Menu

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω έως 25 Ιανουαρίου! -Να γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα!

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω έως 25 Ιανουαρίου! -Να γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα!
jumbo-banner

Ο Ερμής από τις πρώτες μοίρες του Υδροχόου, ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία τουαπό την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, επιστρέφοντας στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 8 του μήνα, όπου θα συνεχίζει να κινείται ανάδρομα έως και την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016.

Άκουγε πολλούς, μίλα σε λίγους.» Γουίλιαμ Σαίξπηρ

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, επηρεάζει τον λόγο, την πληροφορία, τη σκέψη, τις συμφωνίες, την κατανόηση των λεκτικών και γραπτών δεδομένων. Έχει άμεση επιρροή στα ΜΜΕ, στην τεχνολογία, το εμπόριο και την διαφήμιση. Έως τις 25 του μήνα λοιπόν, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του φέρνει αναποδιές και δυσκολίες στους παραπάνω τομείς, με αποτέλεσμα ασυνεννοησία, λανθασμένες αποφάσεις, δυσνόητες ή καθυστερημένες πληροφορίες, βλάβες και παρεξηγήσεις.

«Όταν ένα ταξίδι αρχίζει άσχημα, σπάνια τελειώνει καλά.» Ιούλιος Βερν

Στην καθημερινή μας πραγματικότητα, ο Ερμής έχει σημαντική επιρροή και στις μετακινήσεις μας. Όντας φαινομενικά ανάδρομος έως τις 25 Ιανουαρίου, θα υπάρξουν αναποδιές, βλάβες, αναβολές και καθυστερήσεις σε μετακινήσεις, ταξίδια και μέσα μεταφοράς.

«Μη βρίσκεις λάθη, να βρίσκεις λύσεις.» Χένρυ Φορντ

Ας δούμε όμως και τα θετικά που μπορούμε να λαμβάνουμε κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες μας, να τα «βρούμε» με τον εαυτό μας και να τον εξερευνήσουμε, να μαζέψουμε δυνάμεις, να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε εκκρεμότητα και να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που μας δίνει, ώστε να σκεφτούμε όλες τις εκδοχές μίας σημαντικής απόφασης μας.

Ανάδρομος Ερμής και Έρωτας: Επιστροφές. Καταστροφές;

Είναι γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή, υπάρχουν επιστροφές και επανεμφανίσεις παλαιών ερωτικών συντρόφων και μάλιστα συνήθως με τρόπο αναπάντεχο. Ερωτικές ιστορίες που είναι ανολοκλήρωτες, που μέχρι τώρα έμεναν μόνο στο κόσμο των αναμνήσεων και των ανομολόγητων επιθυμιών, βρίσκουν διέξοδο έκφρασης μέσω του ανάδρομου Ερμή. Καλό θα ήταν βέβαια, να μην είμαστε ενθουσιώδεις και παρορμητικοί σε μία τέτοια περίπτωση, αντιθέτως πρέπει να ξανασκεφτούμε ώριμα τα αρνητικά και τα θετικά αυτού του έρωτα, αποφασίζοντας ορθά, αν αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει οριστικά ή αν πρέπει να του δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία επανασύνδεσης.

Τις περισσότερες ανατροπές και μπερδέματα θα έχουν έως τις 8 του μήνα τα Σταθερά ζώδια των πρώτων ημερών και μετέπειτα τα Παρορμητικά του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Πως θα επηρεάσει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή έως 25 Ιανουαρίου το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, έως τις 25 θα αναγκαστείς να αποδεχθείς αλλά και να κάνεις ο ίδιος αλλαγές σε επαγγελματικά σχέδια, αφού τα δεδομένα αλλάζουν και σε ταρακουνούν κάποιες αναποδιές. Οι κατευθύνσεις καριέρας αλλάζουν αλλά και κάποια οικογενειακά μπερδέματα σε απασχολούν. Αν ανήκεις στους Κριούς των πρώτων ημερών, σκέψου αρκετά πριν αποφασίσεις να ξαναδεχτείς φίλους χαμένους, που θα ξαναπροσπαθήσουν να μπουν στη ζωή σου έως τις 8 του μηνός.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, χάος επικρατεί στις μετακινήσεις, στις επαφές και στις επικοινωνίες σου έως τις 25 του μήνα, γι’ αυτό φρόντισε να τις οργανώνεις κατάλληλα. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σε μπερδέψουν αρκετά, με αποτέλεσμα οι ιδέες σου αλλά και οι αξίες σου να αλλάξουν μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Αν ανήκεις στους Ταύρους των πρώτων ημερών, θα πρέπει να κάνεις υπομονή έως τις 8 Ιανουαρίου και να αποκτήσεις τις απαραίτητες αντοχές για να αντιμετωπίσεις ατυχίες και ασυνεννοησία σε καριέρα και οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμε, καθυστερήσεις και μπερδέματα κλονίζουν τον συναισθηματικό σου κόσμο αλλά και τον οικονομικό τομέα. Μην βιαστείς να αποφασίσεις να πεις το ναι σε κάποιον μεγάλο παλιό έρωτα που επιστρέφει και κυρίως μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς. Αν ανήκεις στους Διδύμους των πρώτων ημερών, μέχρι τις 8 του μήνα καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες, μετακινήσεις και συζητήσεις, αφού οι μέρες δεν ενδείκνυνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η συντροφική ζωή μέχρι και τις 25 Γενάρη, παρουσιάζει δυσκολίες και έντονες παρεξηγήσεις και εσύ οφείλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, προκειμένου να γλιτώσεις απώλειες. Την ίδια συμπεριφορά θα πρέπει να διατηρήσεις και σε σημαντικές συνεργασίες σου. Μία παλιά σχέση θα επανεμφανιστεί και εσύ πρέπει να επιστρατεύσεις την λογική σου για την έκβαση της. Αν ανήκεις στους Καρκίνους των πρώτων ημερών, μέχρι τις 8 του μήνα σε αγχώνουν οικονομικά και ερωτικά ζητήματα που εκκρεμούσαν και επανεμφανίζονται.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, έως και τις 25 Ιανουαρίου, χρειάζεται να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή στον εργασιακό τομέα, αφού λάθη και ασυνεννοησία, μπορούν να αποβούν μοιραία. Πρόσεξε την υγεία σου, ξεκίνησε διατροφή και απέφυγε αυτές τις μέρες ιατρικές εξετάσεις. Αν ανήκεις στους Λέοντες των πρώτων ημερών, οι σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες απαιτούν τους ορθούς χειρισμούς σου σε δυσκολίες και αναποδιές μέχρι τις 8 Γενάρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η ερωτική ζωή παρουσιάζει απογοητεύσεις εκεί που πίστευες ότι είχες το πάνω χέρι, μέχρι και τις 25 του μήνα. Προστάτεψε τη φήμη σου και επιστράτευσε τη λογική σου στους χειρισμούς σου απέναντι σε κάποιον παλιό έρωτα που επιστρέφει. Αν ανήκεις στους Παρθένους των πρώτων ημερών, πρόσεξε μέχρι και τις 8 του Ιανουαρίου, εργασιακά λάθη και απροσεξίες και φρόντισε να ξεκουράζεσαι επαρκώς.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο οικογενειακός τομέας αλλά και κάποιες επιστροφές από το παρελθόν σου, θα σε απασχολήσουν το διάστημα μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Το τοπίο δεν θα είναι ξεκάθαρο και θα υπάρχει μία γενικότερη ασυνεννοησία, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις την λήψη σοβαρών αποφάσεων τώρα. Αν ανήκεις στους Ζυγούς των πρώτων ημερών, ο ερωτικός τομέας θα φέρει μπερδέματα αλλά και επιστροφές μέχρι τις 8 του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, πρόσεξε ιδιαίτερα τι λες και πως το λες, κατανόησε αυτά που ακούς, οργάνωσε καλύτερα τις μετακινήσεις σου και φρόντισε την σχέση σου με τα αδέρφια σου, αφού θα υπάρξουν μπερδέματα. Αν ανήκεις στους Σκορπιούς των πρώτων ημερών, το μυαλό σου δεν ξεκολλάει από το παρελθόν και πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου απέναντι του αλλά και απέναντι στην οικογένεια σου μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, οικονομικές αναποδιές θα σε αγχώσουν αλλά και συναισθηματικά μπερδέματα θα σε ταράξουν μέχρι τις 25 του μήνα. Απέφυγε οικονομικές συμφωνίες και μην ενθουσιαστείς αμέσως αν κάποιος παλιός έρωτας επιστρέψει. Αν ανήκεις στους Τοξότες των πρώτων ημερών μέχρι τις 8 του μήνα θα υπάρξει απόλυτη ασυνεννοησία και κακοτοπιές στις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, όλοι οι σημαντικοί τομείς και οι διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου πλήττονται από την ανακατωσούρα και τις αναποδιές του διαστήματος έως 25 Ιανουαρίου. Μην πάρεις καμία απόφαση και μην κάνεις καμία συμφωνία τώρα, αφού όλα είναι ρευστά και αβέβαια. Αν ανήκεις στους Αιγόκερους των πρώτων ημερών, πρόσεξε τους χειρισμούς σου απέναντι σε αναποδιές που θα τύχουν στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα μέχρι τις 8 του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, μέχρι και 25 του μήνα, καλό θα ήταν να απομονωθείς και να τα βρεις με τον εαυτό σου, αφού σκέψεις και συναισθήματα είναι αρκετά μπερδεμένα τώρα και δεν σε βοηθούν σε αποφάσεις και επικοινωνίες. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από παρελθοντικούς ή παρασκηνιακούς έρωτες. Αν ανήκεις στους Υδροχόους των πρώτων ημερών, μέχρι και τις 8 του μήνα θα υπάρξει γενική αναστάτωση σε επικοινωνίες, σημαντικές σχέσεις και μετακινήσεις. Μην κάνεις καμία ουσιαστική κίνηση τώρα και απέφυγε πρωτοβουλίες.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, κάποιες φιλικές υποθέσεις θα σε ταλαιπωρήσουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου και δεν θα είναι εύκολο το ξεκαθάρισμα τους, γι’ αυτό κάνε καλύτερα λίγη υπομονή μέχρι και τις 25 του Γενάρη. Αν ανήκεις στους Ιχθείς των πρώτων ημερών, μέχρι και τις 8 του μήνα θα υπάρξει εσωτερική αναστάτωση και φοβίες και καλό θα ήταν να αποφύγεις παρασκηνιακές ιστορίες ή μπερδέματα με το παρελθόν.

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή