ΝΑΙ είναι Χριστούγεννα και ΝΑΙ θα φάμε! -Δείτε το βίντεο που θα σας πείσει πως...

Δεκέμβριος 25, 2015
jumbo-banner
Βάζουμε τέλος στην καταπίεση και τον ψυχαναγκασμό. Όχι άλλο body shaming και εκπτώσεις στις λιγούρες μας. Φέτος τρώμε!
Βλέπεις παντού άρθρα, ρεπορτάζ, διαφημίσεις, αφιερώματα: "πώς να μην πάρεις κιλά τα Χριστούγεννα", "πώς να χάσεις τα κιλά των γιορτών", "αποτοξίνωση express για να ξεφουσκώσεις πριν το ρεβεγιόν".

Βροχή από εικόνες με γυναίκες ντυμένες sexy Αγιο-Βασιλίτσες που ζυγίζουν 50 κιλά και διώχνουν με ζηλευτή άνεση τον δίσκο με τα μελομακάρονα από το τραπέζι, αντικαθιστώντας τον με μια γαβάθα με σπανάκι και ρόκα.

Αναρωτιέσαι (μαζί κι εμείς) με ποια υπερδύναμη είναι προικισμένες και δεν ενδίδουν στον πειρασμό του αχνιστού κουραμπιέ, της τραγανής δίπλας και του λαχταριστού μελομακάρονου;
Αυτοσυγκράτηση. Αυτή η μαγική λέξη χωρίζει εσένα (και εμάς) από το τέλειο κορμί. Με τη μόνη διαφορά ότι η ίδια "μαγική" λέξη χωρίζει κι εκείνες τις "ξέρεις - ποιες" από την απόλαυση, την ευχαρίστηση, την ικανοποίηση και την ηδονή (ναι, μάλιστα!) που μπορεί να προσφέρει η ζάχαρη.

Τι προτιμάς λοιπόν να είσαι μια δυστυχισμένη, στερημένη κορμάρα ή μια ευτυχισμένη και χορτάτη γυναίκα με καμπύλες; (Ρητορικό το ερώτημα)

Όποια κι αν είναι η απάντηση, εμείς εδώ στο Ladylike, έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι το τρώμε όλο το φαΐ μας. Για μια ακόμα φορά λοιπόν, και προσπαθώντας να ενθαρρύνουμε όλες εσάς να μη δειλιάσετε μπροστά σε αδιάκριτα οικογενειακά βλέμματα που σας "μετράνε τις μπουκιές", αλλά να του δώσετε να καταλάβει, αποφασίσαμε να γυρίσουμε ένα βιντεάκι μιλώντας για τα πράγματα που αγαπάμε στα Χριστούγεννα.

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, η γυναίκα σήμερα πρέπει να τρώει. Όλο της το φαΐ. Και το γλυκό. Η ζωή είναι δύσκολη και χρειαζόμαστε ενέργεια. Απόλαυσε τα πάντα από το λουκούλειο, εορταστικό τραπέζι χωρίς τύψεις. Φέτος φάε.

ladylike.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot