Menu

Ερωτικές Εβδομαδιαίες από 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου!

Ερωτικές Εβδομαδιαίες από 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου!
jumbo-banner

Κριός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Βέρα
Σε σχέση: Δέχεσαι καταστάσεις και γεγονότα μέσα στην εβδομάδα που σε οδηγούν σε βαθύτερη δέσμευση με το άλλο σου μισό. Ίσως γίνουν συζητήσεις για συγκατοίκηση, αρραβώνα ή γάμο, αν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, και θα πάρεις πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Οι ταλαιπωρίες και τα προβλήματα που πέρασες, φτάνουν στο τέλος τους, κι από δω και πέρα λειτουργείς σε καλύτερες ισορροπίες. Βήματα από την πλευρά του θα στοχεύουν σε μια πιο ισότιμη, ειλικρινή και αρμονική σχέση μαζί σου.
Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα χει πολλές προοπτικές να οδηγηθεί σε μια σταθερή και βαθιά σχέση. Παράλληλα, αν έχεις μια ελεύθερη κατάσταση στα ερωτικά σου, δεν αποκλείεται να μιλήσεις για σχέση και να δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Η Βέρα φέρνει ευχάριστα γεγονότα στον έρωτα, νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και μέσα στην εβδομάδα πατάς σε σταθερό έδαφος, βλέπεις προς τα πού πηγαίνεις.

Ταύρος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση: Αναζωπύρωση του πάθους και βελτίωση της επικοινωνίας με το σύντροφο προλέγει η κάρτα της Άγκυρας αυτή την εβδομάδα. Αν ξεκίνησες πρόσφατα μια σχέση, βλέπεις τα πρώτα θετικά σημάδια και αισθάνεσαι πως ο νέος σου σύντροφος σου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ αν ήδη βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια δέσμευση, που πέρασε πολλές τρικυμίες, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να περάσεις τρυφερές στιγμές με το άλλο σου μισό, να αποκαταστήσεις την σταθερότητα και να νιώσεις γαλήνη ψυχής στην αγκαλιά του.
Χωρίς σχέση: Το τοπίο στα ερωτικά σου ξεκαθαρίζει, πλέον μπορείς να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά. Αν έχεις κάνει κάποια γνωριμία πρόσφατα, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα εξελίσσονται πολύ θετικά για σένα , καθώς το άλλο πρόσωπο σου ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του και διεκδικεί μια πιο ουσιώδη και σταθερή δέσμευση μαζί σου. Από την άλλη, αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, τόλμησε να του δείξεις τι αισθάνεσαι και κάνε βήματα που θα σε φέρουν κοντά του, δε θα χάσεις!

Δίδυμος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση: Ανατροπές και αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν τριγμούς στη σχέση σου να περιμένεις αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να μάθεις μυστικά που αφορούν το ταίρι σου ή να έρθουν στην επιφάνεια δικά σου, που θα βάλουν κλονίσουν την εμπιστοσύνη και θα βάλουν τη σχέση σε κίνδυνο. Για να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις, απέφυγε δικαιολογίες και ψέματα, αν οι αποκαλύψεις αφορούν εσένα και πες την αλήθεια στο άλλο σου μισό. Αν αφορούν εκείνον, εξέτασε με προσοχή αυτά που θα μάθεις, πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.
Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σου, πρώην συμφοιτητές ή συμμαθητές, και να ξεκινήσεις ένα φλερτ μέσα από τον κύκλο αυτό. Παράλληλα, αν συμμετέχεις σε εκπαιδευτικά σεμινάρια ή σε συλλογικές δραστηριότητες, θα ευνοηθείς σε νέες επαφές και γνωριμίες που μπορούν να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες μελλοντικά. Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο πρόσωπο, θα μάθεις σημαντικές πληροφορίες που τον αφορούν και θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη ζωή του.

Καρκίνος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άνδρας
Σε σχέση: Θα ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφο σου και θα κάνεις βήματα ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά. Σε πρώτη προτεραιότητα θα είναι ασχολίες του και θέματά του, που θα χρειαστεί να τον υποστηρίξεις και να τον βοηθήσεις με κάποιο τρόπο. Παράλληλα, αν εσύ αντιμετωπίσεις δυσκολίες με την οικογένεια ή την εργασία, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και στα εύκολα και στα δύσκολα, σε στηρίζει και προσπαθεί να σε βοηθήσει με κάθε τρόπο.
Χωρίς σχέση: Η κάρτα του Άνδρα φανερώνει ένα σημαντικό άνδρα στη ζωή σου, που είτε υπάρχει ήδη, και πρόκειται αυτή την εβδομάδα να έχεις σημαντικές εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον σου, ή αν είσαι εντελώς μόνη σου, αφορά ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, που θα παίξει κυριαρχικό ρόλο. Άφησε το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε διεκδικήσει και να πάρει πρωτοβουλίες, δείξτε το ενδιαφέρον σου αλλά μην κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Η εβδομάδα αυτή θα συντελέσει θετικά στη σύναψη μιας πολύ παθιασμένης σχέσης που θα σε στιγματίσει.

Λέων
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ψάρια
Σε σχέση: Ξεκινάς την εβδομάδα με ανανεωμένη και ευχάριστη διάθεση που έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Θα είσαι σε θέση να αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο στον αγαπημένο σου και να περάσετε όμορφες και ξεκούραστες στιγμές μαζί. Μπορεί να πάτε κάποια εκδρομή σε θαλασσινό μέρος, ή, απλώς να βγαίνετε έξω και να διασκεδάζετε περισσότερο. Τα γεγονότα συντελούν θετικά στο έρθετε πιο κοντά και να βρείτε πάλι τις ισορροπίες σας, αν το προηγούμενο διάστημα τις χάσατε. Προς το τέλος της εβδομάδας η συναισθηματική ανανέωση είναι πλέον γεγονός!
Χωρίς σχέση: Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει να περνάς ευχάριστο χρόνο παρέα με φιλικά πρόσωπα, να κάνεις συναρπαστικές εξόδους, να φλερτάρεις και να γνωρίζεις νέο κόσμο. Σε νυχτερινές εξόδους θα υπάρξουν ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και να ζήσεις τις χαρές του έρωτα για όσο αυτές διαρκέσουν, καθώς οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Θα σου παρέχουν όμως διασκέδαση, πάθος και θα αποτελέσουν μια τονωτική ένεση για την αυτοπεποίθησή σου!

Παρθένος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση: Τα Σπαθιά προμηνύουν ευχάριστα γεγονότα που θα σε χαροποιήσουν και θα σε οδηγήσουν σε μια πιο αισιόδοξη αντιμετώπιση των αισθηματικών σου ζητημάτων. Θα φέρεις ανανέωση στον σεξουαλικό τομέα και θα απολαύσεις τον έρωτα όπως τον θες εσύ, δίχως έγνοιες και προβληματισμούς. Η επικοινωνία βελτιώνεται, η εμπιστοσύνη ισχυροποιείται και μαζί κάνετε πράγματα που προσφέρουν ενθουσιασμό! Είναι ιδανική περίοδος για να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο σεξ και να αναζωπυρώσεις το στοιχείο της περιπέτειας στο δεσμό σου.
Χωρίς σχέση: Γρήγορες και θετικές εξελίξεις θα έχεις στον ερωτικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα. Η αισιόδοξη και ευχάριστη διάθεση σου είναι τα όπλα σου για να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις νέα άτομα και να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση. Βέβαια ότι αρχίζει αυτή την περίοδο ίσως χαρακτηριστεί από κάποια επιπολαιότητα και ελαφρότητα, για αυτό φρόντισε να σαι πιο προσεκτική στις επιλογές σου, αν αυτό που επιθυμείς είναι να συνάψεις μια σοβαρή δέσμευση.

Ζυγός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φεγγάρι
Σε σχέση: Έντονες συγκινήσεις, τόνωση του πάθους και γλυκόλογα θα γεμίσουν την εβδομάδα σου και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ερωτευμένη από ποτέ. Κάνεις προσπάθειες να δεθείς περισσότερο συναισθηματικά με το άλλο σου μισό, να ανακαλύψεις τα βαθύτερα κίνητρα του και να εισέλθεις σε κρυμμένα κομμάτια του ψυχισμού του. Ο σύντροφός σου κάνει βήματα που επιβεβαιώνουν τα αισθήματα του για σένα και διώχνει τις αμφιβολίες σου μακριά, εξωτερικεύοντας με μεγαλύτερη άνεση όσα σκέφτεται και νιώθεις. Ευνοούνται οι ρομαντικές εξορμήσεις!
Χωρίς σχέση: Αυξάνεται η επιθυμία σου για ρομαντικές περιπέτειες και δεν αποκλείεται τώρα να είναι η στιγμή που θα γνωρίσεις ένα πολύ τρυφερό και συναισθηματικό σύντροφο, που μαζί του θα περάσεις ειδυλλιακές καταστάσεις και θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά σαν τρελή! Αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιος, θα βρεθείς να καίγεσαι αμφιβολίες και ανασφάλειες, που στο τέλος της εβδομάδας όμως θα κάνουν φτερά, αφού θα σε προσεγγίσει και θα σου δείξει ότι κι εκείνος αισθάνεσαι όπως εσύ.

Σκορπιός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση: Θα θελήσεις να διαβεβαιωθείς για την πίστη και την ειλικρίνεια του συντρόφου σου, προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου. Η επικοινωνία θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις μέσα από ήρεμο διάλογο να πάρεις απαντήσεις σε θέματα που σε καίνε, να δώσεις εξηγήσεις, να προβείς σε διορθώσεις ή να ξεκαθαρίσεις μια ασάφεια που σε γεμίζει αμφιβολίες. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σου δώσει πληροφορίες που δεν ξέρεις για την προσωπική σου ζωή και θα αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.
Χωρίς σχέση: Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε παθιασμένο έρωτα αυτή την εβδομάδα. Ίσως κάποιο άτομο δε σε βλέπει φιλικά και στο ξεκαθαρίσει, ή εσύ αρχίζεις και βλέπεις με διαφορετικό μάτι έναν φίλο σου. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές αλλά πριν προχωρήσεις σε κάτι παραπάνω, βεβαιώσου πως είναι αυτό που πραγματικά θες και δεν πρόκειται για παρόρμηση της στιγμής. Τέλος, μέσα από μια παρέα φίλων, ίσως γνωρίσεις κάποιον που θα σου κάνει το κλικ! Η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί και θα αποκτήσει πιο σταθερές βάσεις.

Τοξότης
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση: Σημαντικές συζητήσεις, διευθετήσεις και ξεκαθαρίσματα θα συμβούν αυτή την εβδομάδα. Κάνεις ξεκαθαρίσματα, εκφράζεις ανοικτά όσα νιώθεις για το άλλο σου μισό και περιμένεις να κάνει και εκείνος το ίδιο. Αν νιώθεις πως δεν σου ανοίγεται όπως θα ήθελες, μην τον πιέσεις και απέφυγε την γκρίνια. Δώσε του τον χρόνο και το χώρο να το κάνει όταν θα αισθανθεί έτοιμος. Τέλος, απέφυγε να προδιαθέτεις αρνητικά τα γεγονότα και μην μολύνεις το μυαλό σου με αρνητικά σενάρια. Απλά άσε τα πράγματα να κυλήσουν και δε θα βγεις χαμένη!
Χωρίς σχέση : Πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρεις θα έχεις, να κάνεις νέες επαφές, να βγεις ραντεβού και να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το λέγειν σου ενισχύεται και μπορείς με έμμεσο τρόπο να πλησιάσεις το άτομο που έχει κλέψει το ενδιαφέρον σου και να τον φέρεις εκεί που θες εσύ. Από την άλλη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο μορφωμένο, σοβαρό και πολύ επικοινωνιακό. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην μπερδέψεις τα πράγματα στον ερωτικό τομέα και να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις.

Αιγόκερως
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση: Αναγέννηση και ανανέωση θα υπάρξει στο δεσμό σου αυτή την εβδομάδα. Αν επιθυμείς να αποκτήσεις παιδί, είναι μια καλή περίοδος για να το προσπαθήσετε ή μπορεί να ανακαλύψεις ότι είσαι ήδη έγκυος, κι αυτό να σημάνει μια νέα περίοδο για σένα και τον σύντροφό σου. Από την άλλη, το ταίρι σου θα προσπαθήσει μέσα από πράξεις που φανερώνουν ενδιαφέρον και εκτίμηση να βγάλει τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα σου, να διώξει τις ανασφάλειες σου και να σε κάνει ευτυχισμένη. Πολύ θετική εβδομάδα για τα αισθηματικά σου θέματα.
Χωρίς σχέση: Ευχάριστα γεγονότα ανανεώνουν την ερωτική σου ζωή. Η κάρτα του Παιδιού προμηνύει ένα νέο λαμπρό ξεκίνημα στα ερωτικά σου, που θα αναζωπυρώσει την ελπίδα σου και θα σου χαρίσει υπέρμετρη χαρά, αρκεί να μην συμπεριφερθείς ανώριμα ή ανυπόμονα. Αν βγαίνεις με κάποιον πρόσφατα, αλλά η σχέση σας είναι μετέωρη, αυτή την εβδομάδα θα πάρεις μεγάλη χαρά και θα κάνεις μαζί του ένα νέο ξεκίνημα, σε πιο σταθερές βάσεις.

Υδροχόος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που ταλαιπώρησαν το δεσμό σου και ψύχραναν το ταίρι σου απέναντι σου. Θα έρθετε πιο κοντά, θα συνεννοείστε καλύτερα και θα βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε όσα έχει πει και να φέρετε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν πλήρως σε όλα τα επίπεδα. Ο σεξουαλικός τομέας δε θα μείνει ανέπαφος από την επιρροή της εβδομάδας, αφού θα βρεθείς να παθιάζεσαι εκ νέου μαζί του και να απολαμβάνετε αμοιβαία ικανοποίηση.
Χωρίς σχέση: Φλερτ που σε ενθουσιάζουν, νέοι θαυμαστές στο προσκήνιο και ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά στον ερωτικό τομέα σου δίνει αυτή η εβδομάδα. Πολύ πιθανό να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα που θα σε συναρπάσει με κάποιον που θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα και θα υπάρχει τρομερή επικοινωνία. Αισθάνεσαι πως έχεις βρει αυτό που τόσο καιρό έψαχνες και με αισιόδοξη διάθεση αφήνεσαι ολοκληρωτικά στη μαγεία του έρωτα.

Ιχθύς
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βουνό
Σε σχέση: Οι αυξανόμενες υποχρεώσεις και τα θέματα που έχεις να διευθετήσεις, δεν σου δίνουν χρόνο για να χαρείς ανεμπόδιστα και χωρίς άγχος τον έρωτα με το άλλο σου μισό. Στρεσαρισμένη και εκνευρισμένη, θα νιώσεις ψυχική κόπωση από τα βάρη που έχεις επωμιστεί και πως το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει ή τα περιμένει όλα από εσένα και δεν κάνει κάτι για να σε βοηθήσει. Αν μοιράζεσαι κοινή καθημερινότητα και υποχρεώσεις με το άλλο σου μισό, ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην αναλαμβάνεις τα πάντα εσύ.
Χωρίς σχέση: Δε θα είσαι και στην καλύτερη διάθεση για να φλερτάρεις ή να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου θέματα, πόσο μάλλον να αφήσεις ένα νέο πρόσωπο να μπει στη ζωή σου. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα προκειμένου να κάνεις χώρο για τον έρωτα στη ζωή σου. Παράλληλα, ίσως σε ενδιαφέρει κάποιος αλλά κουράζεσαι ψυχικά από την στασιμότητα που επικρατεί. Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνεις εσύ κάποιες κινήσεις.

astropedia.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή