Menu

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Αυγούστου!

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Αυγούστου!
jumbo-banner

Κριός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση: Οι Κρίνοι ενδυναμώνουν το ερωτικό στοιχείο στο δεσμό σου και αναζωπυρώνουν συναισθήματα πόθου! Το σεξ γίνεται πιο συχνό και πιο έντονο, ενισχύεται το σεξαπίλ σου και η αυτοπεποίθηση σου, το ταίρι σου βρίσκεται σε κατάσταση μαγνητισμού, μη μπορώντας να σου χαλάσει κανένα χατίρι! Η ερωτική φλόγα ανάβει ξανά και αξιοποιείς ευκαιρίες για να ισχυροποιήσεις τα συναισθήματα, να πραγματοποιήσεις επιθυμίες, να απολαύσεις φλογερές στιγμές με το άλλο σου μισό και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν θετική επιρροή στο μέλλον.
Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ ευεργετική για τις αισθηματικές υποθέσεις σου και σου φέρνει έντονα και εκρηκτικά γεγονότα που θα δώσουν μια διαφορετική χροιά στον έρωτα. Ίσως συνδεθείς ερωτικά με ένα άτομο που θα σε ελκύει σαν μαγνήτης και θα υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία μεταξύ σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ, τώρα είναι η στιγμή που θα σε διεκδικήσει και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια θετική σχέση μαζί του με πολύ καλές προοπτικές.

Ταύρος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση: Θα υπάρξει μεταμόρφωση στο δεσμό σου και θα έχεις ευκαιρίες για να αποκαταστήσεις την συναισθηματική σου ασφάλεια, να ξεκαθαρίσεις θέματα που προκάλεσαν εντάσεις με τον αγαπημένο σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας. Τρυφερές στιγμές μαζί του και ευτυχή γεγονότα που επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, είναι μια σημαντική εβδομάδα γιατί η εμπιστοσύνη εδραιώνεται ξανά, εστιάζεις στα θετικά της σχέσης σου και δεν αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε αποπροσανατολίσουν.
Χωρίς σχέση: Με ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα σου και ετοιμάζεσαι να μπεις ξανά στο ερωτικό παιχνίδι! Η αισθηματική σου ζωή θα αναθερμανθεί με νέες γνωριμίες, φλερτ και συναρπαστικές ερωτικές εξελίξεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και το ερωτικό παιχνίδι θα απογειώσει την καθημερινότητα σου. Ίσως πάρεις την απόφαση να μπεις σε μια πολλά υποσχόμενη δέσμευση που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής σου και θα σε οδηγήσει στην πολυπόθητη ευτυχία.

Δίδυμος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση: Κοντινές μετακινήσεις, ευχάριστες εξορμήσεις, βόλτες και συζητήσεις θα ανανεώσουν τον έρωτα σου με το άλλο σου μισό και θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη και ανέμελη! Θα αφιερώσεις περισσότερο και πιο δημιουργικό χρόνο στο δεσμό σου και ίσως πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα τονώσουν τον ενθουσιασμό και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ερωτευμένοι όπως στην αρχή της γνωριμίας σας. Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες ειδήσεις που θα ταράξουν τη σχέση σου.
Χωρίς σχέση: Η κάρτα του Ιππέα ευνοεί πρωτοβουλίες, διεκδικήσεις και νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή. Ξεκινάς την εβδομάδα με διάθεση για έρωτα, περιπέτεια και δράση. Φλερτ και νέες γνωριμίες θα σε αναζωογονήσουν κα θα αναδείξουν τον καλύτερο σου εαυτό! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή που θα μπει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο. Αν έχεις κάνει μια νέα γνωριμία πρόσφατα, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν οι επιθυμητές εξελίξεις και θα δεις την επαφή σας να περνά στο επόμενο στάδιο.

Καρκίνος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση: Έντονο και ανατρεπτικό προβλέπεται τα σκηνικό στα ερωτικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα. Διαφωνίες και λογομαχίες με κύριο γνώρισμα την επιβολή απόψεων, θα είναι η αιτία που θα διαταραχθεί το καλό κλίμα και θα σου χαλάσει η διάθεση. Θα χρειαστείς να προσπαθήσεις αρκετά για να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις για να μην φτάσετε στα άκρα. Αν καταφέρεις να παραμερίσεις τις αντίθετες απόψεις και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά αυτά που θες με το άλλο σου μισό με ήρεμο τρόπο, θα μπορέσεις να αποφύγεις τις ανατροπές.
Χωρίς σχέση: Είσαι επιλεκτική, ξέρεις τι θέλεις, και δεν συμβιβάζεσαι σε κάτι υποδεέστερο. Η αποφασιστικότητα σου είναι στα ύψη, διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τους δικού σου όρους ή αποφασίζεις να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι και να γνωρίσεις κάτι καινούργιο. Αν δημιουργήσεις σχέση αυτή την περίοδο θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος, σεξουαλική χημεία, διαφωνίες και ανταγωνισμό. Αν ήδη βγαίνεις με κάποιον αλλά δεν εξελίσσεται σε σχέση, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα και δεν θα αποδεχθείς άλλο αυτή την κατάσταση, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποχωρήσεις.

Λέων
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα εξετάσεις προσεκτικά το δεσμό σου και θα αξιολογήσεις αν οι ανάγκες σου ικανοποιούνται κι αν υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων. Είναι σημαντικό να κάνεις την αυτοκριτική σου, κι αν έχει κάνει λάθη, να βρεις τρόπους να τα διορθώσεις ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα η σχέση σου. Βρίσκεσαι μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρεις, η οποία θα επηρεάσει ριζικά την πορεία σου, για αυτό πρέπει να προσπαθήσεις να αποστασιοποιηθείς από τα πράγματα ώστε να τα επεξεργαστείς με καθαρό μυαλό.
Χωρίς σχέση: Θα βολιδοσκοπείς, επιθυμίες και προθέσεις προτού κάνεις κινήσεις για να πλησιάσεις το πρόσωπο. Αυτή την εβδομάδα θα έρθεις σε δίλλημα, ίσως γιατί θα σου γίνουν διπλές προτάσεις που θα είναι εξίσου δελεαστικές. Το ζητούμενο είναι να εντοπίσεις τι πραγματικά θέλεις και να μην μπερδέψεις τα πράγματα, γιατί δε θα σου βγει σε καλό! Το άλλο σενάριο είναι να μην ξέρεις αν είσαι έτοιμη να μπεις σε μια νέα σχέση. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να φανεί αρκετά βοηθητικό και να σε καθοδηγήσει σωστά!

Παρθένος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δένδρο
Σε σχέση: Θέματα που σε προβληματίζουν και σε μπλοκάρουν συναισθηματικά, θα μπορέσουν να λυθούν μέσα στην εβδομάδα, αφού πρώτα ερευνήσεις σε βάθος αυτά που αισθάνεσαι και επιδιώκεις στο δεσμό σου. Το Δένδρο φέρνει συναισθηματική αναγέννηση, βελτίωση της επικοινωνίας με τον σύντροφο και αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη σχέση σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις που αφορούν το μέλλον σας, θα δώσεις εξηγήσεις, θα προβείς σε διορθώσεις και θα καταλάβεις καλύτερα το σύντροφο σου που θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σας.
Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα ξεκινά με επαναξιολόγηση τόσο των προσδοκιών σου από μια σχέση όσο και της αξίας μια προηγούμενης. Προσπαθείς να τα βρεις με τον εαυτό σου και να θεραπεύσεις πληγές που σου άφησε μια παλιά σχέση, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, αλλά εσύ δε θα βιαστείς και θα δώσεις χρόνο σε αυτή τη γνωριμία να εξελιχθεί φυσικά. Θα θελήσεις να γνωριστείτε πρώτα καλύτερα και να τεστάρεις την αξιοπιστία αυτού του ατόμου, πριν προχωρήσεις σε κάτι παραπάνω.

Ζυγός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι Πελαργός
Σε σχέση: Αποχαιρετάς το άγχος, τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές, καθώς μπαίνεις σε μια νέα φάση στη σχέση σου! Ευτυχή γεγονότα και θετικές αλλαγές ενισχύουν τα συναισθήματα και σας φέρνουν πιο κοντά. Εντούτοις αυτή την εβδομάδα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα της σχέσης σου που δε θα σου αρέσουν, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείς. Ο Πελαργός είναι κάρτα αλλαγών, εγκυμοσύνης και μετακόμισης. Γι αυτό δεν αποκλείεται να γίνουν αυτή την εβδομάδα συζητήσεις που αφορούν αυτά τα θέματα.
Χωρίς σχέση: Ο Πελαργός σε ωθεί να ανοιχτείς στον έρωτα, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις και να αλλάξεις περιβάλλον! Αποχαιρετάς τη μοναξιά και εισέρχεσαι σε μια περίοδο όπου ο έρωτας θα ανθίσει και θα κυριαρχήσει στη ζωή σου. Πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιον που θα σου κλέψει την καρδιά σε ένα χώρο που επισκέπτεσαι καθημερινά ή σε κάποια μετακινήσει κοντινή που θα κάνεις. Αν έχεις ήδη κάνει μια γνωριμία πρόσφατα, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, έξοδοι, προτάσεις και ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να μπεις σε σχέση!

Σκορπιός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση: Τα Πουλιά φέρνουν περιπέτεια, ισχυροποιούν την επικοινωνία με το άλλο σου μισό και γεγονότα που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ζωντανή! Θα απολαύσεις τον έρωτα με το άλλο σου μισό, κάνοντας μαζί διάφορες δραστηριότητες, διασκεδάζοντας, συναντώντας παρέα φίλων ή κάνοντας θαλάσσιες μετακινήσεις. Ερωτικές εξομολογήσεις θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ενισχύσουν την ελπίδα σου. Ο αγαπημένος σου περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου και προσπαθεί να σου δείξει πόσο σημαντική του είσαι.
Χωρίς σχέση: Μπορεί να είσαι ελεύθερη, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ανανεωθείς και να ανοίξεις την πόρτα στον έρωτα. Τα Πουλιά θα ευνοήσουν νέες γνωριμίες, φλερτ, ραντεβού και ερωτικές επικοινωνίες. Ίσως επικοινωνήσεις με ένα πρώην σου ή να αρχίσεις να βγαίνεις ξανά με κάποιον που γνώρισες, άλλα για κάποιους λόγους, δεν είχε προχωρήσει στο παρελθόν. Σε ταξίδι ή μετακίνηση, είναι πιθανό να κάνεις μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα βρεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Τοξότης
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση: Ξαφνικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα την εβδομάδα αυτή, θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει από ευτυχία και ενθουσιασμό, ενώ εσύ θα βρεθείς να αξιοποιείς κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για να ζωντανέψεις τον δεσμό σου, να φέρεις κλίμα ανανέωσης και να χαρείς ανεμπόδιστα τον έρωτα με τον αγαπημένο σου! Τα Σπαθιά προμηνύουν καλή τύχη και νέα ανοίγματα που σημάνουν μια νέα περίοδο για το δεσμό σου. Εκπλήξεις, δωράκια, διασκεδάσεις και εξομολογήσεις σε θέλουν να πετάς στον έβδομο ουρανό!
Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα ξεκινά με ενθουσιασμό, χαρά και ευτυχία στον αισθηματικό τομέα. Απολαμβάνεις τις χαρές της κοινωνικής ζωής, γνωρίζεις νέα άτομα, ανανεώνεις τις υπάρχουσες σχέσεις σου, φλερτάρεις και περνάς καλά, χωρίς να σε νοιάζει το μετά. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή που μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου ένας συναρπαστικός έρωτας, φέρνοντας νέο αέρα στη ζωή σου και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου! Το σύμπαν σε ευνοεί να μπεις σε σχέση, βέβαια αυτό θα είναι στο χέρι σου.

Αιγόκερως
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση: Το Πλοίο υπόσχεται ευχάριστες μετακινήσεις, διασκεδάσεις, χαρές και ίσως κάποιο ταξίδι με το σύντροφο που θα φέρει ανανέωση και ενθουσιασμό! Με θετική επικοινωνία και αισιοδοξία ξεπερνάς όποιες δυσκολίες σου παρουσιαστούν, έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό, κάνεις σχέδια για το μέλλον σας και ζεις ευτυχισμένες και αρμονικές στιγμές. Αν έχεις σχέση με χιλιομετρική απόσταση, ένα ευχάριστο ταξίδι σε φέρνει κοντά του, ενώ δεν αποκλείεται να παρθεί απόφαση για μετεγκατάσταση που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου.
Χωρίς σχέση: Ξεκινάς την εβδομάδα με μια αισιόδοξη, χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση. Η επιθυμία για έρωτα και περιπέτεια θα είναι ισχυρή και θα αποφασίσεις να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες άγνωστες κατευθύνσεις, αφήνοντας πίσω το παρελθόν σου. Ίσως τώρα είναι η στιγμή που ξεπερνάς μια πρώην σχέση που σε πλήγωσε και νιώθεις έτοιμη για κάτι καινούργιο. Το Πλοίο σου φέρνει ένα νέο σύντροφο που θα σε ενθουσιάσει και μαζί το θα ζήσεις συναρπαστικές στιγμές! Γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο από μακρινό μέρος είναι πολύ πιθανή!

Υδροχόος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα έχεις ανάγκη για αρμονία και ηρεμία ψυχής. Θα αποφύγεις με κάθε τρόπο τις τεταμένες καταστάσεις και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις το καλό κλίμα και να βελτιώσεις το δεσμό σου. Θα βρεθείς να απολαμβάνεις τρυφερές και συναισθηματικές στιγμές με τον αγαπημένο σου, μόνοι σας, μένοντας λίγο μακριά από την κοινωνική ζωή σας, ώστε να μπορέσετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να έρθετε πιο κοντά. Θα μπορέσεις να δεις κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να ανακαλύψεις τα πιο βαθιά συναισθήματα του αγαπημένου σου.
Χωρίς σχέση: Τα Ψάρια προμηνύουν πως ίσως ένας έρωτας από το παρελθόν ξαναμπεί στη ζωή σου, αλλά εσύ θα πρέπει να σαι προσεκτική και να μην βιαστείς να επενδύσεις εκ νέου στον πρώην σου. Βεβαιώσου πως τα συναισθήματα και τα κίνητρα του είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα. Ταυτόχρονα, ανέλυσε τα συναισθήματα σου προσεκτικότερα. Θέλεις να είσαι ξανά με αυτό τον άνθρωπο επειδή τον αγαπάς και πιστεύεις πως αυτή τη φορά θα είναι καλύτερα; Ή μήπως ο φόβος να ξεκινήσεις κάτι νέο, σε οδηγεί πίσω στα παλιά; Καλύπτει τις ανάγκες σου;

Ιχθύς
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα εξισορροπείς τις αντιθέσεις με το άλλο σου μισό, βρίσκεις έξυπνες λύσεις σε προβλήματα και ανανεώνεις το δεσμό σου! Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο ρομαντική και με περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις που θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα μεταξύ σας! Θα περάσεις όμορφα με το άλλο σου μισό, κάνοντας μαζί διάφορα ευχάριστα πράγματα, πηγαίνοντας διακοπές, ή απλώς διασκεδάζοντας περισσότερο. Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με πιο αισιόδοξο τρόπο και εστιάζεις στην θετική πλευρά του αγαπημένου σου, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της σχέσης σου.
Χωρίς σχέση: Οι πιθανότητες να ερωτευτείς αυτή την εβδομάδα είναι μεγάλες! Τα Άστρα ευνοούν την αισθηματική σου ζωή και σε ωθούν να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες, να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα που θα σε ανανεώσουν σωματικά και ψυχικά. Νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκεδάσεις φέρνουν νέο αέρα στην καθημερινότητα σου, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο σε κάποια έξοδο που θα κάνεις να γνωρίσεις ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο που θα σε συναρπάσει. Ζήσε το όσο μπορείς, γιατί είναι απίθανο να διαρκέσει πολύ.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή