Menu

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου: Τα δύσκολα πέρασαν!

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου: Τα δύσκολα πέρασαν!
jumbo-banner

Η Αφροδίτη στις αρχές του μήνα βρίσκεται στην 24η μοίρα των Ιχθύων και από τις 6 του μήνα περνά στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του Απριλίου.

Κάποιες ευχάριστες στιγμές έχουν να ζήσουν για λίγο ακόμη κατά το πρώτο πενθήμερο του μήνα Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους καθώς η σκυτάλη περνά σε Κριούς, Λέοντες και Τοξότες οι οποίοι θα απολαύσουν ευχάριστες στιγμές μέσα στον Απρίλιο με το ταίρι τους.

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου τους θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και προβλήματα στις σχέσεις τους στις αρχές του μήνα, ενώ γενικότερα κατά την πορεία του μήνα καλό είναι να προσέχουν στα αισθηματικά τους και να αποφύγουν τις εντάσεις, αν δεν θέλουν άσχημα αποτελέσματα, οι Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Το πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων θα περιμένει εντάσεις και ανακατατάξεις στα αισθηματικά τους καθώς ο ανάδρομος Άρης θα επηρεάσει από τα μέσα του μήνα και μετά και γενικότερα είναι ένας μήνας που για όλους θα δημιουργήσει νέες συνθήκες και νέα σχέδια στα αισθηματικά, δίνοντας την αίσθηση της απελευθέρωσης από αρνητικές καταστάσεις που μέχρι τώρα απλά διαιωνίζονταν χωρίς εξέλιξη και αποτέλεσμα.

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη μέσα στο Απρίλιο
12.04 Αφροδίτη τρίγωνο Άρης
Μια πολύ θετική όψη που δίνει αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και πάθος. Μπορούμε να παίξουμε το χαρτί της γοητείας και να κερδίσουμε στο φλερτ ή στο ερωτικό κομμάτι μιας σχέσης. Η όψη επηρεάζει κυρίως Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

18.04 Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος
Μια θετική όψη για σταθεροποίηση θέματος που σχετίζεται ή επηρεάζει τα αισθηματικά κυρίως για Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Υπάρχει διευκόλυνση σε εμπόδια, ξεκαθαρίζουν καταστάσεις και ανταμειβόμαστε για την υπομονή και τους κόπους μας.

19.04 Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας και 22.04 Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός
Απαιτούμε εγωιστικά και αλαζονικά την ελευθερία μας, δημιουργούμε απογοήτευση και πικρία στις σχέσεις μας και μας είναι δύσκολο να ελέγξουμε τις απερίσκεπτες σκέψεις και ενέργειές μας. Οι όψεις επηρεάζουν περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου.

Ποια είναι η τάση στα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα;

ΚΡΙΟΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ο μήνας σίγουρα σε ενεργοποιεί και σε κάνει να θέλεις να απολαύσεις κάθε πτυχή της ζωής συμπεριλαμβανομένων και των αισθηματικών. Η σχέση σου τονώνεται αρκετά και νέα σχέδια καταστρώνονται μαζί με τον σύντροφο για το κοινό μέλλον σας. Αν πάλι είσαι μόνος, σίγουρα είναι ο μήνας που θα σου δώσει τις αφορμές και τις ευκαιρίες για να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο θα κάνεις μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα συναισθηματική αρχή. Οι τελευταίες δέκα μέρες του μήνα είναι αυτές που θα σου δείξουν σε τι πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και πού πρέπει να προσαρμόσεις την δράση σου σε σχέση με τον σύντροφο ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση σε λόγια που γίνονται από το ταίρι σου ή σε μετακινήσεις που κάνει προς παλιά του λημέρια. 

ΤΑΥΡΟΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να σε φορτώνουν με περισσή ενέργεια και ιδέες, αυτόν τον μήνα μπορεί να βραχυκυκλώσεις και η σχέση σου να πάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς προσπαθείς να βάλεις σε τάξη και να αντιμετωπίσεις τις ατομικές σου ανάγκες και τα προσωπικά σου προβλήματα. Ο σύντροφος μπορεί να σου δώσει επίσης την αίσθηση ότι δεν τον ενδιαφέρεις και να ασχολείται με τις δικές του υποθέσεις. Φόβοι και ανασφάλειες είναι λογικό λοιπόν να γεννηθούν ή να τονιστούν αν προϋπήρχαν, κατά τον Απρίλιο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει το πού βρίσκεται η σχέση σου και πού πρέπει να κινηθείς και εσύ και ο σύντροφος ώστε να φέρεται ισορροπία στο μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος σου, ο μήνας σου φέρνει την ευκαιρία για κάτι καινούργιο που ίσως όμως δεν είναι και τόσο καινούργιο αλλά να προέρχεται από το παρελθόν σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά η επαγγελματική δράση, οι κινήσεις και τα οικονομικά του συντρόφου θα κυριαρχήσουν και ίσως το ερωτικό σας κομμάτι πάει σε δεύτερη μοίρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να σε ενεργοποιούν και να σε κάνουν να βάζεις καινούργιους στόχους και να κινείσαι πιο δυναμικά, αυτόν τον μήνα πολλά βλέμματα θα στραφούν επάνω σου πιο προσωπικά, ακόμη και από τον κύκλο των φίλων σου. Αν είσαι μόνος σου αυτό δεν είναι και άσχημο, αν όμως είσαι σε σχέση αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ζήλιας ή κατηγορίας ότι δεν αφιερώνεις τον απαιτούμενο χρόνο στην σχέση σου.Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσεικάποια θέματα υγείας ή θα σε κάνει να τρέχεις και να μην φτάνεις με τις δουλείες σου και τις υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να παραμελήσεις λίγο την σχέση σου, χωρίς όμως αρνητικές επιπτώσεις, πέρα από κάποιες εντάσεις της στιγμής. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση όμως στο τι γίνεται στο μυαλό του συντρόφου σου, ο οποίος θα είναι πολύ απασχολημένος με θέματα εργασιακά και όχι μόνο. Δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν σου από τα μέσα του μήνα και μετά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να πέφτουν σε γωνιακό τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ο μήνας προβλέπεται δραστήριος και σημαντικός σε σχέση με σοβαρές εξελίξεις που αναμένονται στην ζωή σου και οι οποίες θα επηρεάζουν και την αισθηματική σου ζωή. Θέματα γάμου θα σε απασχολήσουν και θα γίνει ανανέωση και με αποφασιστικό τρόπο θα διεκδικήσεις αυτά που θες και επιθυμείς, ενώ αν δεν υπάρχει γάμος τότε γίνεται μια καινούργια αρχή ή ένα νέο σχέδιο στα εργασιακά σου σε απασχολεί και σου τρώει χρόνο με αποτέλεσμα να παραμελείς κάπως την σχέση σου και το αισθηματικό σου κομμάτι. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει όμως τις ελλείψεις και την συναισθηματική σου ανάγκη και θα κινηθείς έτσι ώστε να δώσεις ικανοποίηση στον σύντροφό σου, αλλά και σε σένα τον ίδιο. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση στην υγεία σου, αλλά και σε καθημερινές μικροεντάσεις με τον σύντροφο εξαιτίας λεπτομερειών που δεν έχετε προσέξει. 

ΛΕΩΝ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να σε ενεργοποιούν, ο μήνας φέρνει τα αισθηματικά σουσε μια καλύτερη κατάσταση και βλέπεις οι σχέσεις σου με τον σύντροφο να βελτιώνονται και να βρίσκετε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας και μια κοινή γλώσσα συνεννόησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε σχέδια μαζί για το μέλλον σας και τους κοινούς στόχους που έχετε ως ζευγάρι. Θα μιλήσετε και θα απολαύσετε τον προγραμματισμό και τα όνειρα για το μέλλον και δεν αποκλείεται να βάλετε μαζί τις βάσεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει κάποια θέματα που απασχολούν είτε την δική σου οικογένεια είτε την οικογένεια του συντρόφου και αυτό θα σας φέρει και πάλι πιο κοντά. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση όμως σε εξελίξεις και εμπόδια ή καθυστερήσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και που θα παρεμποδίσουν με κάποιο τρόπο και την ποιότητα της σχέσης σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτηνα σε ενεργοποιεί έντονα σε επαγγελματικά θέματα και σε καθημερινότητα και τρεξίματα, δε σου μένει χρόνος για να ασχοληθείς με την σχέση σου αν έχεις ή με το να βγεις έξω και να γνωρίσεις κόσμο, αν είσαι μόνος σου. Παρολαυτά, ο μήνας μπορεί να σου φέρει κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου όπου κάποιο πρόσωπο θα είναι περισσότερο εξυπηρετικό από ό,τι συνήθως και αυτό να κρύβει κάτι άλλο ή αν είσαι σε σχέση τότε ο σύντροφος να είναι πιο βοηθητικός και κατανοητικός στα προβλήματα και στην κούραση σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει κάποια πράγματα μέσα από συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφο ή αν είσαι μόνος θα σου δώσει ευκαιρία για γνωριμία μέσα από έξοδο ή μετακίνηση που θα κάνεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση σε εξελίξεις και αλλαγές που γίνονται στην εργασία σου που θα επηρεάσουν και την οικογενειακή σου ζωή και ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν, πρώην μακροχρόνια σχέση ή πρώην σύζυγος σε απασχολήσει με τις κινήσεις του. 

ΖΥΓΟΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη απέναντί σου, αυτός ο μήνας προβάλει έντονα τις νέες αρχές, την ανανέωση και την ορμητικότητα στο πεδίο των σχέσεων. Είναι μια σημαντική περίοδος που μπορείς και ευνοείσαι να κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου και να αρχίσεις πλέον να απαλλάσσεσαι από προβλήματα του παρελθόντος που αν δε σε πάνε πίσω, σε κρατάνε σίγουρα εγκλωβισμένο στο παρόν χωρίς να μπορείς να εξελιχθείς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει την επιτυχία και την ικανοποίηση που θα πάρεις από τον σύντροφο και θα σου δείξει κατά πόσο μπορείς να βασίζεσαι σε αυτόν ή κατά πόσο πρέπει ακόμη να δουλευτούν τα μεταξύ σας θέματα. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση σε κινήσεις που κάποιο άτομο κάνει προς εσένα. Αν είσαι μόνος μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για γνωριμία, αν είσαι σε σχέση όμως φρόντισε να μην μπλέξεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να σου δίνουν πολλή ενέργεια και να κάνουν την καθημερινότητά σου και τους ρυθμούς σου πιο έντονους, τα αισθηματικά σου ζητήματα μπορεί και να πάνε ένα βήμα πίσω αυτόν τον μήνα. Θα δεις ότι χρειάζεται να κάνεις διάφορες προσαρμογές και αλλαγές στο πρόγραμμά σου και στα σχέδιά σου για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις και τον σύντροφο σου παράλληλα με αυτά που θα συμβαίνουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει την δύναμη που έχεις και την ικανότητα να πετυχαίνεις τους σκοπούς σου και θα δώσει μια πιο ερωτική νότα στην καθημερινότητα σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση σε θέματα ανασφάλειας και αυτοπεποίθησης που θα κρύβονται πίσω από εντάσεις που δημιουργούνται στην σχέση σου, είτε με αρχή εσένα είτε τον σύντροφο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να βάζουν φωτιά στα αισθηματικά σου θέματα ο μήνας προβλέπεται άκρως ενδιαφέροντας και συναρπαστικός. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα περάσεις αρκετές καυτές αλλά και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο ενώ αν είναι ελεύθερος, τότε το πεδίο είναι ανοιχτό για να κυνηγήσεις ή για να σε κυνηγήσουν με συναρπαστικά αποτελέσματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει κάποια προβλήματα και κάποιους φόβους που έχεις σε σχέση με την αισθηματική σου ζωή και από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση στην αναδρομή του Άρη που γίνεται στο ζώδιό σου, καθώς μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν ή να χρειαστεί να λύσεις παλιά προβλήματα με τον σύντροφο μέσα από εντάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη σε γωνιακή θέση στο ηλιακό σου ωροσκόπιο, η περίοδος αναμένεται να είναι σημαντική καθώς αρχίζουν και γίνονται ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή και καταλαβαίνεις ότι πέρα από την δουλειά, το κύρος και την αξιοπρέπεια και ο έρωτας έχει σημασία και θέση στην ζωή σου. Διεκδικείς ένα πρόσωπό που σε ενδιαφέρει ή γίνεσαι πιο ξεκάθαρος και πραγματικός με τον σύντροφο κάνοντας μια καινούργια αρχή και ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που σας είχαν προβληματίζει στο παρελθόν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει τι πρέπει να πεις και πού να πας για να βρεις αυτό που θες και που έχει ανάγκη η καρδιά σου, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση σε σκέψεις που κάνεις και οι οποίες δεν είναι θετικές. Η αφορμή μπορεί να έρχεται από αναστολή δράσης του συντρόφου ή από αλλαγή των αποφάσεών του, αλλά η αιτία βρίσκεται μέσα σου. Μην κινηθείς πίσω από την πλάτη του συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να σε ενεργοποιούν και νοητικά αλλά και σωματικά, ο μήνας υπόσχεται αρκετή δράση και απόλαυση όσον αφορά στα αισθηματικά ζητήματα. Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, η περίοδος θα σε κάνει να περάσεις όμορφα, να μετακινηθείς με τον σύντροφο ή να κάνεις πάνω σε μετακίνηση μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει και θα σου ξεκαθαρίσει το τι γίνεται με την σχέση που έχεις και θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να βαδίσεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση σε κινήσεις από φιλικό πρόσωπο που μπορεί να σε βλέπει διαφορετικά και μην αφήνεις τις ανατροπές των σχεδίων και των στόχων σου να σε κάνουν να μην απολαμβάνεις και να μην κάνεις κοινά σχέδια με την σχέση σου.

ΙΧΘΥΣ
Με την νέα Σελήνη και την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 2ο ηλιακό σου οίκο ο μήνας μάλλον σε ξεμπλοκάρει από τα προβλήματα και τους φόβους που έχεις όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή. Κινείσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθανθείς εσύ πρώτα καλά και να αποκτήσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Αυτό το πετυχαίνεις ξεκαθαρίζοντας τις αξίες που έχεις για τις σχέσεις αλλά και τις οικονομικές συνδιαλλαγές ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σου φανερώσει κάποιο αισθηματικό ενδιαφέρον από μακριά, από εξωτερικό ή από άλλη κουλτούρα ή θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά δώσε βάση σε εμπόδια και καθυστερήσεις σε σχέση με εργασιακά ή οικογενειακά θέματα που θα επηρεάσουν εσένα και κατ’ επέκταση την σχέση σου.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή