×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Παρουσίαση της διαδικτυακής τουριστικής πλατφόρμας της Περιφ. Ν.Αιγαίου

Μάρτιος 04, 2014
jumbo-banner

Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου παρουσιάστηκε η διαδικτυακή τουριστική πλατφόρμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, www.aegeanislands.gr , την Τρίτη, 4 Μαρτίου, από την Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, και τον Ειδικό Σύμβουλο του Περιφερειάρχη, κ. Κωστή Τσαμπανάκη.

Κατόπιν της έναρξης λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας, η κα Φτακλάκη παρουσίασε την σκοποθεσία του έργου και τον ρόλο του στην περισσότερο άμεση και αποτελεσματική τουριστική προβολή των νησιών μας. Επίσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την πορεία του Προγραμματισμού της Διεύθυνσης Τουρισμού για το 2014 και για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσαμπανάκης ανέλυσε τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της διαδικτυακής πλατφόρμας, τα οποία την καθιστούν εύχρηστη, πολυεπίπεδη και ανταγωνιστική σε σχέση με αντίστοιχους ιστοχώρους τουριστικής προβολής άλλων χωρών. Τέλος, η κα Φτακλάκη αναφέρθηκε στις ερχόμενες τουριστικές εκθέσεις του Βερολίνου, της Μόσχας και του Παρισιού, καθώς και στο Road Show που διοργανώνει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο Ντουμπάι.  

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Απασχόλησης, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Περιφερειακών θεσμών και Διεθνών συνεργασιών

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot