Εσύ το ήξερες πως τα μεγάλα οπίσθια κάνουν καλό στην υγεία;;

Μάρτιος 17, 2015
jumbo-banner

Γιατί η τροφαντή πίσω… όψη μπορεί να είναι καλή για την καρδιά και τον εγκέφαλο.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ανακάλυψαν ότι ένας μεγάλος πισινός είναι επίσης ένας υγιής πισινός.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα που έχουν το σωματικό τους λίπος στους μηρούς και στους γλουτούς, είναι πιο πιθανό να παράγουν ορμόνες που μεταβολίζουν το ζάχαρο μας ενημερώνει το alldaynews.gr. Ακολούθως, είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν υψηλή χοληστερόλη, καρδιακή νόσο και διαβήτη.

Εκείνοι που φέρουν την πλειοψηφία του λίπους του σώματος τους γύρω από την κοιλιά τους, όμως, είναι πολύ πιο πιθανό να παρουσιάσουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την παχυσαρκία. Το αποθηκευμένο λίπος στο στομάχι έχει περισσότερο μεταβολική δράση και στέλνει τα λιπαρά σε όλο το σώμα.

Όταν το λίπος στο στομάχι χάνεται, απελευθερώνονται πολλές κυτοκίνες, μια μικρή πρωτεΐνη που χρησιμεύει ως αγγελιαφόρος μεταξύ των κυττάρων. Οι κυτοκίνες συνδέονται με την φλεγμονή στον οργανισμό, καθώς και καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και η παχυσαρκία.

Το αποθηκευμένο λίπος στο κάτω μέρος του σώματος, ωστόσο, είναι πιο σταθερό, και απελευθερώνει λιγότερους κυτοκίνες. Μετάφραση: Τα μεγάλα οπίσθια μπορεί να είναι ένα σημάδι της καλής υγείας. Ένα μεγάλο στομάχι δεν είναι ποτέ ένα υγιές σημάδι.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot