Menu

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Αυγούστου!

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Αυγούστου!
jumbo-banner

Ωραίο πράγμα ο έρωτας… σου φτιάχνει την διάθεση… πλημμυρίζεις με συναισθήματα… νιώθεις έναν λόγο για να μπορείς να συνεχίσεις την ημέρα σου.
Για πάμε να δούμε αυτή την εβδομάδα πως θα είναι τα ερωτικά!

Κριός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση: Η ράβδος ενισχύει το πάθος και προμηνύει καυτές ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό. Σε κυριαρχεί η ανάγκη να επιφέρεις δράση και αλλαγή στο δεσμό σου, που ίσως σταθεί αιτία για διαφωνίες και έντονες συζητήσεις, που βέβαια ο καλύτερος τρόπος για να λύσεις είναι μα που αλλού.. στο κρεβάτι. Ο έρωτας γίνεται πιο παιχνιδιάρικος, πιο προκλητικός και φλογερός, παρατηρείται μια εντονότερη σεξουαλική δραστηριότητα που προσφέρει αμοιβαία ικανοποίηση και παθιάζεστε ο ένας με τον άλλον όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Επειδή το πάθος έχει και την άλλη του όψη, τη ζήλεια, φρόντισε να μην παραλογιστείς και βλέπεις παντού κινδύνους.
Χωρίς σχέση: Θα βιώσεις την έντονη διεκδίκηση από ένα δυναμικό άτομο, που θα σου ξυπνήσει ένστικτα και δυνατά συναισθήματα. Ένα νέο love story γεννιέται, που θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος αλλά και ζήλεια, ένταση και τσακωμούς. Αν όμως αποσκοπείς σε μια αρμονική και μακροχρόνια δέσμευση, μην τα δώσεις όλα, πέρνα καλά και έχε τις επιφυλάξεις σου. Τώρα αν έχεις ερωτικό σύντροφο αλλά πρόκειται για μια ελεύθερη σχέση που εσύ επιθυμείς να επισημοποιήσεις, θα καταλάβεις πως είναι μια ψυχοφθόρα κατάσταση χωρίς μέλλον απτήν οποία πρέπει να απαλλαχτείς.

Ταύρος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση: Η σύγχυση θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να σαι τέρας ψυχραιμίας για να μην οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα δυσχεράνουν περισσότερο το κλίμα με τον αγαπημένο σου. Σε κατακλύζουν αμφιβολίες για τα συναισθήματα του και για τα δικά σου. Τι θέλεις πραγματικά να κάνεις; Είσαι ακόμη ερωτευμένη ή μένεις μαζί του από συνήθεια; Δεν είναι η κατάλληλη φάση για να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου, διότι το μυαλό σου είναι ταραγμένο και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Μια συζήτηση προς το τέλος της εβδομάδας θα αποτελέσει ιδανική ευκαιρία για να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να γλυκάνει το κλίμα ξανά.
Χωρίς σχέση: Βρίσκεσαι σε μια ανησυχία για τις ερωτικές σου υποθέσεις, που ενδεχομένως να μην βασίζεται σε γεγονότα αλλά σε λανθασμένες προαισθήσεις και ενδότερες ανασφάλειές σου. Μπορεί να μην υπάρξουν οι επιθυμητές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, αλλά σίγουρα θα επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις από ένα σύντροφο και μια σχέση. Ένα φλερτ ίσως ξεκινήσει αυτή την περίοδο με αβέβαιη κατάληξη. Αν θες να ελαχιστοποιήσεις τις αρνητικές επιδράσεις, πρόσεχε πολύ την επικοινωνία σου και τι σημάδια στέλνεις προς τα έξω.

Δίδυμος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση: Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, σε διανοητικό, ψυχικό αλλά και σωματικό επίπεδο. Συζητήσεις που αφορούν το μέλλον σας, θα σε κάνουν να πετάξεις από τη χαρά σου, αλλά μην μείνεις μόνο σε λόγια αλλά βασίσου σε πράξεις. Στη σεξουαλική σας ζωή θα έχεις μεγάλη έμπνευση που θα έχει θετικό αντίκτυπο και θα είναι πηγή ικανοποίησης και για τους δύο. Τέλος, ίσως δεις μια έντονη επιθυμία σου να πραγματοποιείται και θα χαρείς πάρα πολύ. Οι ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον με το άλλο σου μισό δείχνουν πιο πραγματοποιήσιμες από ποτέ.
Χωρίς σχέση: Νέες επαφές θα σε ωθήσουν σε νέα σχέδια και όνειρα, που όμως η εξέλιξη είναι αβέβαια. Για σένα ο έρωτας είναι διασκέδαση, ανεμελιά και χαρά, δεν είσαι έτοιμη να αναλάβεις καθήκοντα και ευθύνες, πόσο μάλλον περιορισμούς. Για αυτό και άτομα που θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από εσένα, θα μείνουν έξω από τη λίστα. Παρόλα αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που μαζί του θα ζήσεις μαγευτικές εμπειρίες και δε θα σε πιέσει να μπεις σε καλούπια, αλλά θα σε ερωτευθεί και θα σε δεχτεί για αυτό που πραγματικά είσαι!

Καρκίνος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άνδρας
Σε σχέση: Μεγάλο μέρος της προσοχής σου αυτές τις μέρες θα είναι στο σύντροφό σου. Ενδέχεται να αντιμετωπίζει κάποια θέματα με την δουλειά του ή την οικογένεια του και να χρειάζεται την στήριξη σου. Μην τον παρεξηγήσεις αν είναι κάπως απόμακρος και απότομος. Δείξε κατανόηση και απέφυγε την γκρίνια και τα παράπονα που θα χαλάσουν το καλό κλίμα. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα θα είναι πιο θετικά και θα μπορέσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του και να αναπληρώσετε το χαμένο διάστημα.
Χωρίς σχέση: Θετικές προοπτικές ανοίγονται για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Μια νέα γνωριμία θα σε μεταμορφώσει ριζικά τις αντιλήψεις σου για τον έρωτα και την αγάπη. Αποχαιρετάς τη μοναξιά και εισέρχεσαι σε μια περίοδο όπου το πάθος και ο έρωτας θα βασιλέψουν. Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου, σε διεκδικεί ξεκάθαρα και θα θελήσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής σου! Μπορεί να γνωρίσεις το νέο έρωτα μέσω κάποιου ανδρικού προσώπου, φίλου, συνεργάτη ή συγγενικού προσώπου.

Λέων
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση: Ο Πελαργός προοιωνίζει αποφάσεις να συγκατοικήσεις με το άλλο σου μισό, ή αν ήδη μένετε μαζί , μια αλλαγή κατοικίας που θα φέρει πλήρη ανανέωση στη ζωή σας και θα έχει θετικό αντίκτυπο στο δεσμό σου! Ευχάριστες μετακινήσεις, συζητήσεις και διασκεδάσεις θα γλυκάνουν την καθημερινότητά σου και θα ενισχύσουν τα ενδυναμώσουν τα συναισθήματα, ενώ ευτυχή γεγονότα και θετικές αλλαγές θα σας φέρουν πιο κοντά και θα αποτελέσουν αφορμή για να νιώσεις ευτυχισμένη, ικανοποιημένη και αισιόδοξη!
Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα χαρακτηρίζεσαι από μια έντονη επιθυμία για αλλαγές, συναρπαστικές περιπέτειες στον έρωτα και να δοκιμάσεις νέα πράγματα! Μια νέα αρχή για τα αισθηματικά σου, σε θέλει να απολαμβάνεις τις χαρές του έρωτα και να αισθάνεσαι απαλλαγμένη από αρνητικά συναισθήματα. Δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα για νέες επαφές, μετακινήσεις και διασκεδάσεις που στόχο έχουν να γευθείς τις χαρές του έρωτα. Ένα καινούργιο φλερτ έχει όλες τις πιθανότητες για να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.

Παρθένος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση: Κάνεις ευχάριστες εξόδους με το ταίρι σου, μετακινήσεις και εκφράζεις ανεμπόδιστα σκέψεις και συναισθήματα. Η επικοινωνία βελτιώνεται αρκετά και μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλο με θετικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Γλυκά λόγια, υποσχέσεις και πειράγματα φέρνουν αέρα ανανέωσης στο δεσμό σου και σε θέλουν να έχεις πιο παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεση. Παρέα αφιερώνεται χρόνο σε ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες, λειτουργώντας ως ζευγάρι παράλληλα νιώθοντας ο εαυτός σας!
Χωρίς σχέση: Τα Πουλιά φέρνουν ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή και προοιωνίζουν ευχάριστες εξελίξεις! Αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, εκπέμπεις λάμψη και φλερτάρεις με μεγαλύτερη άνεση. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται, ευνοώντας νέες γνωριμίες και προσεγγίσεις. Ο έρωτας μπορεί να σε επισκεφθεί στους κόλπους ενός φιλικού περιβάλλοντος, μιας ομάδας ή κοινότητας που συμμετάσχεις! Αν σε ενδιαφέρει κάποιος, θα ευνοηθούν προσεγγίσεις και επικοινωνίες που θα σπάσουν τον πάγο!

Ζυγός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου, να εκφράσεις τις ιδέες και τα συναισθήματα σου, να περάσεις ευχάριστο χρόνο μαζί του και να υλοποιήσεις τα ρομαντικά σου σχέδια. Το Γράμμα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν το σύντροφο σου ή για κάποιο άλλο σημαντικό ζήτημα που θα επηρεάσει πολύ θετικά το δεσμό σου! Ευχάριστα γεγονότα θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά, ενώ ο ενθουσιασμός θα βρίσκεται στα ύψη. Ιδανική περίοδος για να βάλεις τα πράγματα σε μια νέα τάξη και να συζητήσεις όλα όσα επιθυμείς από το άλλο σου μισό.
Χωρίς σχέση: Ο έρωτας εκδηλώνεται μέσα από γραπτό λόγο, μηνύματα, e-mails, τηλέφωνα και διαδικτυακές συνομιλίες. Νέες επαφές και γνωριμίες θα προσδώσουν συναρπαστικά και ενθουσιώδη στοιχεία στην καθημερινότητα σου. Ένα φλερτ που ίσως ξεκινήσει σε κάποια ομάδα ή διαδικτυακή κοινότητα που ανήκεις, έχει τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε συναισθηματικό δεσμό, αρκεί να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με κάποιον πρώην που θα σε χαροποιήσει και προβληματίσει ταυτόχρονα.

Σκορπιός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση: Δύσκολα τα πράγματα για την εβδομάδα αυτή. Ο σύντροφος σου ίσως αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε κοινωνικές δραστηριότητες ή ενασχολήσεις που δεν σχετίζονται με εσένα και αυτό να σε πειράξει. Ίσως νιώθεις πως σταδιακά απομακρύνεται από εσένα ή ότι χάνει το ενδιαφέρον του και αυτό σε κάνει νευρική και γκρινιάρα, που θα έχεις ως αιτία έντονες συζητήσεις και τσακωμούς μαζί του. Αν και θα υπάρξουν κάποιες τρυφερές στιγμές, οι ανησυχίες σου και οι ανασφάλειες σου, δε θα σου επιτρέψουν να τις απολαύσεις. Αν βλέπεις πως κάτι δε δουλεύει στο δεσμό σου, σκέψου μήπως ήρθε η ώρα και συ να αλλάξεις τακτική.
Χωρίς σχέση: Καλείσαι να δώσεις απαντήσεις σε ρωτήματα που σε βασάνιζαν μέχρι πρότινος, όσον αφορά την κατάληξη μιας πρώην σχέσης που σε στιγμάτισε αλλά και της δικής σου συμπεριφοράς απέναντι στον έρωτα. Η επιφυλακτικότητα σου και η δυσκολία να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι θα σταθούν εμπόδιο στην προσέγγιση του ατόμου που έχει κλέψει την καρδιά σου. Θα απαιτηθεί προσπάθεια και προσγειωμένες κινήσεις εκ μέρους σου για να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες. Μην αφήνεις την απαισιοδοξία να σε καταβάλει.

Τοξότης
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση: Ο δεσμός σου αναγεννιέται έπειτα από ένα διάστημα εντάσεων και διαφωνιών. Περνάς ευχάριστες στιγμές με το άλλο σου μισό, η καθημερινότητα σας γίνεται πιο όμορφη και κάνετε νέα ξεκινήματα που σας φέρνουν πιο κοντά. Ίσως παρθεί η απόφαση να κάνετε παιδί ή ένα νέο ξεκίνημα θα συμβάλλει στο να νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που είστε μαζί. Όπως κι αν έχει, το Παιδί φέρνει τις καλύτερες προοπτικές και δημιουργεί γόνιμο έδαφος για να πραγματοποιήσεις τις πιο βαθιές σου επιθυμίες, να ενισχύσεις το δεσμό σου και να τονώσετε τον έρωτα΄σας!
Χωρίς σχέση: Το Παιδί σου δίνει τόλμη για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου ή να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Ανακτάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, δεν επηρεάζεσαι από λόγια τρίτων και ακολουθείς τις επιταγές της καρδιάς σου. Τώρα είναι το διάστημα που θα δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε γεμίσει σε πνευματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθηση σου και η αισιοδοξία σου είναι αρωγοί στου στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αιγόκερως
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση: Κάποια προβλήματα από το παρελθόν ίσως κάνουν την εμφάνιση τους και κλονίσουν τη σχέση σου. Είναι σημαντικό να μην ριψοκινδυνεύεις την πορεία της σχέσης για ανούσιους λόγους. Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη, ακόμη και χωρισμό, μην ανοίξεις κόντρα με το άλλο σου μισό . Ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις από το δεσμό σου και να δεις αν αυτή η σχέση σε βοηθά να εξελιχθείς ή εμποδίζει τους στόχους σου. Δεν είναι ώρα αποφάσεων αλλά ενδοσκόπησης και επεξεργασίας.
Χωρίς σχέση: Έχεις την τάση να κρύβεις από τους άλλου τι πραγματικά αισθάνεσαι και να κλείνεσαι στο καβούκι σου αυτή την εβδομάδα. Πιθανόν να σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο το οποίο αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να προσεγγίσεις. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να αρχίσεις μια νέα σχέση, αλλά να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Ίσως να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, προβληματίζοντάς σε αν θα πρέπει να δώσεις μια νέα ευκαιρία ή να αφήσεις τα πράγματα όπως έχουν.

Υδροχόος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση: Η εβδομάδα ενέχει δυσκολίες και προβλήματα που θα δοκιμάσουν το δεσμό σου και θα πυροδοτήσουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να μην ριψοκινδυνεύσεις το δεσμό σου για ανούσιο λόγο, γιατί τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια άσχημη τροπή χωρίς να υπάρχει γυρισμός. Μην αφήσεις να σε καταβάλλουν οι αναποδιές και προσπάθησε να μην βγάλεις τον κακό σου χαρακτήρα, αντί αυτού δείξε ψυχραιμία, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να έρθεις σε ρήξη ακόμη και σε χωρισμό με το άλλο σου μισό.
Χωρίς σχέση: Συνειδητοποιείς πως αυτό που στέκεται εμπόδιο στην ερωτική σου ευτυχία είναι η ανασφάλεια και ο φόβος σου να προχωρήσεις μπροστά. Ίσως χώρισες πρόσφατα από μια μακροχρόνια δέσμευση και σου είναι δύσκολο να τον βγάλεις από το μυαλό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν δείχνει κανένα σημάδι ενδιαφέροντος και απελπίζεσαι. Μην αφήνεις τις κακές εμπειρίες να σε ρίξουν, πάρε τα πάνω σου και έχε πίστη στον εαυτό σου. Είναι ιδανικό διάστημα για να κάνεις μια επαναξιολόγηση της αισθηματικής σου ζωής και να κλείσεις μέσα σου κάποια κεφάλαια.

Ιχθύς
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση: Το κλίμα στα αισθηματικά σου θα είναι τρυφερό, ζεστό και θετικό! Η επικοινωνία ευνοείται και μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο, να μιλήσεις για τα συναισθήματα σου και να διορθώσεις λάθη. Συζητήσεις που αφορούν μια συγκατοίκηση ή αλλαγή στον χώρο οικείας σου θα φέρει ανανέωση στο δεσμό σου και θα αναπτερώσει την διάθεση σου! Θα περνάς περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου στο σπίτι, μακριά από την ταραχώδη κοινωνική ζωή σας, κάνοντας πιο ρομαντικά πράγματα.
Χωρίς σχέση: Για να αφεθείς στο παιχνίδι του έρωτα, θα θελήσεις πρώτα να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και να βεβαιωθείς πως το άλλο πρόσωπο είναι αξιόπιστο και σταθερό. Σε φλερτ και ρομαντικές συνευρέσεις θα θελήσεις να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος και να διαχειριστείς τις εξελίξεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Άσχετα αν είσαι επιφυλακτική απέναντι σε νέα πρόσωπα, μια ρομαντική προσέγγιση από κάποιο άτομο, θα μαλακώσει την καρδιά σου και θα ζωντανέψει την ελπίδα σου! Δε θα βιαστείς να μπεις σε μια σχέση, αλλά θα κινηθείς με αργά και σταθερά βήματα!

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή