Το προφυλακτικό που δεν νιώθεις ότι το φοράς! (εικόνες - βίντεο)

Απρίλιος 14, 2015
jumbo-banner

Ορισμένα ζευγάρια αποφεύγουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό επειδή θεωρούν ότι μειώνει την απόλαυση στο σεξ.

Η πρακτική αυτή όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού μπορεί να οδηγήσει στη μετάδοση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ή σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Επιστήμονες από το αυστραλιανό Πανεπιστήμιο του Γουολόνγκογκ έρχονται να δώσουν τη λύση στο συχνότατο αυτό πρόβλημα, καθώς σχεδίασαν ένα εξαιρετικά ανθεκτικό προφυλακτικό το οποίο δεν επηρεάζει την αίσθηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Το πρωτοποριακό προφυλακτικό κατασκευάζεται από υδρογέλη (υδροπηκτή), ένα εύκαμπτο και ανθεκτικό υλικό το οποίο προσομοιάζει τη λειτουργία και την αίσθηση των ιστών του ανθρώπινου σώματος όταν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία.
condom
condom1

Πέραν της προφύλαξης στο σεξ, ο σχεδιασμός του προφυλακτικού θα επιτρέπει επίσης την αυξημένη λίπανση αλλά και τη χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών.
Η ομάδα των επιστημόνων, με τον Robert Gorkin επικεφαλής, έλαβε πέρυσι επιχορήγηση ύψους 100.000 δολαρίων από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation για να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί το προφυλακτικό.
condom3

Η υδρογέλη βρίσκει σήμερα ολοένα και περισσότερες εφαρμογές στο χώρο της Ιατρικής, όπως για την κατασκευή πρόσθετων οφθαλμών και αιμοφόρων αγγείων.
Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Γουολόνγκογκ πρόκειται να συνεργαστούν με ειδικούς από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σουίνμπερν ώστε να εξετάσουν περαιτέρω τις ιδιότητες της υδρογέλης και να συγκρίνουν το υλικό με το λάτεξ, το οποίο χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την κατασκευή προφυλακτικών.


onmed.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot