόρτες για μια νέα σχέση! Οι επιλογές στον έρωτα πολλαπλασιάζονται! Νέα φλερτ προκύπτουν σε εξόδους, σε μετακινήσεις ή στους κόλπους μιας παρέας. Είτε θελήσεις να περάσεις καλά στον έρωτα, ή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες. Ο ερωτισμός θα είναι έντονος, νέα πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν και το ερωτικό παιχνίδι θα απογειώσει την καθημερινότητά σου!

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή