Στην κορυφή των προτιμήσεων τα ξενοδοχεία Atrium Palace στη Ρόδο κ Marine Aquapark Resort στην Κω

Οκτώβριος 22, 2015
jumbo-banner

To Atrium Palace βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με τα δημοφιλέτερα ελληνικά ξενοδοχεία στη γερμανική τουριστική αγορά, σύμφωνα με το πρόσφατο δελτίο fvw Hotelometer για το 15νθήμερο από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου.

Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ξενοδοχείων βρίσκεται το Marine Aquapark Resort στο Τιγκάκι της Κω και στην τρίτη το Mitsis Norida Beach.

Στην κατάταξη έχουν μπει και νέα ονόματα ξενοδοχείων όπως το Mitsis Blue Domes στα Καρδάμενα (6η θέση), το Vantaris Palace στη Γεωργιούπολη (8η θέση), το Horizon Beach Resort στο Μαστιχάρι (9η θέση) και το Blue Sea Beach Resort στο Φαληράκι (10η θέση).

Στην κατάταξη των αγαπημένων ξενοδοχείων για οικογενειακές διακοπές των Γερμανών στις πρώτες θέσεις εντοπίζονται κατά σειρά προτεραιότητας τα Marine Aquapark Resort, Lindos Princess Beach και Mitsis Norida Beach.

Οι περισσότερες αναζητήσεις από οικογένειες έγιναν για τα Atrium Palace, Lagomandra Hotel και Dionysos στη Ρόδο.

Οι κατατάξεις του fvw Hotelometer βασίζονται στις αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πλατφόρμα κρατήσεων Traveltainment που χρησιμοποιείται από τους γερμανούς τουριστικούς πράκτορες και τις online μηχανές αναζήτησης.

aegeantoday.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot