Κάνε αυτά τα 3 πράγματα πριν κοιμηθείς σήμερα για να χάσεις βάρος αύριο!

Σεπτέμβριος 11, 2015
jumbo-banner

Μια σωστή προετοιμασία σήμερα θα σε γλιτώσει από πολύ κόπο αύριο και θα σε βοηθήσει να χάσεις και βάρος!

Προετοιμάσου από την προηγούμενη μέρα
Το να μην σχεδιάζεις το τι θα φας την επόμενη ημέρα είναι ένα λάθος που οι διατροφολόγοι συμφωνούν πως οδηγεί στο να πάρεις βάρος. Μπορείς να αποφύγεις τον πειρασμό να φας πολλές θερμίδες στο καφέ της γειτονιάς σου από το οποίο περνάς καθημερινά προετοιμάζοντας το γεύμα της επόμενης ημέρας σου από την προηγούμενη. Όταν οι σαλάτες φτιάχνονται σωστά είναι και πεντανόστιμες και γεμάτες φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά. Φτιάξε μια σαλάτα με υλικά της επιλογής σου, βάλ’την σε ένα βαζάκι και πάρε το βαζάκι μαζί σου στη δουλειά. Ετοίμασε το φαγητό της επόμενης ημέρας από την προηγούμενη και βάλ’το και σε ταπεράκι για να είσαι εντελώς προετοιμασμένη.

Γλίτωσε χρόνο το πρωί
Μόλις τελείωσεις με την ολοκλήρωση του μεσημεριανού φαγητού αφιέρωσε λίγο χρόνι να ετοιμάσεις και το πρωινό της επόμενης ημέρας. Το πρωινό είναι ένας καλός τρόπος να δώσεις μια γερή ώθηση στον μεταβολισμό σου. Αντί να φας ένα μπολ δημητριακά φτιάξε ένα καλό πρωινό από την προηγούμενη ημέρα (ένα τοστ με αβοκάντο, μια αραβική πίτα με γαλοπούλα και μαρούλι ή μια ομελέτα) ή έχε έτοιμα όλα τα υλικά για να το φτιάξεις το πρωί. Αν σου αρέσουν τα smoothies τότε μπορείς να φτιάξεις ένα τέτοιο.

Ετοιμάσου για γυμναστική
Ετοίμασε όλα όσα πρόκειται να χρειαστείς για τη γυμναστική σου από το προηγούμενο βράδυ. Έχε έτοιμο το αθλητικό σουτιέν σου, το σορτς, τις κάλτσες, τα sneakers σου και το στρωματάκι σου έτσι ώστε να μην τα ψάχνεις το πρωί που κουτουλάς από τη νύστα.

Ετοιμάσου και για το αυριανό δείπνο
Δεν θέλεις να τα έχεις κάνει όλα σωστά μέχρι το μεσημέρι (να έχεις ετοιμάσει το πρωινό και το μεσημεριανό της επόμενης ημέρας καθώς και τα πάντα σχετικά με τη γυμναστική σου) και το βράδυ να τα χαλάσεις όλα τρώγοντας ό,τι βρεις μπροστά σου από την πείνα σου. Ετοίμασε και το βραδινό της επόμενης ημέρας και είσαι πανέτοιμη. Κόψε μερικές πιπεριές, λίγα κολοκυθάκια, γλυκοπατάτες για να τα έχεις έτοιμα για την επόμενη ημέρα που θα γυρίσεις κουρασμένη από τη δουλειά. Μπορείς επίσης να βράσεις λίγο κινόα ή καστανό ρύζι και να το συδυάσεις με μια νόστιμη σαλάτα. Αν δεν έχεις καμιά όρεξη να περάσεις άλλο χρόνο στην κουζίνα μπορείς απλά να αποφασίσεις τι θα φας την επόμενη ημέρα. Ακόμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

faysbook.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot