Το Safey® στην Κω και σε όλα τα Δωδεκάνησα...

Φεβρουάριος 26, 2015
jumbo-banner

Τι είναι το Safey;
To Safey είναι μια κατοχυρωμένη πατέντα, ένα νέο και καινοτόμο προϊόν ασφαλείας το οποίο προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο φύλαξης και προστασίας των προσωπικών αντικειμένων των τουριστών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Το Safey μπορεί να εγκατασταθεί σε ομπρέλες οποιουδήποτε τύπου, επιτρέποντας γρήγορη πρόσβαση και επιπλέον ασφάλεια στους τελικούς χρήστες/καταναλωτές.

Γιατί το Safey είναι σημαντικό για τους επισκέπτες σας;
Πόσες φορές έχετε προβληματιστεί πριν κολυμπήσετε καθώς βρίσκεστε στην παραλία ή την πισίνα, σε ποιο σημείο θα ασφαλίσετε (κρύψετε) το κινητό σας, τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας, τα γυαλιά σας και άλλα προσωπικά σας αντικείμενα; Το Safey έρχεται λοιπόν να προσφέρει στον λουόμενο τη δυνατότητα της ασφαλούς φύλαξης των προσωπικών του αντικειμένων κατά την παραμονή του στην παραλία.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι ένα μέσο άτομο επισκέπτεται θέρετρα, ξενοδοχεία, πισίνες, water-parks και beach bars έχοντας μαζί του τουλάχιστον ένα κινητό, χρήματα, γυαλιά ηλίου και κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου συνολικής αξίας 500 – 1000 EUR.
Το πιο σημαντικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτά τα μέρη, δεν έχουν κάποιο χώρο να τοποθετήσουν αυτά τα υψηλής αξίας προσωπικά τους αντικείμενα, διατρέχοντας έτσι τον κίνδυνο της κλοπής ή αναγκάζονται να αφήνουν πάντα πίσω ένα μέλος για να τα προσέχει όσο οι υπόλοιποι απολαμβάνουν τις διάφορες δραστηριότητες.
Συνεπώς, έχοντας αυτό κατά νου, γεννήθηκε το Safey! Το Safey είναι εδώ για να απαλλάξει τους επισκέπτες από αυτό το άγχος ώστε να απολαύσουν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους, παρέχοντας ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων αλλά ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

Τι είναι το Safit;
Το Safit είναι ένα καλοσχεδιασμένο μπρελόκ-λουράκι από σιλικόνη σε σχήμαρολογιού , ώστε να δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κολυμπάει και να αθλείται ( ρακέτες , water sports κα.) χωρίς να τον ενοχλεί .Το Safit παρέχεται μαζί με κάθε κουτί ασφαλείας Safey.

Επικοινωνία: Δημήτρης Καπατσώρης

Τηλ.: 6970986559

E-mail


hhhh
Untitled-copy-650x364 c

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot