Τui για Ελλάδα: Ρεκόρ κρατήσεων και φέτος από Γερμανία

Ιούλιος 16, 2015
jumbo-banner

Το 2014 ήταν χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, αλλά φέτος αυτό το ρεκόρ έχει ήδη ξεπεραστεί, δηλώνει εκπρόσωπος της Tui στο γερμανικό Ntv. Η Ελλάδα είναι ακόμα ο τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός των Γερμανών.

Οι Γερμανοί τουρίστες εξακολουθούν να δείχνουν την προτίμησή τους στη χώρα μας ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση, σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού n-tv.

To μεγαλύτερο παγκοσμίως πρακτορείο ταξιδίων, Tui, με έδρα στο Ανόβερο, υπολογίζει ότι θα έχει και φέτος ρεκόρ κρατήσεων στην Ελλάδα.

«Ήδη το 2014 είχαμε ρεκόρ όλων των εποχών και φέτος είμαστε ελαφρώς πάνω από αυτό», είπε ο εκπρόσωπος της TUI τονίζοντας:

«Η Ελλάδα παραμένει μετά από την Ισπανία και την Τουρκία ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Γερμανών τουριστών».

Ο όμιλος, αντίστοιχα με την πολιτική που ακολουθεί παγκοσμίως, δε δίνει συγκεκριμένα στοιχεία για αριθμούς τουριστών ούτε αναφορικά με τη θυγατρική του στη Γερμανία, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

euro2day.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot