Έγινε και αυτό: Τσίχλα - "βιάγκρα" για άντρες και γυναίκες με άμεσα... αποτελέσματα

Αύγουστος 28, 2015
jumbo-banner

Έχουμε δει και έχουμε ακούσει τόσα και τόσα για την αύξηση στην λίμπιντο αντρών και γυναικών, αλλά η τελευταία “εξέλιξη” που μας έρχεται από τη Μ. Βρετανία είναι πραγματικά πρωτοποριακή.

Η εταιρεία Killing Kittens, η οποία είναι γνωστή στην Αγγλία για τα προϊόντα που έχει με θέμα το σεξ, την σεξουαλική επαφή και την “ποικιλία” σε αξεσουάρ γύρω από αυτή, έβγαλε στην αγορά μια “τσίχλα-θαύμα”, η οποία, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, έχει τα ίδια αποτελέσματα με το γνωστό σε όλους φαρμακευτικό βιάγκρα.

Στην αγορά κυκλοφόρησε μια έκδοση της τσίχλας για τους άντρες και μια άλλη για τις γυναίκες.

Το κόστος αγοράς της “μαγικής” τσίχλας ανέρχεται στις 25 λίρες, ή 35 περίπου ευρώ.

Η τσίχλα Killing Kittens “υπόσχεται” να ανεβάσει την λίμπιντο του άντρα ή της γυναίκας που θα την καταναλώσει μέσα σε 30 μόλις λεπτά.

Η τσίχλα περιέχει τζινσένγκ, ginko και κινεζικό wolfberry για να αυξήσει την ροή αίματος στις ερωτογενείς ζώνες.

Οι πρώτες απόψεις για την τσίχλα που ανεβάζει τη λίμπιντο στο άψε-σβήσε, πάντως, διδίστανται. Υπάρχουν μαρτυρίες που περιγράφουν “αυξημένες αισθήσεις” στις γυναίκες και “καλύτερη στύση” στους άνδρες την ώρα της σεξουαλικής επαφής, αλλά ακόμα και αυτά τα άτομα έχουν επιφυλάξεις για το κατά πόσον αυτά τα αποτελέσματα οφείλονταν στα ασιατικά βότανα στην τσίχλα, ή αν ήταν επίδραση τύπου “placebo” στο μυαλό τους.

http://www.dailymail.co.uk

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot