Menu

Αυτά που πρέπει να ξέρεις αν κάνεις σχέση με αθλητή

Αυτά που πρέπει να ξέρεις αν κάνεις σχέση με αθλητή
jumbo-banner

Αν θέλετε η σχέση σας με έναν αθλητή να λειτουργήσει, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο τρόπος που σκέφτονται πρόκειται να είναι διαφορετικός, δεν είναι κακός, αλλά διαφορετικός και πέρα από ότι είχατε συνηθίσει.

Αυτό επηρεάζει τον τρόπο που περνούν χρόνο μαζί σας, τις διαθέσεις τους, τις διατροφικές επιλογές τους, την προσοχή που λαμβάνουν από άλλες γυναίκες και τις δραστηριότητες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σύμφωνα με τις έρευνες του agapimono.gr. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πως μπορείτε να προετοιμαστείτε προκειμένου να έχετε μια σχέση με διάρκεια με έναν αθλητή.

Είναι αφοσιωμένοι σε ότι κάνουν
Φυσικά και οι περισσότεροι αθλητές είναι ελκυστικοί. Δεδομένου ότι έχουν σμιλευμένους κοιλιακούς αλλά και μπράτσα για να σε σηκώνουν αγκαλιά. υπερέχουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους αφού είναι ανταγωνιστικοί. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί φροντίζει να σου δείχνει συνεχώς το πάθος του αλλά και το πόσο αφοσιωμένος είναι σε σένα.

Διατροφικές συνήθειες
Ένας αθλητής έχει συνήθως μια αυστηρή και συνεχόμενη δίαιτα. Θα προσπαθήσει να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις το ίδιο περιορίζοντας σου τις θερμίδες, αρχικά παραμένοντας μακριά από τη ζάχαρη και το αλκοόλ. Μπορεί όλο αυτό να μη σου αρέσει αλλά σκέψου ότι θα σε βοηθήσει να μάθεις το σώμα σου και να λειτουργήσει ιδανικά. Αν προσπαθήσει να σου αλλάξει συνήθειες στη διατροφή σου απλώς πες του να είναι υπομονετικός γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Μην αισθάνεσαι ανασφαλής για το σώμα σου
Αν το σώμα του είναι το «εργαλείο» και ο τρόπος για να βγάζει λεφτά, προφανώς και θα πρέπει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση. Αν εσύ τώρα εργάζεσαι σε ένα γραφείο και δεν έχεις χρόνο για προπόνηση ή γυμναστήριο από 3 εως 6 ώρες την ημέρα όπως εκείνος μη στεναχωριέσαι. Το σώμα σου δεν είναι τόσο σημαντικό για εκείνον γιατί θα συνεχίσει να σε θέλει επειδή είσαι εσύ. Μην επιμένεις με εξαντλητικές δίαιτες ή ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, σκοπός είναι να είσαι υγιής. Πρέπει να σε θέλει για αυτό που είσαι και όχι να σου αλλάξει όλη τη κοσμοθεωρία.

Μην αλλάξεις ολόκληρη τη ζωή σου για Εκείνον
Μην αφήσεις τα όνειρα που είχες για έναν αθλητή. Να θυμάσαι ότι οι σχέσεις είναι προσωρινές και οι άντρες έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μας. Σκοπός σου είναι να είσαι σε μια σχέση που περνάς καλά, δεν καταπιέζεσαι αλλά συνεχίζεις να έχεις και τους δικούς σου στόχους. Μην τον αφήσετε να σας πείσει πως η καριέρα του είναι σημαντικότερη από τη δική σας.

Ζωή σε πρόγραμμα
Να είσαι προετοιμασμένη για να βάλεις πρόγραμμα στη ζωή σου. Ναι, μπορεί κάποιο Σάββατο ή κάποια Κυριακή να μη πάτε την εκδρομή που πάντα ήθελες γιατί θα πρέπει να κάνει προπόνηση. Επίσης, οι ώρες που θα τρώτε θα είναι συγκεκριμένες και γενικά να ξέρεις ότι θα έχει πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορεί να σε δει γιατί είναι κουρασμένος και έχει πρωινό ξύπνημα. Μη του θυμώσετε. Επίσης, μπορεί να έχει κάποια ακραία σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά αν για παράδειγμα χάσει η ομάδα του ή κερδίσει. Απλά θα πρέπει να το αποδεχθείς και να ζήσεις μια ζωή που είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σου.

Μη ζηλεύετε τον αθλητή
Θα πρέπει να ξέρεις ότι η σχέση σου με έναν άνθρωπο θέλει πολύ κουράγιο. Θα έχει περισσότερη προσοχή από έναν άλλο άντρα και όλες οι γυναίκες θα είναι μαζεμένες γύρω του, ακριβώς γιατί είναι αθλητής. Δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από αυτό ούτε να δείξεις τη ζήλια σου. Να θυμάσαι απλά ότι είσαι τυχερή που είναι μαζί σου. Όσο περισσότερο τον παρακινείς θετικά, τόσο πιο δεμένος θα είναι μαζί σου.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή