×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 584

Κάνει καλό η θάλασσα;

Ιούνιος 28, 2014
jumbo-banner
Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η θάλασσα κάνει καλό στον οργανισμό μας! Έχει κάποιες εξαιρετικές ευεργετικές ιδιότητες που αξίζει να δούμε!

Όλοι μας πάνω κάτω γνωρίζουμε ότι η θάλασσα κάνει καλό και έχει ευεργετικές ιδιότητες, αλλά ξέρουμε που και πως ακριβώς μας κάνει καλό;
Άθελά μας το καλοκαιράκι λιώνουμε στις παραλίες και στην θάλασσα και χωρίς να το ξέρουμε, κάνουμε ένα μεγάλο καλό στον οργανισμό μας!

Η θάλασσα κάνει καλό
Ας δούμε λοιπόν που η θάλασσα κάνει καλό και τι ευεργετικές ιδιότητες έχει!
Η θάλασσα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού μας ενάντια σε ιούς και βακτήρια.
Με πιο απλά λόγια, δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού μας ενάντια στις αρρώστιες!
Συνεχίζοντας απλά και κατανοητά, η θάλασσα επουλώνει "ζημιές" που έχουν προκληθεί στον οργανισμό μας από το στρες!
Επίσης, επηρεάζει θετικά το μυαλό και τον ύπνο και μας βοηθάει να ξαναποκτήσουμε ψυχική ισορροπία, θετική ενέργεια, ανάκτηση αυτοπεποίθησης και πιο χαλαρή συμπεριφορά ενάντια σε καταστάσεις που μας δημιουργούνε στρες.
ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσαςΚαι δεν είναι μόνο αυτές οι ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας!

Η θάλασσα δεν αγαπάει τις αλλεργίες! Μας ενισχύει δίνοντας μια αντισηπτική δράση στον οργανισμό μας κατά των αλλεργιών και μειώνει την έκκριση ισταμίνης που μας δημιουργεί φλεγμονές και κνησμό.
Επίσης, το θαλασσινό νερό καίει τυχόν πληγές που έχουμε στο σώμα μας και παράλληλα τις καθαρίζει από τυχόν μικρόβια, οπότε μας προστατεύει από πιθανό κίνδυνο μόλυνσης.
Αυτές πάνω κάτω είναι οι ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας - του θαλασσινού νερού, οπότε φροντίστε να απολαμβάνετε όσο πιο συχνά μπορείτε το μπανάκι σας, άφοβα!
Βέβαια είναι και πολλά άλλα πράγματα στα οποία η θάλασσα κάνει καλό: το κολύμπι(αθλητική δραστηριότητα), η ψυχαγωγία, η τόνωση - το μασάζ που μας κάνει το θαλασσινό νερό και άλλα πολλά...

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot