Menu

Αν γυμνάζεσαι πρέπει να κάνεις follow οπωσδήποτε την Andreia Brazier (Φωτό & Βίντεο)

Αν γυμνάζεσαι πρέπει να κάνεις follow οπωσδήποτε την Andreia Brazier (Φωτό & Βίντεο)
jumbo-banner

Όλα ξεκίνησαν όταν έβαλα στο πρόγραμμά μου την γυμναστική, αλλά και πιο συγκεκριμένα το γυμναστήριο.

Ξεκίνησα λοιπόν και εγώ με την σειρά μου να ψάχνω σε διάφορα forum ασκήσεις για να γυμνάσω τα σημεία που θέλω, αλλά και γενικά συμβουλές για τις καλύτερες πρακτικές από τους "μετρ" του είδους.

Εκτός από αυτές που ρωτώντας έμαθα, ήθελα να μάθω περισσότερες γιατί ως γνωστόν αν θέλεις να έχεις ένα άλφα αποτέλεσμα πρέπει εκτός την διατροφή σου, να αλλάζεις το πρόγραμμα εκγύμνασης σου για να δεις σύντομα αποτελέσματα, αλλά και για να μη βαριέσαι....!!!
Sports fitness models Andreia Brazier dumbbells gyms athletic Poster Home Decor Wall Sticker 4 sizes Free
Για να μην τα πολυλογώ ζήτησα την βοήθεια του αδερφού μου, ο οποίος χρόνια ασχολείται με την γυμναστική και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ήξερε. Μια από τις κοπέλες που μου πρότεινε να κάνω follow στο facebook αλλά και στο Instagram είναι η Andreia Brazier.
Blogpic 1024x805

Η Andreia λοιπόν είναι γεννημένη στις 31 Ιανουαρίου του 1978 στην Βραζιλία. Ξεκίνησε την γυμναστική το 1992 όταν μια φίλη της την κάλεσε να προπονηθούν μαζί σ΄ένα συνοικιακό γυμναστήριο.
Σε μια συνέντευξη της αναφέρει πως ήταν "έρωτας με την πρώτη ματιά" και έτσι ξεκίνησε εντατικά την γυμναστική και έγινε τρόπος ζωής της.
485521667 1280x720

Από τότε έως το 2009 η αλλαγή στο σώμα της ήταν τεράστια αφού είχε συνδυάσει την σωστή γυμναστική και την σωστή διατροφή με ανάλογο πρόγραμμα προπόνησης.
original
Σίγα σιγά χρόνο με τον χρόνο κατάφερε να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς όπως Worlds WBFF, WBFF Denmark και Pro WBFF DIVA FITNESS MODEL. Και στους τρεις διαγωνισμούς έχει βγει στην πρώτη θέση αφού το σώμα της είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν μέχρι στιγμής στον τομέα της εκγύμνασης.
2015 11 13 11 48 49
Η Andreia είναι 53 κιλά και το ύψος της γύρο στα 1.65 και μπορεί να σου αποδείξει πως με πείσμα και θέληση μπορείς να καταφέρεις πολλά.Δες τις παρακάτω φωτογραφίες, τα βίντεο και πείσμωσε να καταφέρεις έστω το λίγο από αυτό που έχει καταφέρει εκείνη.
121274521

Δεν λέω πως είναι εύκολο αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ.. με το να καθόμαστε και να γκρινιάζουμε γι αυτά που δεν έχουμε μπορούμε να βγούμε έξω και να τα διεκδικήσουμε!

Σε ένα βίντεο στο youtube που μπορείτε να δείτε εδώ αναφέρει πως από τα 13 της χρόνια ξεκίνησε η ασχολία της με την γυμναστική, αρχικά πιο ήπιας μορφής, και με τον χρόνο η γυμναστική και το γυμναστήριο έγινε το δεύτερο της σπίτι αφού δεν έβρισκε κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον.


Δεν γυμνάζεται για να φτιάξει σώμα αλλά γιατί είναι τρόπος ζωής της. Αν δεν γυμναστεί νιώθει παράξενα και άσχημα πως κάτι δεν πάει καλά.

Είναι σαν θεραπεία να νιώθει δυνατή και όμορφα... δεν έχει σημασία μόνο το σώμα που θα φτιάξεις αλλά και η διάθεση σου να βελτιωθεί ....και  ξέρουμε πολύ καλά πως το γυμναστήριο παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία μας.
CaHX7YhWQAA7u e
Η Andreia αναφέρει πως αν θέλεις να νιώθεις όμορφα με το σώμα σου, αν θέλεις να φτιάξεις το σώμα σου και αν θέλεις μια αλλαγή μεγάλη πρέπει να το λάβεις υπόψιν σαν τρόπο ζωής αλλά να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά.

Αναλόγως όμως από το πόσο θερμά μπορείς να το πάρεις και ασχοληθείς μπορείς να έχεις 50% καλύτερο σώμα ή και ακόμα 100% αλλά εξαρτάται από εσένα και μόνο!

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Δείτε μερικές ασκήσεις από το λογαριασμό της στο youtube αλλά αν θέλετε να την κάνετε follow πατήστε εδώ για το instagram εδώ για το facebook και εδώ για στο youtube.


kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή