Εμείς ξέρουμε: 3 μύθοι & 1 αλήθεια γιατί είσαι ακόμη single!

Νοέμβριος 02, 2014
jumbo-banner
Ναι, υπάρχει απάντηση στην απορία σου γιατί δεν έχεις σύντροφο

"Είσαι τόσο όμορφη. Πώς γίνεται να είσαι μόνη σου εσύ"; "Το ξέρω μαμά. Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι μερικές φορές". Η παρηγοριά που σου δίνει η μαμά σου ότι κάποιος καταλαβαίνει την απορία σου και σου συμπαραστέκεται είναι αξία ανεκτίμητη ακόμα και αν εκείνη δεν μπορεί να σου δώσει την απάντηση. Το queen.gr μπορεί και θα σου απαντήσει γιατί δεν έχεις σύντροφο με τα κοινά τρία ψέματα που συνήθως σου λένε οι άλλοι και με μία αλήθεια που σου λέμε εμείς.

Μύθος 1ος: Δεν υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω.  Είναι αλήθεια πως εκεί έξω υπάρχουν εκατομμύρια μοναχικές ψυχές.
Και είναι επίσης αλήθεια πως υπάρχουν εκεί έξω πολλά αγόρια που θέλουν από σένα τίποτα παραπάνω από ένα καλό σεξ, ίσως πολλά δώρα, τις γνωριμίες σου ή να περάσουν την ώρα τους και οι οποίοι δίνουν στους άντρες κακό όνομα. Αλλά πρέπει να καταλάβεις πως όσοι κακοί άντρες υπάρχουν άλλοι τόσοι καλοί υπάρχουν. Αυτό έχει να κάνει με σένα. Ποιο είναι το στιλ που σου αρέσει και με ποιους κάνεις παρέα. Γιατί αν πέφτεις συνεχώς σε κακά παιδιά είναι γιατι εσένα σου αρέσει αυτό το στιλ. Μάλλον πρέπει να επαναξιολογήσεις τα πρότυπα σου.

Μύθος 2ος: Είσαι επιλεκτική. Δεν πιστεύουμε πως κάποιος επιλέγει τον άνθρωπο που θα ερωτευτεί. Γιατί μπορεί να λες ότι θες τον ψηλό, γοητευτικό τύπο που οδηγεί Porsche, αλλά τελικά μπορεί να ερωτευτείς τον όχι και τόσο ψηλό, πλούσιο σερβιτόρο στο εστιατόριο που πήγες. Δεν το ελέγχεις, δεν είναι στο χέρι σου και απλά συμβαίνει. Άρα καταλήγουμε πως δεν είσαι επιλεκτική, απλά αυτοί που γνώρισες το τελευταίο διάστημα δεν σου έκαναν κλικ.

Μύθος 3ος: Δεν ασχολείσαι με την προσωπική σου ζωή. Αυτό είναι το τέλειο ψέμα για να νιώσεις καλά. Ο έρωτας είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορείς να βγάλεις από τις λίστες σου. Όταν στο παρελθόν σου άρεσε κάποιος και ασχολήθηκε μαζί σου του είπες "συγνώμη, αλλά δεν έχω προτεραιότητα τα προσωπικά μου"; Ποτέ.
Ας περάσουμε στον πραγματικό λόγο, λοιπόν, που είσαι ελεύθερη...

Μία καλή χημεία είναι σπάνια. Και αν το έχεις ζήσει στο παρελθόν τότε δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Αν ήρθε νωρίς στη ζωή σου κάποιος που σου προσέφερε αγάπη και ανταποκρίνονταν στα κριτήρια σου για τον τέλειο άντρα τότε ο πήχης για την ερωτική σου ζωή μπήκε τόσο ψηλά που προτιμάς να μείνεις χωρίς σύντροφο από το να είσαι με κάποιον που δεν στα δίνει όλα. Ο έρωτας έρχεται μόνος του όποτε θέλει και συμβαίνει όταν είναι να συμβεί.


ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot