Menu

Διάβασε τι θα δεις στο Μπρούσκο την επόμενη εβδομάδα!

Διάβασε τι θα δεις στο Μπρούσκο την επόμενη εβδομάδα!
jumbo-banner

Τι θα δούμε στο σίριαλ του ΑΝΤ1;

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου
Στο ξεκίνημα του Γ’ κύκλου, ο Αχιλλέας, η Μελίνα και ο Σήφης βρίσκονται και πάλι μαζί, παγιδευμένοι από τη μοίρα ή από κάποιον άλλο σε μια θανάσιμη παγίδα. Ο Σήφης προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα στη δική του προσωπική ζωή, μετά και τον θάνατο της Αγγελικής (μητέρα της Στεφανίας). Η κόρη του δεν τον αποχωρίζεται ούτε λεπτό, ενώ παράλληλα μια νέα σχέση δείχνει να ξεκινάει ανάμεσα στον Σήφη και την Όλγα.. Ο Ματθαίος και η Αναστασία είναι πλέον ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, ενώ ετοιμάζουν τη βάφτιση του παιδιού τους και το γάμο τους. Ένα πρόσωπο θα τους βάλει σε μεγάλες περιπέτειες και ίσως αποβεί και μοιραίο στη ζωή τους… Ο Νεκτάριος είναι δυστυχισμένος, από την αμετάκλητη απόφαση της Δήμητρας να πάρει τα 3 παιδιά τους και να μετακομίσει στην Ιταλία, μετά την αποκάλυψη της απιστίας του με την ΑντιγόνηΑπό την άλλη, ο Πάτροκλος με την Άννα θα μάθουν ότι σύντομα θα γίνουν γονείς. Η Δάφνη συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Μάρκο, μετά την απιστία του με την Λουκία. Τέλος, ο Μανωλιός θα προσπαθήσει να πιστέψει την Κωνσταντίνα ότι εκείνο το βράδυ στο ξενοδοχείο με τον Κίκη, δεν έγινε τίποτα… Η Αναστασία είναι πολύ ανήσυχη για την εξαφάνιση του Σήφη. Στην Κύπρο, η Ξένια έχει καταφέρει να διεισδύσει στο περιβάλλον της Μελίνας και του Αχιλλέα, προκαλώντας τον πανικό στον Νικηφόρο. Στο μεταξύ ο Διαμαντής κάνει κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρει ποιος χρηματοδοτεί τον Νικηφόρο. Η Στεφανία παίρνει το πάνω χέρι και περιθάλπει τον Μηνά που είναι άρρωστος, ενώ στην "παρέα" προστίθεται και η Βασιλική, χάρη στο "σατανικό" σχέδιο της μικρής.

Τρίτη 01 Δεκέμβρη
Ο γιος του Ματθαίου γίνεται η γέφυρα που η Αναστασία κι η γιαγιά Ανδριανή, θα αποφασίσει να λυγίσει… Ο εγωισμός κρατάει, τόσο τη Βασιλική όσο και τον Μηνά, να κάνουν το πρώτο βήμα επανασύνδεσης. Ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, φεύγουν για ένα ερωτικό διήμερο στη Πάφο. Ο Μανωλιός με την Αλεξάνδρα ως «δόλωμα» κάνει την Κωνσταντίνα να ζηλέψει, αλλά κι ενισχύει την απόφασή της να παντρευτεί τον Κίκη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Δάφνης να την αποτρέψει. Ο Μάρκος καθησυχάζει τον Παύλο που ανησυχεί απ’ την εξαφάνιση του γιου του, ενώ η Αναστασία, ανακαλύπτει στα Χανιά ένα στοιχείο που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Σήφης κινδυνεύει. Ο Νικηφόρος κι η Ξένια, ετοιμάζονται να δράσουν, όταν μαθαίνουν πως όλοι οι Ματθαίοι βρίσκονται εκτός Λευκωσίας. Η Λουκία φτάνει στη Κύπρο απροειδοποίητα, κάνοντας έκπληξη στον Νικηφόρο.. αγνοώντας την ύπαρξη της Ξένιας στο δωμάτιό του. Το ερωτικό «παιχνίδι» της Μελίνας και του Αχιλλέα.. παίρνει άσχημη τροπή…

Τετάρτη 02 Δεκέμβρη
Ο Αχιλλέας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στην Μελίνα.. όλα όμως ανατρέπονται από μία απρόβλεπτη ζήλια της Μελίνας και μία έκρηξη πάθους ακολουθεί.. Η Λουκία καταρρακώνεται όταν ο Νικηφόρος την διώχνει από την Κύπρο.. κι έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει.. Εκείνος πάλι, κάνει τα πάντα για να πείσει την Ξένια για το πόσο την αγαπάει.. και προχωρά το σχέδιο της Χρυσάνθης για να μπουν με μπουλντόζες στο κτήμα Δημοσθένους.. Όλοι ανησυχούν για τον Σήφη.. αφού ακόμα δεν τους έχει αποκαλύψει ούτε το που βρίσκεται, ούτε το λόγο του ταξιδιού του. Τα πράγματα όμως χειροτερεύουν, όταν η Όλγα λαμβάνει ένα παράξενο τηλεφώνημα που θα την αναστατώσει πολύ. Ο Μανωλιός φτάνει στα άκρα προκειμένου η Κωνσταντίνα να ζηλέψει από την παρουσία της Αλεξάνδρας.. Την ίδια ώρα η Δάφνη τον προειδοποιεί ότι η Κωνσταντίνα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με στο γάμο.. αλλά και ο Κίκης τον απειλεί να μείνει μακριά της και βγαίνουν πιστόλια..

Πέμπτη 03 Δεκέμβρη
Αχιλλέας και Μελίνα στο ριζόρτ εξακολουθούν να περνάνε «περίεργα».... Στο μεταξύ, στα Χανιά η ανησυχία για την εξαφάνιση του Σήφη κορυφώνεται, ενώ κάποιες ενδείξεις φανερώνουν ότι βρίσκεται στη Γερμανία.. Η μέρα του γάμου της Κωνσταντίνας με τον Κίκη έχει φτάσει και ο Μανωλιός που μέχρι τώρα δεν το είχε πιστέψει, αποφασίζει να δράσει δυναμικά και να μην επιτρέψει να γίνει αυτός ο γάμος. Ο Πάτροκλος βλέπει τον Νεκτάριο με την Αλεξάνδρα και του κάνει μια άνευ προηγουμένου επίθεση, με το πρόσχημα ότι πληγώνει τη Δήμητρα. Ο Μάρκος και η Δάφνη, αναρωτιούνται όλο και πιο έντονα για τη σχέση της Χρυσάνθης με τον Πάτροκλο και τον Νεκτάριο και ένα μεγάλο μυστικό αρχίζει να ξεδιπλώνεται...Ο Νικηφόρος, βρίσκει την ευκαιρία από την απουσία των Ματθαίων και βάζει μπουλντόζες να σκάψουν στο κτήμα Δημοσθένους, προκειμένου να ανακαλύψει αυτό που τόσο καιρό ψάχνει….

Παρασκευή 04 Δεκέμβρη
Η ώρα του γάμου της Κωνσταντίνας και του Κίκη πλησιάζει κι η προσοχή όλων έχει στραφεί στο Μανωλιό. Αχιλλέας και Μελίνα, το διασκεδάζουν.. ως τη στιγμή που διαπιστώνουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Παράλληλα, η Χρυσάνθη παλεύει με τους εφιάλτες της, ενώ δεν διστάζει να συγκρουστεί με τον Νικηφόρο, σίγουρη ότι έχει βάλει στο χέρι χρήματα που δεν του ανήκουν. Παρά την έντονη ανησυχία του Παύλου και της Αναστασίας απ’ την περίεργη εξαφάνιση του Σήφη, η Στεφανία, εξακολουθεί να κρατάει σφραγισμένο το στόμα της. Μια τραγική είδηση που θα έρθει από Κύπρο, θα αλλάξει για μια ακόμα φορά τη ζωή του Αχιλλέα και της Μελίνας.

zappit.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή