Menu

Επιστροφή Κρόνου στο Σκορπιό στις 15 Ιουνίου 2015. Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Επιστροφή Κρόνου στο Σκορπιό στις 15 Ιουνίου 2015. Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;
jumbo-banner

Στις 15 Ιουνίου και ώρα 03:36, ο Κρόνος επιστρέφει για λίγο στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου για να ολοκληρώσει το έργο του.

Αυτό το έργο έχει σχέση με τα οικονομικά (και κυρίως με τα δάνεια), αλλά και με το σεξ. Έτσι, το συγκεκριμένο διάστημα είναι πολύ πιθανό να επιτευχθούν οικονομικές συμφωνίες, να διευθετηθούν ή να αποπληρωθούν δάνεια ή άλλες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και να πραγματοποιηθεί ένα ξεκαθάρισμα σε ερωτικές σχέσεις.

Ο Σκορπιός συμβολίζει το θάνατο και την αναγέννηση, γεγονός που μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος μιας κατάστασης και την αρχή μιας νέας εποχής. Το γεγονός μάλιστα ότι στις αρχές Αυγούστου ο Κρόνος θα σχηματίσει ταυτόχρονα τετράγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Άρη, δείχνει μια θετική έκβαση όλων αυτών των ζητημάτων. Στον ερωτικό τομέα, θα υπάρξουν αρκετά πισωγυρίσματα και επιστροφές ειδικά μέχρι τις 2 Αυγούστου που ο Κρόνος θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Οι σχέσεις μάλιστα που θα αναζωπυρωθούν, θα αποκτήσουν πιο γερές και σταθερές βάσεις. Όσο για τους έρωτες που θα γεννηθούν αυτό το διάστημα, θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να δυναμώσουν και να σταθεροποιηθούν.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Κρόνο στον Σκορπιό
Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό, είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς των τελευταίων ημερών (18-19/1, 19-20/3, 21-22/7 και 21-22/9).


ΚΡΙΟΣ
O Κρόνος θα επιστρέψει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, γεγονός που θα σε αναγκάσει να δεις με περισσότερη ωριμότητα τις οικονομικές υποχρεώσεις σου, τις εκκρεμότητές σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή, ώστε να προχωρήσεις σε απαραίτητες διευθετήσεις. Ζητήματα που κατά κάποιο τρόπο «διαιωνίζονται» αλλά δεν έχουν κλείσει οριστικά πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν μια και καλή ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Ακόμα και μια διατροφή για παράδειγμα, θα αποτελέσει μια πάγια υποχρέωση που θα μειώσει κατά κάποιο τρόπο τα εισοδήματά σου. Στον ερωτικό τομέα, οι αξίες σου θα γίνουν πιο "παραδοσιακές" με αποτέλεσμα να αποκαταστήσεις μακροχρόνιους δεσμούς ή ακόμα και να επιστρέψεις σε μια σχέση που πιστεύεις ότι αξίζει. Τέλος, δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου, ίσως αποφασίσεις να κλείσεις οριστικά ένα επαγγελματικό κεφάλαιο και να ξεκινήσεις ένα καινούριο.

ΤΑΥΡΟΣ
Στις 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει στον τομέα των σχέσεών σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα δύσκολο διάστημα, κατά το οποίο οι σχέσεις σου θα μπουν στο μεγεθυντικό φακό και εκ των πραγμάτων κάποιες θα διαλυθούν, ενώ κάποιες άλλες θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το ξεκαθάρισμα θα παίξει η μέχρι τώρα πορεία τους, που θα σου «δείξει» κατά πόσον αξίζουν να παραμείνουν στη ζωή σου ή όχι. Αν είσαι single, ο Κρόνος μπορεί να σου φέρει έστω και σε αυτό το τελευταίο του πέρασμα, μια δυνατή σχέση η οποία μπορεί να χρειαστεί το χρόνο της, σίγουρα όμως θα έχει σοβαρές προδιαγραφές. Η αποκατάσταση μιας παλιάς, δυνατής σχέσης αποτελεί άλλη μια πιθανότητα, καθώς με την επιρροή του Κρόνου, θα δεις πιο ώριμα τα θετικά στοιχεία της. Τέλος, δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, δεν αποκλείεται μια σχέση να σε οδηγήσει σε μια νέα ζωή στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να αλλάξεις τη ρουτίνα σου, καθώς η δουλειά σου και οι καθημερινές υποχρεώσεις σου θα γίνουν πιο απαιτητικές. Παράλληλα όμως, θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς και να κατακτήσεις στόχους, χάρη στην επαγγελματική ευσυνειδησία σου. Η διέλευση του Κρόνου από τον συγκεκριμένο τομέα σου χορηγεί απίστευτες ικανότητες, αλλά και την πειθαρχία που είναι απαραίτητη προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να ασχοληθείς με την υγεία σου, να εφαρμόσεις καλύτερες συνήθειες στη διατροφή σου ή και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα τονώσει τον οργανισμό σου. Σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο, καλό θα είναι να έχεις ένα μέτρο, ώστε να μην ξεπεράσεις τα όριά σου και εξαντληθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επιστροφή του Κρόνου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, αναμένεται ιδιαίτερα επωφελής για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα, να επισημοποιήσεις σοβαρές σχέσεις, αλλά και να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Αν μάλιστα ανήκεις στην κατηγορία των δημιουργικών Καρκίνων, κάποιες ιδέες σου μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα κερδοφόρες. Το τελευταίο πέρασμα του Κρόνου από τον Σκορπιό, αποτελεί επίσης το καλύτερο διάστημα για να αφιερώσεις πιο ποιοτικό χρόνο στα παιδιά σου ή ακόμα και να αποκτήσεις τον πρώτο σου απόγονο, έστω και με κάποιες δυσκολίες. Αν ανήκεις στις singles, ο Κρόνος θα σου φέρει έναν νέο έρωτα που μπορεί να μην μοιάζει με αυτόν που ονειρεύεσαι, θα σου εξασφαλίσει όμως την σταθερότητα και την ασφάλεια που ζητάς. Τέλος, δεν αποκλείεται και η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης.

ΛΕΩΝ
Ο Κρόνος επανέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου για να σου υπενθυμίσει ακόμα μια φορά τις υποχρεώσεις σου ή και τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί. Πραγματικά, πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα κατά το οποίο οι καταστάσεις θα σε υποχρεώσουν να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια και το χρόνο σου στο οικιακό σου περιβάλλον, γεγονός που θα σε φρενάρει από άλλες δραστηριότητές σου. Ωστόσο, ήδη πρέπει να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτά τα γεγονότα, τα οποία απλά δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Υπάρχει επίσης και η πιθανότητα να αποφασίσεις αυτό το διάστημα να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια και να αφοσιωθείς στην εξεύρεση του κατάλληλου χώρου ή και στις μελλοντικές υποχρεώσεις σου, που μπορεί αυτή τη στιγμή για κάποιο λόγο να σε "φοβίζουν". Τέλος, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου ή την υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα θεωρείται αρκετά θετικό για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να αναβιώσεις σχέσεις και επαφές με άτομα, με τα οποία για κάποιο λόγο έχεις απομακρυνθεί, αλλά και να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να ταξιδέψεις. Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει επίσης μια πιο ευχάριστη τροπή, αφού είτε θα αποκαταστήσεις διαφωνίες με τον σύντροφό σου, είτε θα γνωρίσεις άτομα με τα οποία θα επικοινωνείς ουσιαστικά. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Κρόνος κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου μπορεί να πυροδοτήσει την αναβίωση ενός παλιού έρωτα (ειδικά μέχρι τις 2/8) ή και να σε οδηγήσει στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, καθώς η αυξημένη δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια ανώτερη θέση.

ΖΥΓΟΣ
Στις 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει για τελευταία φορά στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται κατάλληλο για να ασχοληθείς πιο υπεύθυνα με τα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μείωση στις αποδοχές σου ή απλά αυξημένα έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Έτσι, θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και να περικόψεις κάποιες περιττές ή δαπανηρές πολυτέλειες. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Κρόνος θεωρείται ο καλύτερος κριτής από τους πλανήτες, σημαίνει ότι αν μέχρι τώρα έχεις καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, ίσως ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Εκτός από την υλική ασφάλεια που θα προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συναισθηματική, γεγονός που θα σε ωθήσει να δεθείς περισσότερο με τους οικείους σου ή ακόμα και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επιστροφή του Κρόνου στο δικό σου ζώδιο από τις 15 Ιουνίου σε αναγκάζει να δεις τη ζωή σου πιο σοβαρά σε όλους τους τομείς. Έτσι, μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις τη μέχρι τώρα πορεία σου, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική, και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Επαγγελματικά, ίσως ζοριστείς λίγο περισσότερο, αφού θα πρέπει να αποδείξεις τώρα την αξία σου ή να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα, το οποίο θα σε δυσκολέψει αρκετά μέχρι να εξοικειωθείς. Έντονα θα σε απασχολήσει και η εξέλιξη των σχέσεών σου, αφού αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις το επόμενο βήμα, γεγονός που μπορεί να μην συμμερίζεται για την ώρα ο σύντροφός σου. Αν πάλι είσαι single, υπάρχει στο πρόγραμμα μια αξιόλογη γνωριμία, ωστόσο ο περιορισμένος χρόνος και των δυο σας, θα καθυστερήσει κάπως την εξέλιξή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ
H επιστροφή του Κρόνου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, από τις 15 Ιουνίου μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, ίσως σε ανακουφίσει για λίγο από τις σκέψεις και τα βάρη που σου προκαλούσε όσο ήταν στο ζώδιό σου, καθώς θα σου δώσει αφενός την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις θέματα που σε απασχολούν και αφετέρου το χρόνο να σχεδιάσεις πιο προσεκτικά και υπεύθυνα τα επόμενα βήματά σου. Το διάστημα αυτό ίσως είναι κάπως υποτονικό για σένα, χωρίς να αποκλείεται να θελήσεις να εγκαταλείψεις εντελώς την ενεργό δράση αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς πιο δυναμικά για το φθινόπωρο. Όλη αυτή η κατάσταση θα δημιουργήσει μια μείωση στα εισοδήματά σου, η οποία θα σε προβληματίσει από τη μία, από την άλλη όμως θα σε ωθήσει να σκεφτείς το πώς θα εξασφαλίσεις ένα πιο επικερδές μέλλον. Έμπιστα άτομα που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σου, μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτή σου την αναζήτηση προσφέροντάς σου χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κυβερνήτης σου Κρόνος επιστρέφει στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 15 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα θετικό διάστημα για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου, αλλά και να προσεγγίσεις τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σου. Νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες, ενώ δεν αποκλείεται να υλοποιήσεις φιλοδοξίες που είχες από καιρό. Σημαντικές αλλαγές θα σημειωθούν και στο φιλικό περιβάλλον σου, όπου δεν αποκλείονται και επιστροφές παλιών φίλων. Η νέα θέση του Κρόνου θα συμβάλει επίσης στην αύξηση των εσόδων σου, που μπορεί να προκύψει ακόμα και μέσα από περιστασιακές κερδοφόρες δραστηριότητες. Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου ευνοούνται επίσης, χωρίς να αποκλείεται και μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Κρόνος, επιστρέφει στον τομέα της καριέρας σου στις 15 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα, καθώς θα υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις και υποχρεώσεις που θα απορροφήσουν όλο το χρόνο σου. Δεδομένου ότι πρόκειται για την τελευταία διέλευση του Κρόνου από τον συγκεκριμένο τομέα, κρίνεται απαραίτητο να εντείνεις τις προσπάθειές σου, τουλάχιστον αν θέλεις να πετύχεις ένα μακροχρόνιο θετικό αποτέλεσμα. Το μεγάλο ατού της επιτυχίας σου ωστόσο είναι οι οργανωμένες και στοχευμένες ενέργειες που προέρχονται από συστηματική και αναλυτική μελέτη. Αυτό σημαίνει ότι οι βεβιασμένες και επιπόλαιες κινήσεις όχι μόνο δεν θα αποδώσουν, αλλά μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Η σύσφιξη των σχέσεών σου με τους ανωτέρους σου μπορεί επίσης να συμβάλει στην επιτυχία σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η επιστροφή του Κρόνου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, που πραγματοποιείται από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, αποτελεί ένα θετικό οιωνό για σένα. Έτσι, το συγκεκριμένο διάστημα είναι ιδανικό για να κατοχυρώσεις τις επιτυχίες σου αλλά και να αποδεχτείς τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις αυτή την περίοδο, καθώς και κάποιες σημαντικές γνωριμίες που θα κάνεις θα παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σου και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν το εισιτήριό σου για την κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης. Το εξωτερικό επίσης ή άτομα που προέρχονται από αυτό, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Επιπλέον, δεν αποκλείεται η επισημοποίηση μιας σχέσης, να είναι αυτή που θα σου ανοίξει νέες πόρτες και προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

tlife.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή