Στη διάθεση της ομορφιάς και της αναζωογόνησης του δέρματος επιστρατεύει η δερματολογία τις ραδιοσυχνότητες RF και τo fraxellaser!

Δεκέμβριος 02, 2014
jumbo-banner
Ανανεωμένοι, όμορφοι και με ανεβασμένη διάθεση μπορούμε να κάνουμε γιορτές και να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο χάρη στην  Καινοτόμο Ελάχιστα Επεμβατική Θεραπεία  με  ραδιοσυχνότητες RF,  η οποία αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητά του.

«Η θεραπεία µεMicro Νeedling RF διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές»τονίζει  η δερματολόγος-αφροδισιολόγος  Δρ. Θεοδώρα Φατσέα και προσθέτει:
«Η νέα θεραπεία µε ραδιοσυχνότητες  ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του δέρματος, τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις ραγάδες, τις ουλές ακμής, τη χαλάρωση του δέρματος προσώπου και σώματος».
giatros
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με την προηγμένη τεχνολογία Micro Νeedling RF, οι ραδιοσυχνότητες   προκαλούν θερμική διέγερση στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος  αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα.
Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε όλο το πρόσωπο, τις  παρειές, τις περιοχές γύρω από τα μάτιακαι το σαγόνι. Εκτός από το πρόσωπο επίσης εφαρμόζεται στο λαιμό, το ντεκολτέ, στα χέριακαι σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος.
Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα μετά τη θεραπεία με σαφή βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος, μείωση των ρυτίδων και των δυσχρωμιών.Η αναδόμηση του δέρματος όμως είναι μια διαδικασία η οποία εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
«Η θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη για τον ασθενή με τη βοήθεια της παράλληλης θεραπείας με κεφαλή ψύξης, οικονομικά προσιτή, προσφέροντας μια λαμπερή επιδερμίδα μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος»εξηγεί  η Δρ Φατσέα.
Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά την εφαρμογή της, αναπτύσσεται ελαφρά ερυθρότητα και οίδημα που όμως υποχωρούν άμεσα.

Hθεραπεία με Micro Νeedling RF πλεονεκτεί συγκρίνοντάς την με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος διότι:
είναι ανώδυνη
απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας,
διεισδύει σε επιλεκτικό βάθος 0,5-3,00mm στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος
διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
δεν επηρεάζει την επιδερμίδα
ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος
εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι
έχει το μικρότερο κίνδυνο δημιουργίας επιπλοκών όπως η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση.
 
FRAXEL  LASER
Στη φαρέτρα των δερματολόγων υπάρχει επίσης ένα ακόμη νέο όπλο για την αναζωογόνηση του ανθρώπινου δέρματος, που ακούει στο όνομα fraxellaser.
Πρόκειται για laser νέας τεχνολογίας το οποίο έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) για την ανάπλαση του δέρματος.
Η θεραπεία με το fraxel εφαρμόζεται σε ασθενείς με λεπτές ρυτίδες, ουλές ακμής, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση, ουλές, μέλασμα, φακίδες και κηλίδες.
«Το fraxel χρησιμοποιείται με απόλυτη επιτυχία όχι μόνο στην περιοχή του προσώπου αλλά και στο λαιμό, τα χέρια, το στήθος αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος, όπου τα laser προηγούμενης γενιάς δεν είχαν εφαρμογή, λόγω του κινδύνου εκτεταμένων βλαβών στις δομές του δέρματος» καταλήγει η Δρ. Φατσέα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του fraxel είναι η σημαντική βελτίωση των ραγάδων, εκεί όπου όλες οι άλλες μέθοδοι είχαν μέχρι τώρα φτωχά αποτελέσματα.
Το fraxel παράγει μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser μικροσκοπικές βαθιές στήλες ανάπλασης στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα παλαιά, επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών και να ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάπλασης και η παραγωγή κολλαγόνου.
Αφήνει ανέπαφη την επιδερμίδα, διεισδύοντας βαθύτερα στο δέρμα, ενώ λόγω των κενών ανάμεσα στις μικροδέσμες του laser, επεμβαίνει στο 20% με 30% της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντας σημαντικό ποσοστό ινοβλαστών ανεπηρέαστο. Έτσι εξασφαλίζει ομαλή και ταχεία ανάπλαση της επιδερμίδας.
Μετά τη θεραπεία με fraxel, καλό θα ήταν να αποφύγετε την ηλιακή ακτινοβολία για κάποιες ημέρες, για να μην προκαλέσετε ερεθισμό στο δέρμα σας. Όπως και να έχει η χρήση αντηλιακής κρέμας θεωρείται απαραίτητη.

Το δέρμα του κάθε ασθενούς είναι διαφορετικό, ωστόσο κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων συνιστώνται τρείς με πέντε συνεδρίες, οι οποίες καλό είναι να απέχουν μεταξύ τους από δύο μέχρι έξι εβδομάδες.

www.abh-medicalgroup.com τηλ.210 8949090

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot