ΣΕΤΕ: Μείωση 30-40% στη ροή κρατήσεων

Ιούλιος 03, 2015
jumbo-banner

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε χθεσινή δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, σχετικά με τη μείωση του ρυθμού των κρατήσεων, o ΣΕΤΕ διευκρινίζει τα εξής:

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία των Τour Operators, οι κρατήσεις της χώρας μας, αυτή την περίοδο, πέρυσι, κυμαίνονταν στο επίπεδο των 120.000 επισκεπτών καθημερινά.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μείωση κατά μέσο όρο 30% – 40% στη ροή των κρατήσεων, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα περυσινά επίπεδα, άρα έχουμε μείωση 36.000 έως 48.000 κρατήσεων κάθε μέρα.

Με την προϋπόθεση ότι μετά το δημοψήφισμα, η χώρα θα επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, θα επαναλειτουργήσει το τραπεζικό σύστημα και θα αποκατασταθεί η εικόνα μας στο εξωτερικό, εκτιμάται ότι υπάρχει, ακόμα, το χρονικό περιθώριο, ώστε ο ρυθμός των κρατήσεων να επιταχυνθεί και να καλυφθεί το χαμένο έδαφος των τελευταίων ημερών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot