Menu

Από πότε το like έγινε "μου αρέσεις"; που πήγαν οι λέξεις;

Από πότε το like έγινε "μου αρέσεις"; που πήγαν οι λέξεις;
jumbo-banner

Γιατί ο κόσμος πλέον δεν φλερτάρει; Που πήγαν τα χρόνια που ο άλλος ερχόταν και σου έλεγε μου αρέσεις;

Θα γυρίσω λίγο τον χρόνο πίσω... αρκετά πίσω... τότε που ο πατέρας μου είχε πρωτοείδε την μητέρα μου και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, τότε δεν υπήρχαν ούτε facebook, ούτε twitter, ούτε καν νομίζω Irc αν το θυμάστε.

Την είδε μια μέρα σε μια καφετέρια και τότε έκανε τα πάντα για να την γνωρίσει. Βγήκαν για καφέ και της είπε ξεκάθαρα "Μου αρέσεις και θέλω να σε γνωρίσω". Τόσο απλά τόσο αληθινά και τόσο αντρίκεια, και ναι όσο και να είναι έτσι πιστεύω πως πρέπει να είναι οι άντρες. Είναι νόμος, ο άντρας κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα.

Χρόνια με τα χρόνια τα πράγματα όμως μοιάζουν να έχουν ξεθωριάσει αρκετά ειδικά από τότε που μπήκε αισθητά το Facebook στις ζωές όλων μας, και ειδικότερα από τότε που μπήκαν και στην ζωή μας τα smartphones με τα οποία η εφαρμογή αυτή είναι πανταχού παρόν, με το που θα ξυπνήσουμε, στην δουλειά στην βόλτα, στον καφέ, στο φαγητό, σε ΟΛΑ!

Δεν αρκούμαι στην αιτιολογία αυτοί που λένε έχω facebook για να μιλάω με τους φίλους μου στο εξωτερικό. Μια γνωστή μου η Λίνα, πέρασε λίγες μέρες για να την δω και με ενημέρωσε πως το facebook το διέγραψε, το είχε μόνο για να μιλάει με τον αδερφό της στην Αμερική αλλά από την στιγμή που έχει το Skype δεν χρειάζεται.

Αλήθεια πόσοι από εμάς έχουμε το facebook για κάποιον λόγο σαν αυτόν; Πολλοί λίγοι θα έλεγα...

Πλέον το Facebook υπάρχει για να μπορούμε να γνωρίσουμε άτομα... "ο κόσμος δεν φλερτάρει πλέον" είχε γράψει ο φίλος μου ο Άγγελος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Οι άντρες οι οποίοι ενδιαφέρονται για μια γυναίκα - κοπέλα ξεκινούν το φλερτ με τα "διάσημα" like.

Αν το πάρουμε πιο συγκεκριμένα δεν μπορείς να το γνωρίζεις όμως και σίγουρα γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες του like που πότε δεν μπορείς να ξέρεις τι σημαίνει καθισμένος - η πίσω από μια οθόνη.

Τα πέντε δημοφιλέστερα είναι:
1) Το like της συμπάθιας (Σε συμπαθώ σου κάνω like και αυτό ΜΟΝΟ, δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω)
2) Το like του επειδή σου κάνουν όλοι οι άλλοι (έχεις 258 like ας κάνω και εγώ ένα, βγάλε άκρη μετά...)
3) Το like του δεν σου έχει πατήση κανένα ας σου πατήσω εγώ ( το έχω ακούσει και αυτό...)
4) Το like του δεν ξέρω που πατάω like (ανοίγεις το facebook και ξεκινάς με τα like και δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως)
5) Το like του φλερτ (πατάω like σε ότι και να ανεβάσεις, φωτογραφία προφίλ, τραγούδια, στιχάκια, ΟΛΑ αλλά και πάλι δεν μπορεί να είσαι σίγουρος...)

Αναφέραμε μόλις 5 τα οποία είναι τα πιο προβλέψιμα και πιο συνηθισμένα, αν το αναλύσουμε παραπάνω μπορούμε να υποθέτουμε για ώρες ατελείωτες και να βγάλουμε και άλλους λόγους για τα like.

Αν λοιπόν είσαι άντρας και θέλεις να φλερτάρεις βγες έξω και κάνε το αντρίκεια, χωρίς δισταγμούς, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη, η απόρριψη δεν είναι ντροπή είναι τιμή για το αντρικό φίλο. Η κάθε γυναίκα γοητεύεται και επαινεί τον άντρα που λειτουργεί έτσι και ας μην ενδιαφέρεται εκείνη να προχωρήσει μαζί του.

Αφήστε λοιπόν τα πληκτρολόγια και πάρτε την ζωή στα χέρια σας και εντυπωσιάστε τους φίλους σας πως δεν φοβάστε να κατακτήσετε την κάθε κοπέλα που κυκλοφορεί εκεί έξω και που ξέρετε; Μπορεί έτσι να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία!

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή