Δύο γυναίκες παίζουν ξύλο για μια ομπρέλα και καταλήγουν σε… μαχαιριές (Βίντεο)

Αύγουστος 24, 2015
jumbo-banner

Όταν ξεκινάς τσακωμό με έναν άγνωστο τότε οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι αυτός που έχεις απέναντι σου, δεν ξέρεις που είναι τα όρια του και πολύ περισσότερο δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει προηγηθεί.

Αν πας να τσακωθείς με έναν χαρούμενο άνθρωπο τότε η φάση θα μείνει στα λόγια στη χειρότερη. Αν πας να τσακωθείς με έναν που είναι ήδη φουρτουνιασμένος τότε να είσαι αυτός που θα υποχωρήσει.

Ειδάλλως μπορεί να έχεις την κατάληξη που είχαν οι δύο κοπέλες του βίντεο. Σίγουρα θα έχετε καταλάβει σε πολλά βίντεο ότι οι μαύροι είναι πιο ένθερμοι και πετάνε τη σκούφια τους για τσαμπουκάδες. Ιδίως αυτοί που ζουν στις ΗΠΑ και στα γκέτο τους.

Οι δύο κοπέλες λοιπόν είχαν μια εντελώς χαζή αφορμή για να έρθουν στα χέρια. Μια ομπρέλα και το ποια θα κάτσει από κάτω ήταν ο λόγος που ξεκίνησε μια σκηνή πάλης στη μέση του πεζοδρομίου. Κι εκεί που μαλλιοτραβιούνταν ήσυχα ήσυχα χωρίς να ενοχλούν κανένα, πετάχτηκε ένας τύπος που φορούσε χακί και πάτησε δύο μαχαιριές στη μία από τις δύο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot