Menu

Δείξε μου το στήθος σου, να σου πω τον χαρακτήρα σου!

Δείξε μου το στήθος σου, να σου πω τον χαρακτήρα σου!
jumbo-banner

Λες για αυτό να μας κοιτάζουν οι άντρες εκεί;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει ένας άντρας σε μια γυναίκα είναι το στήθος της. Όμως ήξερες πως το σχήμα του στήθους λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου;

Αυτό ανακάλυψαν οι επιστήμονες (που σίγουρα ήταν άντρες) καθώς μελέτησαν 12 σχήματα από στήθη για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την προσωπικότητα που έχει η κάθε γυναίκα. Τώρα αν ισχύουν τα αποτελέσματα; Οι άντρες μάλλον ξέρουν καλύτερα!
st1

Σχήμα 1
Αν έχεις τέτοιο στήθος τότε είσαι πολύ καλή με τον κόσμο. Σκέφτεσαι γρήγορα και έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Ξεκινάς συζητήσεις με τους γύρω σου, έχοντας ωστόσο πολύ διαφορετική γνώμη από την πλειοψηφία. Η ηρεμία είναι πολύ σημαντική για εσένα.

Σχήμα 2
Είσαι γεννημένη ηγέτης. Δεν ζητάς ποτέ βοήθεια από τους άλλους και είσαι πολύ επιτυχημένη. Η λογική είναι ο γνώμονας για να παίρνεις τις αποφάσεις σου. Έχεις πολύ αυτοσυγκέντρωση και είσαι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα.

Σχήμα 3
Μοντέρνα και ελεύθερο πνεύμα. Είσαι καινοτόμα και συχνά τα συνηθισμένα πράγματα σου φαίνονται απλά βαρετά. Διψάς διαρκώς για περιπέτεια. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, που κάνεις κάτι έχεις κάποιον άλλον σκοπό…

st2

Σχήμα 4
Καθαρό θηλυκό! Πάντα βλέπεις τα θετικά, αλλά ακόμη και αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, τα αντιμετωπίζεις με χαμόγελο. Πάντα δείχνεις αγάπη στους γύρω σου. Έξυπνη και ντροπαλή, αλλά με χιούμορ που αφοπλίζει!

Σχήμα 5
Θαρραλέα! Η προσωπικότητά σου είναι εντυπωσιακή. Ζεις τα πάντα με πάθος και αφήνεις πάντα μια δυνατή εντύπωση σε όποιον σε γνωρίζει. Παίρνεις αποφάσεις γρήγορα, αλλά εν θερμώ…

Σχήμα 6
Είσαι μια πολύ ευγενική προσωπικότητα. Βοηθάς τους πάντες, μπορείς να κρατήσεις το οποιοδήποτε μυστικό και έχεις αυτοπεποίθηση. Κρατάς ένα μυστήριο και είσαι μετρ στην διπλωματία. Όλοι απολαμβάνουν την παρέα σου!

st3

Σχήμα 7
Ξεχειλίζεις σοφία και πνευματικότητα. Προσπαθείς να βελτιώνεσαι διαρκώς. Σου αρέσει πολύ το διάβασμα και θέλεις διαρκώς να μαθαίνεις κάτι καινούργιο. Τα μικρά πράγματα στη ζωή είναι αυτά που σου δίνουν την σημασία που ζητάς.

Σχήμα 8
Είσαι απρόβλεπτη! Η διάθεση σου αλλάζει διαρκώς. Κλείνεσαι στον εαυτό σου την μια στιγμή και την άλλη είσαι έξω καρδιά! Θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Είσαι μια γοητευτική και μυστήρια προσωπικότητα!

Σχήμα 9
Ο άνθρωπος που χωράει… παντού! Μεταβάλλεσαι εύκολα, μπορείς να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες γενικά. Μοιάζεις ντροπαλή, αλλά δεν είσαι. Ζητούν διαρκώς τις συμβουλές σου και εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να τις δώσεις. Έχεις γεννηθεί για πολύ ιδιαίτερα πράγματα…

st4

Σχήμα 10
Η χαρά της ζωής! Δεν σταματάς να χαμογελάς, να φλερτάρεις και γενικά είσαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο. Η ψυχή της παρέας!

Σχήμα 11
Υπερκινητική! Έχεις μια αύρα που όταν μπαίνεις σε κάποιο δωμάτιο γεμίζει ενέργεια. Δεν μπορείς να σταθείς πουθενά και θέλεις να ασχολείσαι διαρκώς με νέα πράγματα. Δεν κάνεις πράγματα που δεν σε γεμίζουν και μισείς τα… πρακτικά πράγματα!

Σχήμα 12
Η πιο υπεύθυνη και αποτελεσματική! Ο κόσμος έχει μεγάλη πίστη σε εσένα και σου αναθέτει σοβαρά project, γιατί ξέρουν πως θα φέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

followme.gr

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή