ΣΕΤΕ: Μέχρι στιγμής δεν έχει επηρεαστεί η καθημερινότητα των τουριστών

Ιούνιος 28, 2015
jumbo-banner

Δεν έχει επηρεαστεί μέχρι στιγμής η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας, απολαμβάνοντας την εμπειρία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστών Επιχειρήσεων.

Με δεδομένο ότι οι εξελίξεις αυτές λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό να αξιοποιήσουν κάθε μέσο, την εμπειρία και την ωριμότητα που διαθέτουν για την αδιατάραχτη λειτουργία του ελληνικού τουρισμού, τονίζει ο ΣΕΤΕ.

Στόχος, όπως αναφέρεται, πρέπει να είναι να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου και να διαφυλαχθεί η ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στη χώρα μας, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αυτό που προέχει αυτήν τη στιγμή, είναι να προστατευθεί η εικόνα της χώρας, να ενημερώνονται υπεύθυνα οι ξένοι επισκέπτες, σημειώνει ο ΣΕΤΕ.

enikos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot