Menu

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Κι όμως γίνεται εύκολα και απλά

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Κι όμως γίνεται εύκολα και απλά
jumbo-banner

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία η λιποαναρρόφηση αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις αισθητικής πλαστικής χειρουργικής τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Ενα όμορφο κορμί ήταν, είναι και θα είναι πάντα το ζητούμενο κάθε γυναίκας. Όμως, όσο κι αν ασκείσαι και ακολουθείς ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, έρχονται στιγμές που θα ήθελες με την κίνηση ενός μαγικού ραβδιού να απαλλαγείς από εκείνα τα ψωμάκια και παχάκια που δεν λένε να φύγουν με τίποτα. Πλέον με τις νέες μεθόδους λιποαναρρόφησης γίνεται κάνοντας τον πόνο και το νυστέρι να αποτελεί μακρινό παρελθόν.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία η λιποαναρρόφηση αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις αισθητικής πλαστικής χειρουργικής τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Η λιποαναρρόφηση σαν επέμβαση έκανε την εμφάνιση της τη δεκαετία του 1920, και τις δεκαετίες του 1960 και 1970 εξελίχθηκε, ενώ το 1980 και 1990 μέσω διάφορων πειραματισμών και διαφοροποιήσεων άρχισε να παίρνει τη μορφή με την οποία την ξέρουμε σήμερα. Όμως, χρειάστηκε σχεδόν ένας αιώνας για να φτάσουμε στις νέες εξελιγμένες μεθόδους χωρίς νυστέρι, που ελαχιστοποιούν τον πόνο, τα οιδήματα, τις μελανιές και εκμηδενίζουν τον χρόνο ανάρρωσης.

Ξέχνα, λοιπόν, όσα ήξερες για τις κλασικές επεμβάσεις αυτού του είδους που απαιτούσαν τη χρήση πλήρους αναισθησίας, ειδικής μετεγχειρητικής αντιμετώπισης, καθώς και μια επίπονη και συχνά δύσκολη αναρρωτική περίοδο με πολλά οιδήματα, μελανιές, τομές, περιορισμό των κινήσεων αλλά και τη χρήση κατάλληλων ασφυκτικών κορσέδων. Τώρα πια με τις νέες εξελιγμένες τεχνολογίες μπορείς να αφαιρέσεις τον περιττό λιπώδη ιστό από διάφορες περιοχές, όπως τους μηρούς, τα γόνατα, τα μπρατσάκια, το λαιμό, την περιοχή του θώρακα, της κοιλιάς αλλά και της πλάτης, με την ίδια ευκολία που θα κανόνιζες να πας για αποτρίχωση, κομμωτήριο ή νύχια.

Δες παρακάτω αναλυτικά τις νέες επαναστατικές μεθόδους λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι.

1. Ενέσιμη Λιποδιάλυση, ή αλλιώς το θαύμα χωρίς νυστέρι!
Η ενέσιμη λιποδιάλυση σου χαρίζει το κορμί που πάντα ήθελες, εξαφανίζοντας τα ανεπιθύμητα ψωμάκια ή τοπικό λίπος σε μηρούς, κοιλιά ή διπλοσάγονο. Πρόκειται για μια νέα επαναστατική ουσία που εφαρμόζεται με μικρές βελονίτσες τοπικά για να σε απαλλάξει από την παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων τα οποία δεν φεύγουν ούτε με γυμναστική ούτε με καλή διατροφή.

Πως λειτουργεί…
Η ενέσιμη λιποδιάλυση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές μελέτες έχει χαρακτηριστεί ως η νέα πολλά υποσχόμενη λύση για άψογες καμπύλες και σύσφιξη χωρίς χειρουργείο. Η διαδικασία γίνεται με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας ινσουλίνης χωρίς να απαιτείται αναισθησία και εφαρμόζεται όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος. Οι πιο συνηθισμένες περιοχεές είναι το διπλοσάγονο, η κοιλιά, τα ψωμακια, η μεση, τα γόνατα, τα μπράτσα, οι μηροί και οι γλουτοί. Μέσα σε αυτές τις ενέσεις περιέχονται δύο ουσίες- κλειδιά. Η μια σπάει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους αποβάλλεται από τον οργανισμό. Έτσι, τα λιποκύτταρα μειώνονται σταδιακά και η περιοχή φαίνεται σμιλεμένη χωρίς περιττό λίπος.

Ενώ, η άλλη –που είναι μια ουσία που υπάρχει ήδη στο σώμα μας- διαλύει το τοίχωμα των λιποκυττάρων που στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω της μεταβολικής οδού. Την ίδια στιγμή έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιγξη και λείανση της επιφάνειας του δέρματος και κατ΄ επέκταση σημαντική βελτίωση και της συχνά συνυπάρχουσας κυτταρίτιδας.

Γιατί να την κάνω…
Εκτός από την απώλεια του τοπικού λίπους, τα επιπλέον οφέλη της την καθιστούν ιδανική για τη σύσφιξη του δέρματος και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ένας μεγάλος φόβος των γιατρών είναι ότι μετά από απώλεια λίπους υπάρχει χαλάρωση δέρματος. Αλλά σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες που έγιναν φάνηκε ότι με τις συγκεκριμένες ενέσεις λιπόλυσης είτε δεν υπάρχει αλλαγή στην ελαστικότητα της επιδερμίδας ή παρατηρείται βελτίωση, καθώς επηρεάζεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου. Ακόμα, μέσω των ενέσεων αυτών μπορεί να αντιμετωπιστεί η ανάπτυξη της κυτταρίτιδας που συχνά δεν είναι άλλο παρά η παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων.

Κάνει για μένα…
Η διαδικασία είναι ιδανική εξίσου για άντρες και γυναίκες, που και μόνο στην ιδέα μιας χειρουργικής επέμβασης σαν τη λιποαναρρόφηση χάνουν το χρώμα τους. Άλλωστε, ένα χειρουργείο τέτοιο δεν αξίζει τον κόπο όταν πρόκειται για μικρή ποσότητα λίπους ή περιπτωσεις επίμονου τοπικού πάχους.

Και μετά…
Για τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν έως 6 συνεδρίες σε απόσταση 20 ημερών - 1 μηνός, αλλά ο αριθμός τους εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρός. Αρχικά μετά την ενέσιμη θεραπεία θα υπάρχουν ίσως μελανιές και πρήξιμο, ήπιος πόνος και κοκκινίλα στην περιοχή όπου έγιναν οι ενέσεις, αλλά έπειτα από μερικές μέρες η εικόνα αυτή αλλάζει, και μαζί με την απώλεια λίπους τοπικά, το δέρμα δείχνει και πιο νεανικό και σφιχτό.

2. Coolsculpting Η νέα μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους
Τα τελευταία δύο χρόνια όλος ο κόσμος μιλάει για το coolsculpting! Την νέα ανώδυνη, αποτελεσματική και μη επεμβατική μέθοδο αντί της λιποαναρρόφησης είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα που θα δώσει άμεση λύση σε όσους γυναίκες θέλουν να διορθώσουν το σώμα τους.

Πως λειτουργεί…
Το Coolsculpting είναι η νέα τεχνική για αφαίρεσης του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μία μέθοδο που όχι μόνο είναι απόλυτα αποτελεσματική αλλά και ανώδυνη, αφού δεν έχει σχέση με χειρουργική επέμβαση. Η θεραπεία, δεν είναι θεραπεία αδυνατίσματος, ούτε μέθοδος για να χάσουμε κιλά. Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούμε όταν έχουμε περίσσια λίπους σε μια περιοχή που θα κάναμε λιποαναρρόφηση.

Γιατί να την κάνω…
Είναι μια μη επεμβατική λιποαναρρόφηση, η οποία αφαιρεί για πάντα το 30% έως και 50% του λιπώδους ιστού στην περιοχή που δουλεύει το μηχάνημα. Δεν έχει περιορισμό από τις καθημερινές μας δραστηριότητες, δεν είναι επώδυνο, και τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά την 3η εβδομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα το έχουμε μετά την παρέλευση του τριμήνου.

Κάνει για μένα…
Το Coolsculpting είναι η τέλεια διακριτική λύση που δεν χρειάζεται καμία προεργασία, δεν έχει πόνο, αίμα και λοιπά ανατριχιαστικά δεδομένα. Περισσότερο μοιάζει με μια θεραπεία αισθητικής παρά χειρουργείο. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες όπου απευθύνεται και η λιποαναρρόφηση, δηλαδή μετά τα 17, άντρες και γυναίκες, με πρόβλημα τοπικού πάχους σε κοιλιά, μπράτσα, μηρούς, πλάτη, γάμπες Η διάρκεια του είναι μόνιμη, ότι ακριβώς μας δίνει και η λιποαναρρόφηση.

Και μετά…
Όχι, δεν χρειαζόμαστε καμία προεργασία και αυτό είναι και από τα θετικά του. Μετά την διαδικασία επιστρέφει κανείς στη καθημερινότητα του. Η μέθοδος του Coolsculpting της original κρυολιπόλυσης, ανταγωνίζεται το χειρουργείο της λιποαναρρόφησης. Το αποτέλεσμα είναι ένα χειρουργείο χωρίς νυστέρι, μόνιμο, ανώδυνο, και χωρίς χάσιμο χρόνου.

ΠΗΓΗ: Περιοδικό Like

kos patisserie
επιστροφή στην κορυφή