Δες τα Trends του 2016 στα Αξεσουάρ

Δεκέμβριος 29, 2015
jumbo-banner

Τα αξεσουάρ του 2016 διακατέχονται από έναν άκρατο ενθουσιασμό. Τα έχουν όλα, καλαισθησία, χρώμα, ποικιλία, ποιότητα.

Εδώ είναι σε μια μίνι προεπισκόπηση όλα όσα θα δούμε στα μαγαζιά και στους δρόμους το 2016 και με βάση τα προγνωστικά των γκουρού της μόδας αυτά θα είναι τα πιο mainstream αξεσουάρ της νέας χρονιάς. Πάρτε μια μικρή γεύση με όσα πρόκειται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας το επόμενο διάστημα.
acc2912

Παπούτσια
acc29121

Αυτή τη σεζόν όλα θα έχουν να κάνουν με flats. Η διάθεση τους χαλαρή και ευέλικτη. Παπούτσια basic, κλασικά τα οποία συνδυάζονται τέλεια με τα πάντα. Τα περισσότερα από τα βασικά αξεσουάρ είναι υποτιμημένα, και διαμερισμάτων συνδυάζονται τέλεια. Θα δούμε πολλά αθλητικά – sneakers και πάνινα – high και low fashion, όλα εξίσου βολικά και χρήσιμα. Με διάθεση ελαφρώς αγορίστικη προσαρμόζονται σε γυναικεία φορέματα, μοντέρνα ανδρόγυνα look και cropped τζιν παντελόνια.

Φουλάρια
acc29122

Φουλάρια, μαντήλια, κασκόλ μεταξωτά, skinny φορεμένα σαν γραβάτα ή παίζοντας το ρόλο ενός statement κολιέ, αποτελούν από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ του 2016. Το στυλ τους απορρέει την νοσταλγική αύρα των 70s.

Τσάντες
acc29123

Οι τσάντες επίσης με σαφείς αναφορές στη δεκαετία του ’70: χιαστί λουριά, σιλουέτες με καμπύλες και αποχρώσεις φυσικές, συμπληρώνουν ανδρόγυνα look, boho μπλούζες, maxi φορέματα, ρετρό μοτίβα, ένα ονειρικό συνονθύλευμα σε υφές και μήκη συνοψίζουν το στυλ του 2016.

Κοσμήματα
acc29124

Τα κοσμήματα της νέας χρονιάς εστιάζουν κατά κύριο λόγο στα σκουλαρίκια, κρίκοι μεγάλοι ή σκουλαρίκια πολυέλαιοι κουμπώνουν στους λοβούς των αυτιών μας. Έπειτα, εκείνα που ξεχωρίζουν είναι τα μικροσκοπικά σκουλαρίκια ένας ακόμα διασκεδαστικός τρόπος να πειραματιστείτε με την αισθητική του στυλ σας.

marrymarry.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot