Συνεντεύξεις της Έ. Κουντουρά στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24 και στο Bloomberg για την ανάδειξη του τουρισμού

Ιούλιος 31, 2015
jumbo-banner

Η αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παρεχώρησε συνεντεύξεις σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα με στόχο την ανάδειξη του Ελληνικού τουρισμού, την προσέλκυση των τουριστών στην Ελλάδα και την ενίσχυση του αισθήματος φιλίας και ασφάλειας που διαθέτει η χώρα μας.

«Ο ελληνικός τουρισμός διαθέτει όλες εκείνες τις απαραίτητες υποδομές που στόχο έχουν να χαρίσουν στους τουρίστες μας ιδανικές και αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα.» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia24, η Αν. Υπουργός Έλενα Κουντουρά.

Στη συνέντευξη της στο τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg, τόνισε την ανοδική κίνηση που παρατηρείται στο χρονικό διάστημα που διανύουμε συγκριτικά με το 2014 και δήλωσε ότι ο Ελληνικός τουρισμός συνεχίζει να αποδεικνύει την δυναμική που διαθέτει, ενώ ανέφερε ότι η Ελλάδα παραμένει ασφαλής και μαγευτικός τόπος προορισμού για τις διακοπές.

Δήλωσε επίσης ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Αεροδρομίου Αθηνών Ελ. Βενιζέλος οι αφίξεις των τουριστών παρουσίασαν άνοδο το πρώτο εξάμηνο του 2015 κατά ποσοστό 24% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, αλλά και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, παρά την πολιτική κατάσταση που επικράτησε, οι αφίξεις αυξήθηκαν σε ποσοστό 19% !

Αναφέρθηκε επίσης στην διαδικτυακή καμπάνια Happening Now: #GreekSummer που είναι σε εξέλιξη για την προσέλκυση τουριστών τελευταίας στιγμής από όλο τον κόσμο.
Μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στη καμπάνια, στη διεύθυνση http://www.mygreeksummer.com

Στόχος του Υπουργείου είναι να προσφέρει άμεσα λύσεις όπου χρειαστεί και για το σκοπό αυτό λειτουργεί μηχανισμός υποστήριξης για τον τουρισμό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@mintour.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot